Mini-pizzaer

Heisann!

Pizza og taco er middagsalternativer for mange i helgen, og jeg viser gjerne hvordan du kan tenke litt nytt. Mange av dere kjenner til lompepizza fra før, men til dere andre – her har dere dagens middagstips;

Mini-pizzaer

IMG_4586

Du får ikke en tjukk, typisk pizzabunn, men fordelene med lomper er at:

♦ du slipper å bruke gjær og vente på heving
♦ ingen arbeid, fastfood på sitt beste
♦ alle kan lage hver sin versjon med det fyllet de liker best

IMG_4579

Jeg bruker vanlige lomper, de er nemlig billigst og det er (i mine øyne) veldig liten forskjell på innholdet når det gjelder hvete- og speltmel – hipp som happ.

Ha valgfritt fyll på lompene og bak i ovnen på 180 grader i 10-15 min, følg med på når kantene blir stekt/sprø.

IMG_4587

Mine versjoner denne gangen ble med;

1. Karbonadedeig, spinat, løk, paprika, ost
2. Karbonadedeig, spinat, sopp, ananas, ost
3. Salami, spinat, ananas, løk, ost

IMG_4589

Jeg har på såpass mye fyll at til tross for at de blir sprø i kantene, blir de også myke i midten – perfekt i og med at jeg liker å brette de som en calzone når jeg spiser.
Så godt!

Noen av dere lurte på hvor dere kan følge meg utenom bloggen, og det er på;

Instagram (kriweb)
Facebook

bilde
Uke 35 ♥

Ha en super lørdag!

12 kommentarer til “Mini-pizzaer

 1. Madde

  Har selv dilla på lomper og potetkaker for tiden. Ordentlig potetkake med gomme er av det beste jeg får.

  Men jeg lurer på hvorfor, eller det virker litt sånn, at halve fitness-Norge går på lomper for tia.. jeg finner ikke at de er så himla næringsrike, men har mye karber da. Er d pga karbene at dem spiser lomper?

  Jeg driver ikke med fitness så jeg lurer på av ren nysgjerrighet og uvitenhet :mrgreen:

 2. Kristine

  @Kristin: Tusen takk vennen ♥ 😀 😀

  @Anette: Takk! ♥ Riktig god lørdagskveld videre! 😀

  @Madde: Potetlomper er godt ja!
  Jeg kan ikke svare for alle andre, men jeg spiser lomper fordi jeg synes det er godt, det kan brukes til veldig mye forskjellig – alt ifra noe man har pålegg på, til nachos og pizza. Jeg tåler gjær dårlig, så det er et godt alternativ for meg. Og karbohydrater er ikke farlig 😀

 3. Julie @ WolfItDown

  Herlig! Utorlig skjønt bilde av deg på slutten der ^ ^ Blir så glad!
  Lompepizza er luddig vettu! Iallefall i en travel hverdag, også funker det også som lunsj i helgene når en har lyst på noe litt annerledes og smakfult 😀 Selv har jeg kokkelert en hel del selv i dag, er koselig og være kreativ, iallefall når en kan kose seg med resultatene etterpå 🙂

  God lørdag! x

 4. Helene

  Det er to grunner til at jeg elsket dette innlegget:
  1. pizzaene så veldig gode ut
  2. du nevnte ikke ordene «kalorifattig», «magert» og «karbohydrater/fett/protein».

  Det er SÅ deilig å kunne lese en matblogg som ikke alltid fokuserer på at maten skal mette mest mulig for minst mulig kalorier, en blogg som ikke konstant skriver om at maten skal være kalorifattig, ha lite karbohydrater eller fett, om fitnessmat og blablabla.

  Syns du er et utrolig godt forbilde, Kristine 🙂 elsker bloggen din, du er en stor inspirasjon!

 5. Pantora

  Nå lærte jeg noe nytt; har alltid skrevet/sagt «hipps om happ»! 😆
  Så fin du er, og så fin magen er – jeg synes tiden går så fort nå!

 6. Elisabeth Vega

  Lompepizza ser så godt ut! Jeg prøvde det en gang men det falt desverre ikke i smak… Tror det nettopp var fordi de ble så myke i midten 😯
  Nå er det virkelig ikke lenge igjen til din lille mageninja kommer!! :mrgreen: Utrolig herlig bilde av deg, du stråler som bare det!! <3
  Håper du har hatt en fantastisk fin lørdag, vakreste deg <3

 7. Kjersti

  Hei! Har prøvd å følge deg på instagram, men får det ikke til! Det går fint å følge andre, men på deg hopper jeg rett av etter å ha trykket på følg. Merkelige greier. Ville bare si ifra, mulig det gjelder andre og?
  Ønsker deg en fortsatt flott helg – og tusen takk for fristende oppskrifter og alltid fornuftige og fine ord på bloggen 🙂

 8. Kristine

  @Julie @ WolfItDown: Takk! 😆
  Spiser som oftest lomper til lunsj selv, bruker de som brødskiver – og det beste er at jeg synes de er enda bedre, mer plass til pålegg og alt.
  Kokkelering er deilig – spesielt etterpå ja 😎

  @Helene: Hei! Så hyggelig å høre! Jeg er passe lei av slikt fokus selv, så jeg prøver å få frem inspirasjon og matglede istedenfor. Bevisste valg som er bra for kroppen – det er det vi trenger å vite 😀

  @Pantora: Så lenge du gjør deg forstått :mrgreen: Takk for det! Bare innspurten igjen nå ja 😀

  @Elisabeth Vega: Da får du heller spise dem kalde med pålegg, like godt det 😀
  Takk for det – ikke lenge igjen nå ♥

  @Kjersti: Neimen? Så merkelig 😕 Får høre om det er flere som gir en tilbakemelding på det.
  Takk for det – håper du får en fin søndag! 😀

 9. MalinB

  Du stråler! Og lompepizza er den beste fastfooden som finnes. Lykke til med innspurten 😀

Det er stengt for kommentarer.