Kjøttsaus og proteinbarer

Heisann!

Inneholder sponsorlinker

Her har dere dagens enkle og proteinrike middagsrett;

Kjøttsaus med sopp og curry

IMG_1697

 

Kjøttsaus og proteinbarer
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 400 g karbonadedeig
 2. 6-7 aromasopp
 3. 2 tomater
 4. 1 hvitløksfedd
 5. 2 ts curry, 1 ts spisskummen, 1 ts kanel, 1 ts salt og pepper
 6. 2 ss tomatpuré
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Stek karbonadedeig med sopp, tomater, finhakket hvitløk, krydder og tomatpuré. Smak til hvor krydret du ønsker det.

Dette er en kjøttsaus som passer til flere ting som for eksempel lasagne, pizza og chili con carne.
Jeg gjorde det enkelt denne gangen og serverte en stor salat, cottage cheese og fersk basilikum til.

IMG_1701

Tips: For enda fyldigere smak, bytt ut cottage cheese med chèvre eller litt revet parmesan!

Og dagens dessert er rett og slett proteinbarer;

IMG_0057

Dette er de beste proteinbarene jeg vet om, og jeg har smakt en god del i min tid.

De to minste fra Multipower har dere sikkert sett her før, favoritten min er hvit sjokolade.

Og disse under er gamle slagere som er tilbake på lager;

IMG_0060

Med smakene peanut butter og cookies and cream. Her er sistnevnte min favoritt til tross for at jeg er en fan av peanøttsmør, men begge to går ned på høykant.

Du kan alltids lage proteinbarer selv, det er det mest populære innlegget på bloggen her faktisk. Questbarer har også blitt veldig populært, men skal du kjøpe noen som kan sammenlignes med en digg sjokoladebar så er disse helt på topp.

Det er også en fordel at man får kjøpt dem enkeltvis i tillegg til pakker på hhv 24 og 12 stk, så har man muligheten til å teste ut alle.

Proteinbarene finner du HER.

IMG_0063

Nam!

I morgen reiser vi til fine Stavanger for å besøke pappa for siste gang. Mange av dere vet kanskje at han har jobbet der de siste årene, men nå er endelig 3 x 3 epoker over og han skal flytte hjem. Vi skal bo på et fyr mens vi er der, og spise på Flor og Fjære – gleder meg!

Stikker allikevel innom en tur før flyet går i morgen – ha en fin torsdag!

8 kommentarer til “Kjøttsaus og proteinbarer

 1. Malin

  Så kjekt å få pappen hjem igjen! Jeg var på Flor & Fjæra for ett par uker siden og det var kjempe fint. NYDELIG mat og fantastisk fine områder. Nå har det sikkert blomstret en god del mer, så gled deg 🙂

  Om du vil ta en kaffe i byen så kan jeg godt vise deg Sjokoladepiken 😳 😉

 2. Julie @ WolfItDown

  Så godt alt dette så ut! Håper du koer deg masse i Stavanger, det er så fint i sør 🙂 Flor og Fjære hørtes innmari godt ut, det må jo bare bli bra 😀 Solskinnsklem fra Skotteland x

 3. Maren

  Av en eller annen grunn leste jeg først «kjøttsaus med proteinbarer» og tenkte at dette var jo en sprek vri.. Men nok en god oppskrift fra deg, og de barene skal testes ut.. Hver for seg 😉

 4. Kristine

  @Malin: Ja, det skal bli koselig å få han hjem.
  Åh, sier du det? Gleder meg til å dra dit!
  Jeg sender deg en fb-melding om tiden strekker til – pappa har en helgeagenda :mrgreen:

  @Julie @ WolfItDown: Stavanger er en vakker by, trist å tenke på at det kanskje blir lenge til neste gang jeg drar dit. Ha en strålende helg i Skotteland! 😀

  @Maren: Spenstig – selv jeg er ikke så vågal :mrgreen: Det må du gjøre!

  @Jannicke: Takk takk! 😀

 5. Fru Uteng

  Nam! Moro med nye forslag til kjøttsauser. Blir aldri lei av karbonadedeig i ulike varianter og sauser! Proteinbarer har blitt en favoritt hos meg også, er en fan av questbarer, men synes det er mange andre gode også. Hva synes du om nutrilett og atkins sine barer?

  God tur til Stavanger!

  🙂

 6. Kristine

  @Fru Uteng: Jeg digger karbonadedeig, det er stort sett det eneste oksekjøttet jeg spiser 😀
  Jeg liker også questbarer godt, men noen ganger får jeg lyst på noe med skikkelig sjokoladefølelse. Nutrilett liker jeg ikke så godt, atkins er ok, men kan ikke sammenlignes med disse proteinbarene – hverken på smak eller innhold 🙂

  Takk for det – straks avreise! God helg!

 7. Elisabeth Vega

  Den kjøttsausen så bare fantastisk ut altså! Jeg har ikke ord 😯 Kanskje disse protienbarene du la ut her faller i smak hos meg også :mrgreen: Har lyst til å prøve ut noen nye siden jeg er lei de de selger på butikkene rundt om her.. Og siden questbar ikke falt helt i smak :/ Vurderer å kjøpe cookiedough da! Kanskje den smaker bedre :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.