Lapper med blåbær

Hei dere!

Ny uke, ny kjøttfri mandag!

Dette er en rett mange av dere kjenner igjen fra før, men jeg tenkte å gi den en velfortjent reprise nå som skogen er full av deilige blåbær.

Lapper med blåbær

IMG_8402

Smør en panne og stek lapper på middels varme.

IMG_8397

 

Lapper med blåbær
Yields 6
Write a review
Print
Ingredients
 1. 3 egg
 2. 60 g havremel
 3. 25 g vaniljeprotein
 4. 1 ts bakepulver
 5. 1 ts kanel
 6. En skvett melk
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Ut i skogen og plukk blåbær, bringebær eller annet du måtte ønske som tilbehør.
Du kan også ha bær eller frukt i selve røra når du steker lappene.

IMG_8401

Med et dryss sukrinmelis over.

186123Med små steg begynner vi å bli klare for lillegutt sin ankomst, stellebord er satt opp og barnekommode er innkjøpt. Jeg skal pakke den berømmelige bagen som jeg har ventet lenge med, og barnevogn var det bestillingstid på – tror allikevel det skal holde greit.
Jeg er vanligvis helt besatt av å planlegge god tid i forveien, men dette er noe som jeg med vilje har tatt litt mer med ro – mindre stress for både meg og mageninja, og helt forberedt blir man jo uansett aldri.

En av dere lurte på om jeg kunne skrive litt om hva vi har kjøpt, og det kan jeg prøve å gjøre når jeg har det meste på plass.

Håper dere får en fin mandag videre!

14 kommentarer til “Lapper med blåbær

 1. Julie @ WolfItDown

  Mmm deilig! Jeg er alltid nødt og bruke kefir i lappene slik at de smaker slik mormor laget dem 😀 Men dette er en lett løsning, og toppingen ser bare lekker ut da! 😀 x

 2. Elisabeth Vega

  Gleder meg til fredag når jeg endelig kan begynne å spise dette igjen!! :mrgreen: 4 måneder på underskudd og samme mat hver dag har virkelig satt sine spor (i hodet haha).. Har lært litt til neste diett hvertfall, at samme mat dag inn dag ut ikke er akseptabelt! 🙂
  Kjenner jeg faktisk gleder meg til lille mageninjaen din kommer!! Synes det er koselig å se at dere begynner å gjøre dere skikkelig klare nå <3
  Fortsatt god mandag vakre!

 3. Linn Merethe

  Jeg misunner deg den tilstanden du er i nå, hvor man går og venter på at ting skal skje. Jeg ble mamma til ei lita snuppe for 10 uker siden, og det er helt magisk og faktisk så fantastisk som alle sa på forhånd 😉
  Vi har samme vogn, og er veldig fornøyde *tommel opp*

  Lykke til fremover 😛

 4. Kristine

  @Julie @ WolfItDown: Ja, kefir-ikke som pappa sier 😀 Det blir (nesten) like godt med kesam i. Jeg vil ut og plukke blåbær, men spørs om jeg får bøyd meg så mye :mrgreen:

  @Rikke: Hei! Takk for det! Ikke så mye om man ønsker de proteinrike dessverre, men om det ikke spiller så stor rolle kan du bruke mer havremel eller annen tørrvare.

  @Elisabeth Vega: Jøss, det høres litt strengt ut ja – kanskje velge en mer variert diett neste gang 😉
  Kos deg masse på fredag da :mrgreen:

  @Lovelylillers sunne oppskrifter: Takk! 😀

  @Linn Merethe: Jeg har det veldig bra faktisk – med unntak av at jeg ikke helt vet om ting vil gå som jeg håper, men en sykehustime neste uke skal gi meg litt mer informasjon.
  Tror og håper vi blir fornøyd med vogna ja 😀
  Takk det samme, og gratulerer så mye med lille jenta ♥

 5. Kristin

  Hjelp, blei litt nervøs sjølv her når du skreiv pakking. Himmel, tida har gått så fort sidan vi begge gjekk der på tur og avslørte kvar vår hemmelegheit:)
  Klem

 6. Linn Marie

  Åh de så herlige ut! :mrgreen: Da var dagens middag bestemt. Men er dette nok til to sultne personer?

Det er stengt for kommentarer.