Mozzarellaboller i tomatsaus

Hei og god fredag!

Inneholder sponsorlinker

Jeg tenkte at det var på tide med kjøttboller igjen!
Det er så mye man kan gjøre med disse for å tilsette spennende smaker og konsistens, en av måtene er å bake noe inn i de – som for eksempel et kokt egg som her, eller ost som disse under;

Mozzarellaboller i tomatsaus

IMG_0021

 

Mozzarellaboller i tomatsaus
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g karbonadedeig
  2. 120 g mozzarellaost
  3. Krydder: salt, pepper, paprikapulver, oregano, kanel, cummin
  4. 1 boks hakkede tomater
  5. 2 ts maisenna rørt ut i litt vann
  6. 80 g fullkornspasta
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Del karbonadedeig i 7-8 deler og klem flat små rundinger, pakk inn en bit med mozzarella i hver før du former dem til boller.
Stek på middels varme i noen minutter før du har over krydder, en boks hakkede tomater og maisenna rørt ut i litt kaldt vann – la det hele putre i noen minutter.

Kok pasta som anvist på pakken.

IMG_0027

Med fersk basilikum over – håper det smaker!

Og ønsker man en sunn sjokoladekake på 2 minutter til dessert henter man bare frem denne;

18357_Funksjonell_Mat_Cake_in_a_cup_-_chocolate__7_1

Kake-i-kopp

IMG_4240

1 pose cake-in-a-cup (finnes i to smaker, mørk sjokolade og sjokolade&karamell)
0,5 – 1 dl vann

Rør rundt i en kopp/skål og inn i mikroen i to minutter. Har du ikke mikro kan du ha den i ovnen, litt lengre baketid bare.

IMG_4245

Her har jeg pyntet med litt sukkerfri M&M´s, men den er like god uten.

Håper dere får en fin helg!

7 kommentarer til “Mozzarellaboller i tomatsaus

  1. Elisabeth Vega

    😯 Denne middagen så helt amazing ut! Smeltet mozzarella inni kjøttbollene, åh guri 😯 Minnet meg faktisk om den middagen Lady og Landstrykeren spiser :mrgreen: Perfekt og enkel dessert til da! 😎
    Håper du hadde en strålende fredag :mrgreen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *