Mør svinestek

Jeg får meg ikke til å skrive rivegris, for et ord på en matrett. Eller hva med røskegris? Plukksvin? Det høres liksom mye bedre ut på engelsk – pulled pork.
Haha, jeg får være litt fin på det og kalle det mør svinestek eller langtidsstekt svin.

Jeg husker at min bedre halvdel og jeg prøvde å få tak i dette på nyttårsaften, men det var ikke lett – eneste løsningen var å bestille egen svinenakke og gjøre det fra bunnen av selv. Nå derimot finnes det i alle butikker, og det er allerede tilberedt for deg.

Mør svinestek

IMG_5150

Dette er ferdigmat på sitt beste, trenger kun oppvarming! Vi pleier å kjøpe denne under, den er både billigst og best på smak synes vi.

ProductDetail

Svinesteken er på 550 gram og passer fint til to sultne mennesker, gjerne med en frisk salat til.

Salat bestående denne gangen av;
Spinat
Paprika
Gulrot
Fetaost

IMG_5155

Fredagsmiddagen er klar!

Håper dere får en fin helg!

B39R4020

Favorittbildet mitt fra boka Sunnere & sterkere, tatt av fotograf Rolf-Ørjan Høgset.

10 kommentarer til “Mør svinestek

  1. Malin

    Det må bli plukksvin :mrgreen:
    Vi er også veldig glad i dette. Så enkelt og godt. I dag blir det som burger, det er jo fredag 😎
    God helg til alle 3, snart 4 🙂

  2. Julie @ WolfItDown

    Pulled pork er så fantastisk godt! Har aldri sett det ferdiggjort i butikken og har som regel laget det selv eller hatt det når jeg er ute og spiser, det er så fantastisk godt 😀

    Håper du har hatt en fantastisk helg så langt, selv om den bare har begynt! Selv er jeg rett utenfor Bergen på sommerferie (endelig!) I dag blir det rekekveld med jentene, gleder meg 😀

    Stor fredagsklem xx

  3. Hanne

    Liker også denne ferdigvarianten! Superdigg hurtigmat 😀
    Glemte dessverre helt å se etter denne da vi var på grensehandel, og like etter turen får jeg mail om 3 for 100,- på pulled pork/beef/turkey 😯
    Må testes neste gang!

  4. Kristine

    @Malin: Ja, eventuelt gaffelgris eller fillegris. Fillesvin! :mrgreen:
    Takk i like måte!

    @Julie @ WolfItDown: Helt genialt at de har fått denne ferdigversjonen, blir litt enklere å lage i hverdagen 😀 Så kos – nyt helgen med jentene! Klem tilbake

    @Ragna: Plukksvin er bedre enn rivegris i hvert fall 😀

    @Christina: Takk ♥ 😀

    @Hanne: Absolutt 😀 Trodde dette var typisk mannemat, men falt helt for det selv.
    Dette er på førsteplass neste gang vi reiser over grensa!

  5. Wenche

    Eeeeelsker Pulled Pork! Finner ikke bedre kjøtt i disken etter min mening! Lagde osteboller av potet ved siden av en gang – Nom!! Hmm… Må vell ha en dose av dette igjen snart

  6. HG

    Hei.
    Takk for inspirerende blogg:)
    Jeg lurte på noe som ikke har med dette innlegget å gjøre. Har du noen erfaring med hemp protein? Har prøvd å søke litt på nettet men finner ikke så mye jeg føler jeg kan stole på. Derfor tenkte jeg å høre med deg som er så god på proteiner:)

  7. Kristine

    @Wenche: Oi, osteboller av poteter hørtes godt ut 😯 Fortsatt god helg! 😀

    @HG: Hei! Takk for det!
    Nei, jeg har ingen erfaring med det dessverre.. har bare hørt at det smaker vondt 😐

  8. Elisabeth Vega

    Elsker svinestek!! Spiser det veldig sjelden da 😯 Spiste mye grillet svin nede i chile, var himmelsk!! Likte forresten oversettelsene av pulled pork, HAHA :mrgreen: 😆
    Herligste bilde av deg og Todd da <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *