Kjøttboller på grillen

Tja, hvorfor ikke?

Grillspyd med kjøttboller, sopp og reddik

IMG_4669

IMG_4665

 

Kjøttboller på grillen
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g karbonadedeig
  2. Salt, pepper, cummin og oregano
  3. 2-3 reddiker
  4. 5-6 aromasopp
  5. 1 avokado
  6. 1/2 lime
  7. 4 ss gresk yoghurt
  8. Fetaost
  9. Salat
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
♦ Form karbonadedeig til små, faste kjøttboller sammen med krydder, tre på grillspyd sammen med sopp og reddik i ca samme størrelse. Grill i 7-8 minutter.

♦ Lag guacamole av avokado, saften av en halv lime og litt salt.

♦ Servér med gresk yoghurt, salat og fetaost.

IMG_4667

Håper det smaker!

Endelig litt vanlig, norsk sommertemperatur i dag, til og med litt vind – aah!

Jeg har akkurat plantet et nytt epletre i hagen, så nå venter jeg i spenning og håper det kommer frukt til tross for at jeg ikke har to stk (leste noe om at det måtte være et par). Kanskje den kan få befruktning fra kirsebærtreet ved siden av?

Uansett – håper dere har en fin fredag og riktig god helg!

5 kommentarer til “Kjøttboller på grillen

  1. Michelle

    nam, høre utrolig godt ut!! håper du får en strålende helg fine du! du kler magen så godt! Er ikke lenge igjen nå vel?! 😀 spennende

  2. Julie @ WolfItDown

    Grutulerer med nytt epletre!

    Kjøttboller på grillen er ikke dumt, Skandi-kebab! Det så nydelig med redikkene, og aroma sopp smaker så himmelsk 😀 Digger den litt nøtteaktige-smaken de har ^ ^

    God helg! x

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *