Hjemmelaget lasagne

Endelig fredag!

Jeg har funnet frem en veldig god middagsrett som jeg er helt sikker på vil falle i smak hos både liten og stor denne helgen;

Lasagne

IMG_2212

Oppskrift: (2-3 porsjoner)
400 g karbonadedeig
1/2 løk
1 hvitløksfedd
2 ss tomatpuré
En boks hakkede tomater
1 ss maizena ristet ut i litt vann
Krydder: paprikapulver, tacokrydder, oregano, chili, kanel, salt og pepper
6 pastaplater
2-3 never revet gulost

Stek karbonadedeig med grovhakket løk, finhakket hvitløk, et par skjeer tomatpuré, en boks hakkede tomater, en skje maizena rørt ut litt vann (det vil tykne kjøttsausen) og krydder.
Legg kjøttsausen lagvis med pastaplater, og topp det hele med revet ost.
Inn i ovnen på 200 grader i 25-30 min.

IMG_9987

Det ble en veldig enkel salat til denne gangen, men så lenge man har noe sprøtt og friskt til så synes jeg det er veldig godt.

IMG_2213

Helt nydelig – og uten tvil mye bedre enn ferdigpakken man får kjøpt i butikken.

Håper det smaker!

I natt var det for øvrig et liten ninja i magen som ville sparke og bokse meg hele natta, så det ble ekstremt lite søvn. Jeg er nå i uke 30 og han her skal bli dobbel så stor før han kommer ut? Hjelp!
Men, så er det dette med hvor lang veien min har vært for noe som er så etterlengtet. Uansett hva jeg opplever av vondt eller slitsomt, så tenker jeg alltid hvor ubeskrivelig heldig og takknemlig jeg er.

bilde (1)

Over til noe helt annet – jeg vil gjerne ha en såkalt giveaway denne helgen. Dere vet sikkert at den første boka mi ligger ute for salg nå (til halv pris!), så det gjelder å skaffe seg den mens man fortsatt kan her.

Jeg har dessverre ikke flere ekstra eksemplarer igjen av den, men jeg har noen av den nyeste boka mi – og det er denne jeg gjerne vil gi bort til en av dere.

Bok nr 2: Sunnere og sterkere

Se en liten smakebit fra inni boka her;

Skriv en liten hilsen her så trekker jeg en vinner på mandag ♥

91 kommentarer til “Hjemmelaget lasagne

 1. Marte

  Lasagne er en klar favoritt her i heimen :mrgreen:
  Blir så glad hver gang jeg leser dine innlegg, enten det er om livet, Todd, mat eller trening. Deilig med balanse og nyansert blikk 😉
  God helg 🙂

 2. Anita E.

  Så koslig å lese om ninjaen i magen din 😛
  Min lille gutt kom til verden på mandag 😉
  Du har mye spennende i vente! 😀

 3. veronica pedersen

  Hjemmelaget lasagne er kjempegodt, aldri mer Toro eller Knorr her. Så søte babyklær 🙂
  Bare å glede seg til nyfødt baby :mrgreen:

 4. Tonje

  Syns det er så gromt at du endelig skal ha barn og du er virkelig nydelig med magen 🙂 <3 fulgt deg i flere år og du har vært en fantastisk inspirasjon 🙂 fikk selv en liten gutt for 2mnd siden og jeg kunne ikke blitt mer forelska <3

  Fortsett med å være den flotte og sterke dama du er ! Du gjør en knallbra jobb 🙂

 5. Lise

  Takk for en inspirerende blogg med mange fine oppskrifter.
  Jeg vil gjerne ha den nye boka di:-)
  Ønsker lykke til med den kommende lille familien:)

 6. Lena Ludvigsen

  ååh, jeg krysser fingrene (til tross for at det kanskje ville vært lurest å vente til fredag 13 var over med å kommentere…. 😛 )
  Har vært litt dårlig på kommentarer i det siste, men er innom og kikker hver dag – det er kveldens høydepunkter å lese oppdateringer, spesielt i disse tider! Synes babyprat er så morsomt <3

  God helg:) <3

 7. Maria

  Så herlig med lasagne fredag’ perfekt 🙂 ønsker deg masse lykke til ned tiden fremover! Du blir nok en fantastisk mamma:)

 8. Madelen

  Jeg har fulgt med deg siden oppstarten av bloggen og finner like mye inspirasjon her nå som den gang. Dessuten blir jeg stadig motivert av det du skriver, da du er flink med variasjon, bilder og kreative innlegg.. Dessuten synes jeg det er morsomt at du poster litt fra hverdagen din også, og at du deler din vei fram til familieforøkelse med bryllup og den lille som er på vei! Ha en flott dag 🙂

 9. Tonje

  Den lasangen så utrulig deilig ut, skal prøves i helgen!!!

