Tapas på varme dager

Flere mindre retter som gir en deilig salt smak når det er på sitt varmeste er veldig godt, spesielt fordi selve rettene ikke trenger å være så varme i seg selv.

Tapastallerken

IMG_4658

Slik så det ut hos oss her om dagen;

IMG_4655

Kyllinglår
Spekeskinke og pepperoni
Ovnsbakte potetbåter
Guacamole av avokado, lime og litt salt
Frisk salat med ruccola, agurk, tomat, agurk og ananas
Rundstykker
Greske kjøttboller
Aromasopp med hvitløk
Asparges surret i salami
+ diverse ferdiglagde påleggssalater

Jeg hadde planer om å lage noe med egg også, men vi var strengt tatt bare to stykker så dette fikk holde.

Du kan velge så og si det du vil ha, og lag gjerne ekstra mye da det smaker vel så godt dagen derpå. Nå i varmen er det kanskje godt med en iskald tomatsuppe, også kalt gazpacho.

IMG_4663

Håper dere har det bra, og god lørdag videre!

8 kommentarer til “Tapas på varme dager

  1. Julie @ WolfItDown

    Heeeeerlig! Masse godsaker der 😀
    Her er det bloggens to-års dag, så jeg har brukt det som en unnskyldning til og invitere venner over, alle tar med seg noe hjemmelaget party snacks, og litt godt og drikke 😀 Selv stiller jeg med vanilje kake og en kyllingrett, blir nesten som tapas da, eller kanskje mer som buffet 😛 Gleder meg!
    Håper du har en fortryllende aften frøken, stor klem x

  2. Cecilie

    Det så veldig godt ut! 🙂 Kan du spise spekeskinke som gravid? Er gravid selv skjønner du, og er veldig glad i spekeskinke, men trodde ikke jeg kunne spise det 😉

  3. Kristine

    @Lovelylillers sunne oppskrifter: Takk! Så digg ♥

    @Msis: Ikke sant! Er så godt, og så må man jo forsyne seg maange ganger :mrgreen:

    @Julie @ WolfItDown: Kjempegodt! 😀
    Så hyggelig, håper du hadde en super feiring av bloggbarnet – gratulerer! 😀 ♥ Klem

    @Positivt For Deg: Jeg hadde glemt det jeg og, så når mannen kom med forslaget var det bare å hive seg rundt – ikke tar det så lang tid heller 😀 Takk i like måte! ♥

    @Cecilie: Takk! Nei, jeg spiser ikke spekeskinke og salami m.m kaldt, men jeg spiser det etter en runde i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter – da er det trygt 😀

  4. Kristine

    Anbefaler å prøve å lage den kjøpte middelhavssalaten selv, ble fantastisk god 🙂 Mindre olje og holder seg i mange dager i kjøleskapet!

  5. Kristine

    @Kristine: Denne var jeg så heldig å få tilsendt fra Mills, men du har rett – jeg som ikke liker oliven skal absolutt prøve å lage noe lignende selv 😀

Det er stengt for kommentarer.