Kyllingwok

Dette er et lett og fint måltid enten som lunsj eller middag;

Kyllingwok

IMG_4464

Kyllingwok
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 4 kyllingfileter
 2. 1 brokkolibunt
 3. 1 paprika
 4. 1/2 løk
 5. 1/2 gul squash
 6. 2 ts sitrongress (på tube)
 7. 1 ts finhakket ingefær
 8. hvitløkspulver, salt og pepper
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med løk, sitrongress og ingefær. Tilsett grønnsakene, de hardeste først, og smak til med hvitløkspulver, salt og pepper.

IMG_4463

Ønsker du en fyldigere og mer spennende versjon til middag, så tilsett gjerne noen bananskiver, litt kokosmelk og sterkere krydder. Og ja, stol på meg når det gjelder bananen.

IMG_4461

Håper det smaker! 🙂

7 kommentarer til “Kyllingwok

 1. Lovelylillers sunne oppskrifter

  sa faktisk til typen i dag at jeg hadde lyst på kylling. Spiser det jo svert sjeldent,men det er jo godt! 🙂 Wok er jo generellt knallgodt og enkelt. ha en fortsatt fin Søndag og in ny uke 🙂 Håper alt går bra med graviditeten 🙂

 2. Julie @ WolfItDown

  Mmm herlig! Til wok bruker jeg som oftest en blanding av østersaus, sesam olje, solsikke olje og soya saus, skikkelig comfort-food 🙂 Kan tenke meg kokosmelken i på slutten er godt også 😀 x

 3. Elisabeth Vega

  NAAAM, wok!! Dette har jeg heller ikke hatt på veeeldig lenge… 😯 Soon, soon 😎 Så kjempe godt ut! Skal prøve ut med banan, siden jeg aldri har gjort det før! :mrgreen: Høres spennende ut 😯 :mrgreen:

 4. Tonje

  Hei. Denne så god og sunn ut. Jeg har en uvane med å bruke ferdig woksauseposer, men skal prøve å krydre slik du skrev i stedet for. Kanskje et dumt spørsmål, men angående bananen, skal den også stekes?

Det er stengt for kommentarer.