  Det er ingen følelse som slår det å ha en aktiv baby i magen, fantastisk. Selv om det byr på lite søvn til tider, savner det. Nyt tiden og kooos deg! Ha en fin fin helg! Klem

 10. Anne

  Du er en stor inspirasjon for meg. Jeg har fulgt bloggen din i mange år, men har ikke vært så flink til å kommentere. Jeg er en slags taus beundrer. 😎 Måten du skriver på fenger meg, det er morsomt, ærlig og fullt av innsikt. Jeg har to innekatter som jeg elsker, og synes det er herlig når Todd titter innom. Du viser hvordan man kan kose seg på en sunn måte, samtidig som det også er lov å skeie ut, uten å skamme seg over det. Jeg har brukt godisheftet jeg kjøpte av deg mye, og er veldig interessert i den nye boka di! Takk for at du er deg og at du deler av deg selv. Fortsett med det 😀

 11. Anette

  Kom over bloggen din i vinter og har etter det vært innom med jevne mellomrom. Her finner jeg inspirerende oppskrifter, og det er hyggelig å lese om Todd og graviditeten din.
  Ønsker deg en fin sommer og ventetid 😀

 12. Hanna

  Jeg vil gjerne være med i trekningen av boka di! Finner så mye inspirasjon til matlaging og trening her – du er super! Ha en fin dag 🙂

 13. Ellen

  Måtte all lykke og hell komme til deg og følge deg og dere gjennom denne spennende perioden og resten av livet!

 14. Lene

  Har så lyst på boka di! 😀 Har fulgt med på bloggen din en god stund og har ønsket meg boken din lenge! Hadde vært stor stas å vunnet den 🙂

 15. Merete

  Jeg er i uke 25 nå og synes det er så magisk å kjenne den lille der inne:) Det er liksom så uvirkelig, og det er helt merkelig å tenke på at den lille lever et liv-inne i magen min liksom:P Jeg er takknemlig for hver dag jeg er frisk og rask, kan trene, jobbe og samtidig vite at den lille vokser og har det bra.

  Bok nr 1 blir forresten flittig brukt, og bok nr 2 er på ønskelisten! Noen av sidene på bok 1 er til og med klistret sammen fordi jeg lagde noe digg som jeg klarte å søle inne i boka:P

 16. Madde

  Lasagne er knallgodt, men her ble d pizza m latmannsbunnen av 2 egg, 2-3 scoops mandelmel, litt vann, litt salt og litt basilikum (eller oregano). Forstek og etterstek. Er bare meg her så da duger den fint 😀

 17. Unni

  Takk for en flott blogg – du er til stor inspirasjon med oppskriftene du deler! 🙂
  Ønsker meg veldig den nye boka de, så krysser fingrene!!!

 18. Pantora

  Jo mer lillegutt vokser, jo mindre plass har han til å sparke.. Vet ikke om det er en god ting eller ikke, haha. Sykt men fint at det gror et lite menneske inni deg! ♥

  Hadde blitt sååå glad om jeg hadde vunnet den boka di!

 19. Thea

  Det er så hyggelig å følge bloggen din. Det er min ligge time-out i løpet av dagen. Kan bare sitte å fylle på med masse inspirasjon. Lasangen er allerede notert i boken min 🙂

  Ønsker deg en videre fin helg!

  p.s: GJerne med i trekningen av boken din 🙂

 20. Ida Bethina

  Hihi, det blir trangt inni der mot slutten..;)
  Godt du fokuserer på det positive 🙂 Er så glad på dine vegne, at du endelig skal få en liten gutt.
  Jeg tenker sånn selv, samme hvor dårlig søvnen har vært det siste året, både de siste månedene før mini kom, og nå i ettertid, så er det SÅ verdt det 🙂 Håper jo på at vi skal få orden på søvnrutinene før jeg begynner i ny jobb (om jeg er så heldig at jeg får jobb snart), men mini er viktigst i verden uansett, når han trenger omsorg på natten får han det 🙂 <3

  Nydelige små klær da 🙂 Har noen av de plaggene selv, og de har blitt brukt masse 🙂

  Jeg er også en av dem som hadde blitt veldig glad for boken din 🙂 Det er vel ikke til å stikke under en stol at inspirasjonen til å lage ny, god mat mangler her i blant.. Men lasagne er notert, må bare finne noen glutenfrie pastaplater, det vet jeg finnes! 🙂

 21. Susann

  Jeg blir sååå sulten når jeg leser bloggen din!! Du har så masse gode oppskrifter 🙂 Er fast leser 🙂
  Jeg hadde blitt superhoppende glad om jeg vant boka di!!
  Ønsker deg en flott helg:)

 22. Fru Uteng

  Så rart, bare litt av kommentaren min jeg skrev i stad vistes! Men ja, fine babyklær, og helt klart slitsomt med mye babyspark om natta, men plutselig er han jo her 🙂 lasagne er en favoritt her i gården også, pleier å slenge med noen gulrøtter for ekstra saftighet 🙂 den andre boka di står høyt på ønskelista! Ha en fortsatt fin helg!

  Fru Uteng 🙂

 23. Hanne

  Så fine klær! – og lasagne er alltid en favoritt!

