Endelig!

Lille gutten vår kom til verden 5.september, vi har aldri vært stoltere. 3800 sterke mageninja-gram, 52 cm lang og masse mørkeblondt hår på hodet.

IMG_6712.JPG

Han heter Mathias og er det nydeligste jeg har sett, tenk at vi kunne lage noe så fint ♥

Kommer tilbake med proteinrik mat om noen dager, nå skal vi nyte tiden med ny sjef.

89 kommentarer til “Endelig!

 1. Linda

  Oj oj oj GRATULERER SÅ MYE! Nyt den fantastiske følelsen og gjør akkurat det du føler for i tiden framover 😆 Velkommen i mamma-klubben!

 2. Kari G

  Gratulerer så mye med gutten 😀 !! *rørt* Alltid så vakkert når et nurk kommer til verden- og at alt har gått bra.

  Nyt denne spesielle tiden 😀 !

 3. Lena Ludvigsen

  ååh, det er så fint å se at fødselen gikk fint – håper på et lite innlegg om opplevelsen og hordan ting gikk for seg når dere klarer legge han fra dere et øyeblikk <3 Uansett, gratulerer til dere begge, og gratulerer til todd som er blitt storebror (han må vel ikke glemmes:D)

 4. Elise B

  Åååå som jeg har ventet på denne nyheten ♡ og endelig så er han her, lille prinsen ♡ også på selveste bursdagen min da, hihi.. Så gøy! Gratulerer så mye Kristine 🙂 😛 😀 ♡ Kos dere masse ♡♡♡

 5. O

  Gratulere så masse, har gått å ventet på dette! Nyt tiden med splitter ny familie, om det er noen som fortjener ordentlig lykke så er det jammen deg!

 6. Jessica Lif

  Ett stort grattis till eran lilla son! Nu börjar ett nytt kapitel i era liv 🙂 Jag födde min son den 16 juni i år och det är det bästa som har hänt mig och min sambo. Vi kan ibland nästan inte tro att det är sant, att vi har skapat något som fint och helt underbart! Den kärlek jag känner till min son är helt utan gränser och tar andan ur mig 🙂 Kram från Sverige!

 7. Silje

  Gratulerer så masse med den lille og nydelige gutten!
  Dere er verdens heldigste nå, og det blir bare bedre framover 😀

 8. Mariell

  Gratulerer så masse som nybakt mor!! Livet blir aldri det samme – bare mye, mye mer magisk og meningsfullt!! 🙂

 9. Helene

  Hei! Har ikke lest bloggen din veldig mye, men ved førtse blikk kan man se at den er kjempebra, og du er vedlig flink! Gratulerer deg masse med nyfødt baby! Det kan være litt vanskelig til tider, men det er helt fantastisk å få være mamma, ikke sant?:) Kos dere masse!

Det er stengt for kommentarer.