Wok med karamelliserte valnøtter

Hei!

Her har dere dagens middagstips;

Kyllingwok med karamelliserte valnøtter

IMG_2141

 

Wok med karamelliserte valnøtter
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 4 kyllingfileter
 2. 1/2 brokkolibunt
 3. 1 lite blomkålhode
 4. 1/2 pastinakk
 5. 1/3 purreløk
 6. 1 pakke sukkererter
 7. 1 pakke små asparges
 8. 2 gulrøtter
 9. 1/2 paprika
 10. 3-4 reddiker
 11. Krydder: curry, hvitløkspulver, salt & pepper
 12. 1 stor neve valnøtter
 13. 1 ss yaconsirup/honning
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Dette ble raskt en favoritt hos meg, og jeg anbefaler den på det varmeste. Jeg er som sagt fan av å bruke søte ting som frukt i middager, banan i wok ble en hit her på bloggen for mange år siden, men du kan gjerne bruke andre godsaker som rosiner, kokos og karamelliserte nøtter.

IMG_2142

Stek kylling i mindre biter til gjennomstekt, tilsett deretter alle grønnsakene – de hardeste først – og til slutt krydder.
I en liten panne har du valnøtter og sirup, rør rundt og sørg for at alle nøttene får sirup rundt seg – ta pannen av varmen før de blir stekt.

IMG_2135

Velbekomme!

Ellers var jeg hos frisøren min i går, X-hårstudio, den fine blomster-av-stål-salongen som ligger på Greverud/Kolbotn.

Det er som sagt ikke store forskjeller hver gang, men bare det å få frisket opp med mørkeblonde striper og en hårkur gjør underverker for meg.

IMG_9985

..jeg klarer visst ikke å ta bilder av meg selv for tiden uten å kjenne på mageninjaen..
IMG_9997-down
Uke 30 ♥

Jeg er også heldig som får med meg litt nye produkter;
IMG_9977
(/sponset)
Etter navnet å dømme må det jo bare bli bra!

Jeg har forresten blitt en mac-jente nå – kanskje på tide etter to år med overbevisning fra min kjære, samt tre nye pc’er som har takket for seg etter kort tid. Nå sitter jeg altså og taster (knoter og banner) på min nye macbook pro, hvorfor skal det være så stor forskjell egentlig. Fingre som må rulle opp og ned, nye hurtigtaster og delete-knappen er borte vekk.

mac
(/ikke sponset dessverre)

Men, jeg tror det blir bra til slutt!

Ha en super tirsdag!

7 kommentarer til “Wok med karamelliserte valnøtter

 1. Idadida

  Aj aj! Dette så svært godt ut! Skal definitivt prøves med litt mer søte saker i maten, healthy style 🙂 Og så gøy at du er i uke 30, allerede. Så fort det har gått. 🙂 Jeg er i uke 34, tiden har fløyet, føler jeg. Fin mage du har!

 2. Oda

  Det så kjempegodt ut, må prøves 🙂 Byttet selv til Mac etter jul, etter mange år med vanlig PC. Var utrolig uvant i begynnelsen, men når du kommer litt inn i det vil du merke at Mac egentlig er utrolig brukervennlig. Særlig denne rullinga, haha! Gjør internettsurfinga mye lettere, synes i hvert fall jeg 😉

 3. Julie @ WolfItDown

  Nydelige bilder, er ikke rart du smiler med en søt liten hemmelighet der inne <3

  Den wok'en så kjempelekker ut! La ut noe lignende i dag faktisk…Great minds? 😉 Ønsker deg en god kveld! x

 4. Kristine

  @Idadida: Utrolig godt!
  Takk for det! Gøy å høre fra andre gravide, synes du siste tiden fremover pleier å gå fort eller sakte?

  @Oda: Haha, jeg satser på at det blir enklere med tiden ja. Det har allerede blitt det etter noen dager, men du vet – lære gamle hunder nye triks 😆

  @I: Takk for tips 😀

  @Julie @ WolfItDown: Tihi ♥
  ..think alike 😉 Håper du får en fin dag!

 5. Elisabeth Vega

  Ååå jeg savner wok.. Har ikke spist det på kjempe lenge 🙁 Synes dine vrier på wok ser fantstisk ut! Og jeg har sikkert sakt dette mange ganger før, men det håret ditt!! Det er så utrolig flott!! Det ser så friskt ut! Ser nesten ut som silke 😀
  Herlige babymage bilder, ikke lenge igjen nå <3 Du stråler!

Det er stengt for kommentarer.