Hjemmelagde fiskepinner

Hei!

Rekk opp hånda den som elsket fiskepinner som liten!
Jeg var i hvert fall veldig glad i det, og her har dere en mye bedre versjon enn frossenvarianten – med mer fisk og naturlige ingredienser, oppskrift hentet fra boka mi Sunnere og sterkere;

Hjemmelagde fiskepinner

Sesampanerte fiskepinner
Foto: Margrethe Myhrer

Hjemmelagde fiskepinner
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 3 torskefileter
 2. 1 egg
 3. 4-5 ss sesammel (eller mandelmel)
 4. 2 ss finrevet parmesan
 5. Smør til å steke i
 6. ½ squash
 7. En liten neve valnøtter
 8. 1 ss yaconsirup (eller honning)
 9. 1-2 ss mager kesam
 10. ½ hvitløksfedd
 11. salt og pepper
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Ha egget i en bolle og pisk det lett, og sesammel og finrevet parmesan i en annen. Deretter starter du paneringen av torskefiletene; Dypp dem i egg først, vend deretter i melet, og stek i en smurt panne til gyldne.
Bland din egen dressing av kesam, finpresset hvitløk, salt og pepper.
Server med strimler av squash, her er det fint å bruke et juliennejern. Ha valnøtter i en panne og rist dem på svak varme sammen med litt yaconsirup.

Ellers er det å gå på overtid som å leve i sin egen lille såpeopera, hva, hvordan og når skjer det. Det eneste jeg vet helt sikkert er at han kommer innen noen dager, og det er vel det eneste jeg kan forholde meg til. Når jeg omsider blir mamma så vil dere selvfølgelig få vite det med tiden – inntil da får jeg prøve å konsentrere meg om mat og trening.

Bilder fra dagens trenings- og tøyeøkt;

IMG_5288-down

I nye klær fra Better Bodies, annonselenker under;

T-skjorte
Grunge tights
Genser

IMG_5300-side

God onsdag godtfolk!

16 kommentarer til “Hjemmelagde fiskepinner

 1. Madde

  Kjempemisunnelig på treningsenergien din, men unner deg den for alt i verden også :mrgreen: . F
  Gleder meg til å høre videre 😀 nytt!

 2. Fanny

  Hei Kristine!:)
  Jeg er selv gravid i 4 mnd og som deg så elsker jeg katter. Jeg har veldig lyst til å skaffe meg en nå fra dyrebeskyttelSen og skal se på en i morgen. MEN jeg har en litt overnervøs mann som er redd for at katten skal legge seg på ansiktet og kvele den 😯
  Hvilke forhåndsregler har du (om du) tatt i fht en katt, sjalusi fra katten i fht barnet og barnet?
  Jeg er vokst opp med dyr og vet at det skal myyye til for at det skal skje at en katt skal kvele ett barn, om det i hele tatt noen gang har skjedd siden det aldri har blitt dokumentert. Men lurer da på noen tips om du har noen på lur for å berolige mannen min sånn at jeg endelig snart kan hente kattepusen min ^^,
  Fanny 🙂

 3. Kristine

  @Nina Bakke: 😀

  @Madde: Vel, den er ikke akkurat på topp i disse dager men 😉 Takk for det, venter spent på fortsettelsen selv :mrgreen:

  @Hege: Ja, det må du gjøre! 😀

  @Fanny: Hei! Gratulerer så mye med graviditeten! 😀
  Dette er bare min mening, men det er ikke noe god grunn/bekymring for å ikke skaffe seg en katt.
  Nå er jeg så «heldig» at Todd er livredd for babyer og barn, og kommer mest antagelig til å holde stoor avstand. Man lar aldri en baby og et dyr være alene, uansett om det er katt eller hund 🙂
  Jeg har aldri hørt om en katt som har kvalt en baby, og dessuten klarer babyer å veive med armer fra de er 3 måneder gamle. Krybbedød og kvelning av babytepper foran babyvogn + andre ting er dessverre en mye mer reell risiko og bekymring.
  Lykke til med baby og katt 😀

 4. TM

  Takk for at du poster så mange flotte oppskrifter, og du ser virkelig vakker ut som gravid:)

  Jeg lurer på (mulig det er noe personlig) om du har forsøkt å kutte ut kjøtt, eller har tenkt tanken på, et liv uten kjøtt? Videre, lurer jeg på om du er opptatt av at maten du kjøper er er økologisk?

