Baconsurret kylling med søtpotetfries

Hei!

Så hyggelig at gårsdagens brownies falt i smak mine kjære søtmomser!
I dag får dere imidlertid en deilig middag servert;

Baconsurret kylling med søtpotetfries

IMG_4687

 

Baconsurret kylling med søtpotetfries
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 kyllingfileter
  2. 1 pakke bacon
  3. 2 ss bbq-saus (kan sløyfes)
  4. 1 stor søtpotet
  5. 1 brokkkoli
  6. salt og pepper
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Oppskrift: (2 porsjoner)
4 kyllingfileter
1 pakke bacon
2 ss bbq-saus (kan sløyfes)
1 stor søtpotet
1 brokkkoli
salt og pepper

IMG_4691

♦ Surr bacon rundt kyllingfiletene og pensle med bbq-saus, legg i en ildfast form og bak i ovnen på 180 grader i 20 min.

♦ Skjær søtpotet i staver/båter, spray/pensle litt olje over sammen med litt salt og bak i ovnen (gjerne ved siden av kyllingen) i 25-30 min.

♦ Kok brokkoli i 5-6 minutter, mos med en stavmikser og smak til med salt og pepper.

IMG_4692

Håper det smaker!

Ellers sitter jeg og titter igjennom høstens nyheter fra Better Bodies, og der er det mye fint!

/reklame

92296_Better_Bodies_V-neck_Slub_Tee_1-side-down

Det blir nok en fin høst! Du finner klærne allerede HER hos .

Fortsatt god torsdag!

7 kommentarer til “Baconsurret kylling med søtpotetfries

  1. Elisabeth Vega

    Genialt med brokkolien!! Lagde blomkålmos her en dagen, det var jo kanon godt!! Smakte faktisk nesten akkurat som potetmos :mrgreen:
    Jeg er helt forelsket i nyhetene fra BB!!!! Var liksom helt forelska i de nye plaggene som kom tidligere i vår, og har enda ikke rukket å kjøpe noen av de 😆
    Forresten! Hvilke bønner bruker du, hvis du skal bytte ut kjøtt til taco f.eks?? 🙂 Tenkte jeg skulle prøve det ut i morgen 😀
    Fortsatt fin torsdag!!

  2. Stine

    Dette ble dagens middag 😀
    Takk for middags ide, er ikke alltid like lett å finne på noe til middag.
    Gleder meg til å smake

  3. Kristine

    @Elisabeth Vega: All slags grønnsaksmos er supergodt! Og sniker man i en liten skje med smør så er det jo fest i munnen :mrgreen:
    Da bruker jeg brune bønner, eventuelt kidneybønner. Kommer litt an på hva du foretrekker, kan fint bruke både svarte og hvite bønner også.
    Fortsatt god torsdag til deg og!

    @Stine: Så godt da! Bare hyggelig, håper det falt i smak 😀

  4. Kristin

    Nam nam..må prøvast. Takk for at du deler fristande oppskrifter. Eg har vore kvalm den siste veka, så det er lite som har frista, men dette gjorde det. Gler meg til å treffe deg søndag.
    Klem frå den andre med mageninja:)

  5. Tilbaketråkk: Baconsurret kylling med søtpotetfries | Recipeseasy.com

Det er stengt for kommentarer.