1 fantastisk år med deg

Kjære Stian

Bryllup_Weber_0458

I dag er det nøyaktig 1 år siden vi ga hverandre vårt ja. Det har vært det beste året i mitt liv, og jeg er så lykkelig og stolt over å være kona di. Hver dag blir bare bedre og bedre, og jeg skjønner ikke hvordan den ene dagen klarer å overgå den andre – men det gjør den.

Jeg visste ikke hva ekte kjærlighet var før jeg møtte deg, og jeg kunne ikke forestille meg at det skulle være så genuint og godt.

IMG_1963

Alt jeg opplever sammen med deg, minnene vi skaper, de små øyeblikkene i hverdagen. Du er uten tvil det fineste mennesket jeg har møtt, og jeg er så forelsket i deg. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten deg, du gjør både meg og livet mitt komplett.

Takk for at du er deg, og for at jeg får leve resten av livet mitt sammen med deg.

For bestandig ♥

21 kommentarer til “1 fantastisk år med deg

 1. Lina

  Buhu! Snufs! <3 du er ein mester med ord, Kristine! 🙂 nydeleg om kjærleik! Gratulerar så mykje til begge to! Det er så godt at du har det så fint, med alle tre guttane dine, og at søtaste Todd er frisk igjen! hurra!

 2. Elisabeth Vega

  Vakre ord, vakre ord <3 Gratulerer så mye til dere begge med 1 år som kone og mann! Ble utrolig rørt over å lese dette, Kristine <3 Jeg er så glad på dine vegne!! Nyt dagen og kos dere utrolig mye <3

 3. Michelle

  åh, så fantastiske herlige bilder av begge to! Kan ikke si annet enn gratulerer så mye med dagen <3 Lenge leve kjærligheten

 4. Kristin

  Nydelige ord fra en nydelig dame! <3 Gratulerer såå mye med 1 års bryllupsdag!! Du er så god Kristine, og fortjener å ha en god mann i livet ditt 🙂 Ble litt rørt av dette innlegget jeg 🙂

 5. Lena Ludvigsen

  Jeg håper virkelig jeg kan oppleve noe slikt en gang, det vises virkelig utad at det dere har er genuint og dere oser av lykke ♥
  Gratulerer så mye med dagen, måtte det bli mange, mange flere 🙂

 6. Kristine

  @Lena Ludvigsen: Det håper jeg og, av hele mitt hjerte ♥ Det viktigste jeg har lært er å ikke «ta til takke» med en som ikke får frem det aller beste i deg. Man kan være fryktelig glad i noen, men skal det vare livet ut må det være ektefølt kjærlighet begge veier.

Det er stengt for kommentarer.