  Jeg får ikke lest stort av blogger om dagen, men prøver å holde meg oppdatert på hva som skjer hos deg likevel. Det er så fint å få følge med!!

  Håper du slipper kampsportoppvisning hver natt fremover 😛

 24. Marie

  Åh- ja! 😀 Vil så gjerne blir eier av boken din, Kristine. Det er ikke lenge siden jeg for første gang leste bloggen din, og nå er jeg fast innom! Jeg har allerede prøvd ut flere av oppskriftene dine, både middagsretter og desserter, og jeg er frelst! 🙂 Tusen takk for at du deler alt det du gjør- du gjør det lettere å velge sunt i hverdagen.

 25. Ann Kathrin

  Jeg liker og lese, følge med bloggen din Kristine 🙂

  Ønsker deg en fin søndag og tvi tvi med baby-i-magen månedene framover 🙂

 26. Ann Kathrin

  Jeg liker og lese, følge med bloggen din Kristine 🙂

  Ønsker deg en fin søndag og tvi tvi med baby-i-magen månedene framover 🙂

 27. Marte

  Åh, nå vet jeg hva det blir til søndagsmiddag i dag! Lasagne er jo så godt :mrgreen: Du er en stor inspirasjon, Kristine! Det hadde vært stor stas å vinne boka di, for enda flere fine oppskrifter 🙂

  Lykke til med den lille ninjaen :):)

 28. Margit

  Deilige middager! Laget faktisk pizzaen i går, men uten kikertmel-det er en helt ny ingrediens for meg..hehe. Godt ble det uansett :mrgreen:

  Vil bare takke for mye hjelp og støtte (selv om du ikke vet det) på min snart 3 årige vei mot vektreduksjon. Er mang en gang der jeg tenker » er det virkelig verdt dette slitet, vil noen elske mer mer om jeg går ned noen kg til…»? Men der kommer du og bloggen, og viser at man KAN faktisk spise kake også! Uansett vil jeg takke deg for mang et spark i baken, du hjelper nok flere enn du tror/vet om 😛

  Lykke til med veien videre, gleder meg til å hilse på lille her på bloggen- nye kapitler venter dere nå 🙂 Kos dere, og igjen- tusen takk. Klem fra M

 29. Thea

  Det så veldig godt ut! Ønsker meg boken din, så hadde blitt kjempeglad hvis jeg vinner den.

 30. Ingvild Sætherbø

  Den første boka di er godt brukt nå, så ønsker meg veldig den nyeste og! Utrolig flotte oppskrifter du har 🙂

 31. Ingelin

  Hei Kristine! Har den første boka di og den er flittig brukt hjemme hos oss. Ønsker meg bok nr 2 så jeg kan fortsette å lage sunn, enkel og ikke minst veldig god mat! Lykke til videre med svangerskapet 🙂

 32. Andera

  Hei 😉 Jeg ELSKER den første boken din den har hjulpet meg sånn at jeg kan spise sunt, gå ned i vekt og forsatt kose meg og nyte mat og kaker <3 hadde vært utrolig gøy og vunnet bok nr 2. Takk for all hjelp boken og bloggen har gitt meg, har nå gått ned 20 kg har fortsatt litt igjen men er godt på vei <3 klem A

 33. Ida

  Jeg synes lasagne helt fint kan ta over for fredagstacoen. Jeg digger når forloveden lager sin søtpotetlasagne til oss! Da bruker han bare søtpotet og squash i stedet for pastaplater. Fortsatt god søndag 🙂

 34. Tonje

  Takk for masse inspirasjon i hverdagen! 😀 Du gjør det lettere å velge sunn mat, mer proteiner og riktige valg på kjøkkenet. Også veldig deilig at du viser at det er mulig å kose seg uten at næringsinnholdet er dårlig! 🙂 Hadde vært knall å vinne boken din så jeg kan bli enda flinkere til å lage sunn og god mat hver dag 🙂
  Blir så glad av å lese om den lille i magen din og kan ikke forestille meg hvor lykkelig du er 🙂 Nydelige klær du har kjøpt <3

 35. Birgitte

  Tusen takk for en super blogg og utrolig mange inspirerende oppskrifter! 😀
  Håper at du har hatt en fin helg 😉

 36. Torbjørg Løndal

  Hei
  Jeg har blitt veldig glad i å lese bloggen din. Mattipsene er til stor inspirasjon. Ønsker meg veldig den nye boka di :). Ha en fin søndagskveld!

 37. Mariann

  Har allerde den første boka di, og bruker den mye 🙂 hadde vært utrolig kult å vinne den andre, og få prøve de fine oppskriftene fra den også 🙂 ha en fin dag Kristine!

 38. Kristine

  Bruker bloggen din og oppskriftene dine masse i min nye livsstil mot et sunnere og sterkere liv. Hadde vært helt supert å vinne den nyeste boken din 😛

 39. ingeborg

  Denne hjemmelagde lasagnen så virkelig god ut! Hadde vært super og vinne den nyeste boken din! 🙂 Den gamle er allerede lest ut! Ha en fin dag! <3

Det er stengt for kommentarer.