God morgen!

Jeg starter hver eneste dag med frokost, og det har jeg gjort i ganske nøyaktig et helt svangerskap – 9 måneder. Jeg har aldri gjort det før grunnet intermittent fasting som faller helt naturlig for meg, men når man får en huleboer som absolutt skal ha mat om morgenen, så lytter man til det uten å nøle. Og det har jo ikke vært så verst skal jeg innrømme, verre er det å spise så utrolig ofte – det blir jo så kjedelig til slutt.

Jeg har vekslet litt mellom søtt og salt, og mine to favoritter har vært disse;

Egg og bacon

IMG_0850

Enten speilegg eller kokt egg, det spiller ingen rolle – jeg lager det som frister der og da.

Og baconet må være den vanlige, fete typen.

IMG_0848-horz

Og det andre er;

Yoghurt med nøtter og bær

IMG_4835

Her varierer jeg mellom å bruke skyr, gresk yoghurt og cottage cheese.

Favorittnøttene er pekannøtter og valnøtter.

IMG_4833

Dette er nok favoritten, det har i hvert fall vært det på de varmeste sommerdagene.

Håper dere får en fin fredag – ikke så lenge igjen til helg!

IMG_5019sv
Uke 40 i dag ♥

10 kommentarer til “God morgen!

 1. Kari G.

  Nam! De frokostene fristet, her jeg sitter på jobb og det rumler i magen!
  Nå er det ikke lenge igjen til nurket kommer:)- og verden forandres!
  Ønsker dere lykke til med fødsel og alt godt for tiden fremover 🙂 . Dere har en fantastisk tid i vente;).

 2. Hanne

  Mmmm…her ble det havregrøt til frokost, men tror jeg skal flotte meg med egg og bacon til lunsj selv og! Det er jo bare knallgodt!

  Jeg er så spent på dine (deres) vegne nå 😯
  Synes fortsatt du er nydelig, samme hva du sier selv 😀

 3. Anette

  Endelig fredag ja, og nå gleder jeg meg ekstra mye fordi jeg har kjøpt meg den første boken din!! 😀 Jeg elsker den allerede, med så mye snadder jeg har lyst til å prøve med én gang! 😛 God fredag, Kristine! ^_^

 4. Pantora

  Huleboer? Eller hybelboer? 😆
  Tror du at du kommer til å fortsette å spiser frokost? Kanskje har kroppen din blitt vant til det etter disse ni månedene 😉

 5. Kristine

  @Kari G.: Det fristet meg og, og jeg hadde akkurat spist 😆
  Tusen takk ♥

  @Nina Bakke: Takk for det! 😀

  @Hanne: Det er så mange som spiser grøt til frokost, men for meg har det blitt for varmt :mrgreen:
  Hehe, takk for det ♥

  @Anette: Åh, så hyggelig! Takk for at du har kjøpt den ♥
  God helg!

  @Pantora: Tja, eventuelt mageninja – kjært barn har mange navn 😀
  Jeg er veldig spent på det selv, jeg kommer i hvert fall til å fortsette å lytte til sultfølelsen – så om den fortsatt er der om morgenen etter at han er ute, så blir det frokost.

  @Kristine: Tusen takk! Ja, ser man det – masse lykke til du og! 😀

 6. Michelle

  for en sprek stilling for en høygravid dame!! imponerende 😀 Det er rart hvor forskjellige vi er når det kommer til hvilken måltidrytme som passer hver og en. Etter å ha testet ut masse forskjellig med årene, har jeg funnet ut at kroppen min fungerer best med små/moderate, men hyppige måltider. Ikke glad i store frokoster siden jeg står opp 5.15 og starter med trening, men noe må jeg ha! smoothie eller juice :mrgreen:
  God fredag Kristine, kos deg <3

 7. Julie @ WolfItDown

  Hahah, nydeligste huleboeren jeg har sett!

  Er selv utrolig glad i yogurt og havregrøt (som vi selvsagt piffer litt opp ^ ^ ), og egg og bacon slår aldri feil! I dag stikker jeg til Norge, så da spiser jeg opp det jeg har i kjøleskapet til frokost, blåbær og bakt sopp med egg, haha 😛
  Håper du har en flott helg 🙂 x

 8. Kristine

  @Michelle: Kroppene våre er ganske unike ja, like innvendig, men allikevel helt annerledes med tanke på hormoner, vaner, lyst og behov 😀
  Håper helgen var bra! ♥

  @Julie @ WolfItDown: :mrgreen:
  Håper du nyter helgen og at været er bra over fjellet! 😀

Det er stengt for kommentarer.