Dagens lunsjtips

Hei og hopp!

I dag var jeg så tidlig oppe, så jeg tenkte at jeg skulle stikke innom dere to ganger – derfor blir det lunsj nå og middag litt senere.

Egg- og rekesalat

IMG_0008

Dagens lunsjtips
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 2 egg
 2. 100 g reker
 3. 1 ss gresk yoghurt/mager kesam
 4. 1 ts majones
 5. 1/2 ts dill
 6. Salathode, agurk, paprika og tomat
Kristine Weber http://www.kriweb.no/


Det er kanskje flere enn meg som får lyst på litt lettere mat i sommervarmen, og gjerne litt salt om man svetter.

♦ Kok egg
♦ Bland reker, gresk yoghurt, majones og litt dill sammen
♦ Lag en salat

IMG_0010

Enkelt og godt!

I går var jeg hos Karl Johan Hudpleie og la på vippeextensions, min lille guilty pleasure. Man blir dessverre litt avhengig, men veldig deilig og praktisk nå om sommeren. Dessuten er hun jeg går til, Justyna, så dyktig at de sitter på i 6-7 uker.

IMG_0047-down
(/sponset)

De ønsket å gi noe til dere lesere også, en gratis behandling med metoden Venus Freeze – markedets kraftigste behandling for uelastisk hud, cellulitter og slapp hud. Om dette er noe du kunne tenke deg så lik facebooksiden deres, skriv på veggen at du leste om tilbudet her og at du er med i trekningen. «Hei! Jeg leste på kriweb.no at man kunne vinne gratis Venus-behandling, jeg vil vinne!»

Det ble for øvrig en smule pinlig da jeg var der i går, gravidsjarmen bestemte seg plutselig for å gjøre meg så kvalm at jeg måtte be om en pause og en spybøtte. Herlig..

Kommer innom senere med middag – ha en fin dag så lenge!

7 kommentarer til “Dagens lunsjtips

 1. Linda Marie Stuhaug

  En frisk og deilig salat 😀
  Reker er jo så godt no på denne årstida, heilt supert å bruke som proteinkilde i måltidene! Håper du får en strålande Onsdag Kristine 🙂

 2. Julie @ WolfItDown

  Uff stakkar, håper kvalmen har gått over, MEN du kom jo ut med fine vipper, look on the bright side of life og slikt 🙂

  Den rekesalaten så nydelig ut 😀 Trenger ikke være så vanskelig og lage i stand litt luksus mat 😀 x

 3. Elisabeth Vega

  Hadde spist salaten uten rekene, jeg liker faktisk ikke reker 😆 Er litt trist for jeg synes det ser kjempe godt ut, men takler ikke smaken… Synes spesielt skive med reker og majones ser syykt godt ut :l
  Litt kjipt med hendelsen din når du skulle fylle på vipnnene da 😯 Men vippene så jo smashing ut :mrgreen:

 4. Mamsen

  Så fine vipper, sånn vil jeg også ha 😆 leste innlegget ditt med stoooor medfølelse. Kjenner meg så godt igjen m å be om spypause i de utroligste situasjoner. Jeg kastet opp i 9 mnd non stop når jeg ventet på min lille frøken. Et uhell blant annet i tannlegestolen 😕 uten forvarsel i stekende sommersol. Utover stol,tannlege,tannpleier,gulv,meg selv og det hele. Følte meg skikkelig lekker når jeg vraltet ut av døra noen minutter senere 😳 Et svangerskap er en skikkelig sjarmøretappe. 😯 men så venter verdens beste premie etterpå 😉
  Lykke til med resten av tiden med mage!

Det er stengt for kommentarer.