Baconsurret svinefilet

En passende søndagslunsj;

Baconsurret svinestek

IMG_4756

 

Baconsurret svinefilet
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 400 g ytrefilet av svin
 2. 1 pakke bacon
 3. Salat, agurk og cherrytomater
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Jeg hadde skikkelig baconcravings for noen uker siden, og nå er den tilbake. Og det må helst være vanlig bacon, den fete typen som blir skikkelig salt og sprø når man steker det.

Surr baconskiver rundt svinefileten, legg i en ildfast form og bak i ovnen på 180 grader i 15-18 min. Stek baconskiver du måtte ha til overs i en panne for seg.

IMG_4753

Servér med en frisk salat til.

IMG_4752

Noen ganger trenger man ikke så mye mer på tallerken – nam!

Tips: Om du ønsker en dressing kan du røre sammen en tzatziki av 3-4 ss gresk yoghurt, 1/2 most hvitløksfedd, en klype salt og en liten neve revet agurk.

Jeg har akkurat kommet hjem fra en 40 minutters sykkeltur med mannen og mageninjaen.
Veldig rart å sykle med en badeball mellom meg og styret, men det var en fin tur til tross for at lungekapasiteten har hatt sin bedre dager – pust og pes.

IMG_4270

/sponset

Fikk testet den nye sykkelboxeren min og – helt genial!

Plutselig er det behagelig å sitte på sykkelsetet, og jeg kan dessuten velge selv hvilken tights jeg vil ha på meg utenpå. Små gleder!

Nå fortsetter arbeidet med mitt neste prosjekt – ha en fin søndag videre!

7 kommentarer til “Baconsurret svinefilet

 1. Lina

  Har sagt det før, og seier det igjen: eg beundre deg sånn for innstillinga di, tankekrafta og positiviteten! 😛 du får alt som er tungt til å virka overkommelig med måten du ser livet på. eg elskar det! 🙂 TAKK igjen for alt du deler! Eg håpar dei resterende vekene går bra mtp jobb (imponert!) og at mageninjaen e grei med deg fram til han melder sin ankomst 😀 klem!

 2. Kristine

  @Lina: Så hyggelig å høre! Jeg har mine stunder jeg og, men jeg prøver alltid å snu det – kommer jo i hvert fall ingen steder med å være negativt innstilt 😀
  Jeg håper det går bra, at jeg ikke stresser lille ninjaen ut eller noe 😯 :mrgreen: Neida, det går nok fint.
  Håper du får en fin uke! Klem tilbake

 3. Elisabeth Vega

  Flink du er som holder deg såppas aktiv selvom du er høygravid!! Kjempe bra :mrgreen: Litt er bedre enn ingenting! Hvilken bacon er det du kjøper egentlig? 😀 Så utrolig godt ut med den snurret rundt fileten! Aldri prøvd før, så det må jeg gjøre snart :mrgreen:

 4. Lina

  Takk for koselig svar 😀 enig med deg, trur me er litt like, faktisk 😛 men klart at alle har sine stunder, me er jo berre menneske! Håpar du framleis har det bra!

 5. Kristine

  @Lina: Vi er bare mennesker, og vi feiler alle sammen innimellom – heldigvis egentlig 😀
  Ja, nå går det veldig bra! Ferdig med årets store prosjekt, og kan endelig senke skuldrene litt frem til lillegutt kommer. Håper du får en fin helg!

Det er stengt for kommentarer.