 5. Kristine

  @TM: Takk for det, så hyggelig å høre!
  Jeg har aldri vurdert å kutte ut kjøtt helt, men jeg har flere dager i uka som er helt kjøttfrie – deriblant den faste mandagen her på bloggen.
  Jeg kjøper noe økologisk frukt/grønt (som regel de uten skall), samt økologiske egg, kaffe m.m, men langt ifra alt – en god blanding 🙂

 6. Tonje

  Dette så godt ut, må prøves!

  Ååå, jeg husker så godt hvordan det er å være i «overtidsbobla» – da er det vanskelig å tenke på noe annet enn fødel, baby, osv. For snart er han jo her! Det blir spennende å følge med i dagene som kommer nå 🙂 Ønsker deg masse lykke til!! <3

 7. Johanne

  Heii!:)
  Du jeg skal til å bestille meg et proteinpulver som jeg ikke kommer til å bruke som shake, men heller i mat. Med kesam, i bakst osv. Hvilket vil du anbefale da- og hvilken smak burde jeg kjøre? KLARER IKKE å bestemme meg haha… Og har null peiling!
  Håper du kan hjelpe meg. Klem 🙂

 8. Kari G

  Dette var en kjempegod middag, da spiser både små og store torsk 😉 !

  Husker godt hvordan det var å være i «overtidsbobla», tålmodighet er en dyd 😆

  Kanskje er du avgårde nå…

  Beste hilsen fra ei som følger spent med.

 9. Anniken

  Så flott du er Kristine, du formerlig stråler! 🙂
  Ønsker deg alt godt i siste ventetiden, det er lange dager, det vet jeg. 🙄
  Men alt er glemt når du får den lille på brystet. Da starter et helt nytt liv – som er fantastisk!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Stor klem til deg!

  PS. Til dere som lurer vedr. katt og baby: Det er selvfølgelig forskjell på katter og hvordan de reagerer på endringer i omgivelsene, men som Kristine skriver – man lar aldri baby og katt være alene sammen, uansett. Min katt var en skikkelig bortskjemt «mamma-katt» (som trodde Hun var babyen min), men hun skjønte på en måte hva som skjedde da jeg ble gravid. Hun lå på magen min i 8 mnd og malte ved enhver anledning, og da datteren min ble født fortsatte hun å legge seg ved siden av henne og «passe på». De ble bestevenner fra første stund. Katter er sosiale flokkdyr, og knytter seg til folkene de har rundt seg i familien, store som små.

 10. Annika

  Har du en god treningstights å anbefale til kulemagen? 😉 Har ingen som er høye i livet, og synes det er så ubehagelig når tightsen ruller seg sammen under magen og strammer 😕

  Lykke til med fødsel, snart har du lille nurk i armene dine 😛

 11. Kristine

  @Anniken: Tusen takk! Lange dager nå, men det er det verdt ♥ Klem tilbake
  Og takk for at du delte egen erfaring om baby og katt!

  @Annika: Det spørs litt på størrelsen på magen din. Jeg likte aldri å ha tightser med veldig høyt liv over magen, da foretrakk jeg tightser som gikk rett under magen og som var løsere i livet. Denne over fra BB, samt tightsene til Adidas er veldig behagelige i hvert fall; http://www.x-life.no/categories/treningsklaer#action=filter&price=0,2999&parent_category=42&static_manufacturer=&cKategori=183

  Lykke til du og! 😀

Det er stengt for kommentarer.