Kjøttboller med rösti

buy Pregabalin uk Hei!

do you need a prescription to buy antabuse Dere husker kanskje den knall oransje röstien min i forrige uke?

Den passer helt ypperlig som tilbehør også, her har dere den sammen med kjøtt;

Kjøttboller med søtpotetrösti

IMG_5115

 

Kjøttboller med rösti
Porsjoner : 2
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 400 g karbonadedeig
  2. 1 stor søtpotet
  3. 1 ss smør
  4. salt og pepper
  5. 1 avokado
  6. en neve spinat
  7. 2 ss gresk yoghurt
  8. hvitløkspulver
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Form karbonadedeig til kjøttboller, krydre etter ønske, og legg i en ildfast form. Inn i ovnen på grillfunksjon på 180 grader, ferdig etter 15 – 20 min – kommer litt an på størrelsen.

Riv søtpotet i strimler og press ut all saften. Form mindre kaker eller én stor i en smurt panne, med salt og pepper over. For å snu den lønner det seg å bruke en tallerken som passer over pannen, snu, og deretter la potetkaken gli fra tallerken og ned i pannen igjen. 10 minutter på hver side, middels/lav varme.

Skjær en avokado i terninger og ha til sammen med kremet spinat av finhakket spinat, gresk yoghurt og litt hvitløkspulver.

IMG_5116

Håper det smaker!

Med assorterte proteinbiter til dessert;

bilde (6)
/annonselenker

Dette er en blanding av multipower og 2good – mine to store favoritter.

Fortsatt god tirsdag!

4 tanker om “Kjøttboller med rösti

  1. Tilbaketråkk: rosti boller | oppskrifterogkosthold.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *