Søndagsmiddag og flere nyheter

Dagens middagstips kommer allerede nå slik at dere har tid til å lage det, for jo lengre tid den får stå og putre, dess bedre blir den.

Biff stroganoff

IMG_4747

 

Søndagsmiddag og flere nyheter
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g oksekjøtt *
  2. 1 ss smør
  3. 4-5 sjampignoner
  4. 1/2 løk
  5. 1 rød paprika
  6. 2 dl (kjøtt)buljong
  7. 1 ts sennep
  8. 1-2 ts maisenna
  9. 2 ss tomatpuré
  10. 2 ss soyasaus
  11. 2 ss orginial kesam (tåler bedre oppvarming)
  12. Paprikapulver, salt og pepper
  13. 80 g risotto
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
* Kjøp grytekjøtt eller annet billigere kjøtt, det skal stå og putre lenge og blir derfor mørt.

Brun kjøttet i en kjele med litt smør, tilsett deretter grovhakket løk. Stek gjerne sjampignon og paprika i en egen panne som du tilsetter i gryten senere, nå skal nemlig kjøttet mørnes.
Ha i paprikapulver, salt, pepper, buljong, maisenna rørt ut i kaldt vann, soyasaus, sennep og tomatpuré og la det småputre med lokk på lav varme i 2-3 timer. Sjekk med jevne mellomrom og etterfyll eventuelt buljong.

Ha i den stekte soppen og paprikaen, skru ned varmen og rør inn kesam. Serveres med kremet risotto.

IMG_4740

Vel bekomme!

Jeg har plukket ut noen flere av mine favoritter i årets høstnyheter, de fleste er fra Röhnisch – og i år som i fjor har de antishake-tightser med ulike damenavn.

/reklame

Si hei til Vilja, Tina og Keyla!

83346_Rohnisch_Shape_Vilja_7_8_Zip_Tights_2-side

Tights Vilja   //  Yogatights  //   Topp

78966_Rohnisch_Shape_Tina_7_8_Tights_1-side

Tights Tina   //   Topp   //   Tights Keyla

Utrolig fine klær, og jeg vet fra før at det er god kvalitet – blir nok fine motivasjonsplagg når lillegutt har kommet og treningen tar seg opp igjen i løpet av høsten.

Flere nyheter fra Röhnisch finner du her.

Ha en super søndag!

5 kommentarer til “Søndagsmiddag og flere nyheter

  1. Elisabeth Vega

    Har aldri smakt dette før, men det ser så godt ut 😯 Men så lenge det skulle stå å lages :O Hadde jeg ikke trodd faktisk :O
    Likte forresten de nye treningsklærne som er kommet!! :mrgreen:

  2. Emma

    Hei 🙂

    Denne retten hadde vi til middag hjemme i går etter at jeg hadde funnet oppskriften din tidligere på dagen. Den var kjempe god!! Jeg prøver stadig nye oppskrifter, og dessverre er det mange retter som kun blir laget en gang. Denne kommer vi garantert å ha igjen!
    Veldig enkelt når den kan stå å putre på egenhånd, så er det ikke noe stress før vi skal spise. Takk!!

    -Emma 🙂

  3. Kristine

    @Elisabeth Vega: Det er fordi jeg bruker billig kjøtt som skal bli skikkelig mørt, vil man bruke dyrere kjøtt som f-eks indrefilet går det mye raskere – men da føler jeg at litt av poenget blir borte, dette står og putrer og lager seg selv uansett 🙂

    @Emma: Hei! Så godt å høre at det falt i smak! Dette er en favoritt hos mannen min, så det blir laget ofte her hjemme 😀
    Veldig kjekt med mat som står og lager seg selv ja. Bare hyggelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *