Brokkoligrateng med spekeskinke

Hei!

Det frister som oftest med lettere kaldmat nå i varmen, men en smaksrik grateng innimellom må til – salt er tross alt bra i varmen!

Dagens middagstips er;

Brokkoligrateng med spekeskinke

IMG_2067

 

Brokkoligrateng med spekeskinke
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g karbonadedeig
  2. 1 brokkoli
  3. 1 boks hakkede tomater
  4. 1/2 løk
  5. paprikapulver, hvitløkspulver, oregano, salt og pepper
  6. 1 ts maisenna (for tykkere kjøttsaus)
  7. en neve revet gulost
  8. 6 skiver spekeskinke
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
♦ Stek karbonadedeig sammen med grovhakket løk, krydder og hakkede tomater.

♦ Kok brokkoli i 5-6 minutter.

♦ Legg kjøttsaus og mindre brokkolibuketter i en ildfast form med revet ost og skiver med spekeskinke fordelt utover.

IMG_2071

Inn i ovnen på 200 grader i 18-20 min.
Spekeskinka blir sprø og gir en deilig smak til det hele.

I morgen tidlig reiser vi på en to-dagers getaway til vakre Stockholm, men stikker innom med en liten rett eller to til dere om tiden strekker til.

Ha en fortsatt strålende sommerdag!

8 kommentarer til “Brokkoligrateng med spekeskinke

  1. Elisabeth Vega

    Jeg trodde dette var pizza først da jeg så bilde på insta 😆 Så utrolig godt ut da! Genial måte å få i seg brokkoli på hvis en ikke er så fan av det :mrgreen:
    Kos dere masse på getaway turen! :mrgreen: :mrgreen:

  2. PT Jessica S. J.

    Nam nam nam, kjempegod middag!!! 😛
    Har du noen gode oppskrifter på matmuffins? Superdigg lunsj å spise på stranda 😉 Men blir dyrt i lengden å bruke pakken fra Funksjonell Mat….

Det er stengt for kommentarer.