Torsdagsburgere og joggedress

Hei og hopp – da var torsdagen allerede her!

Etter to dager med fisketips er dere kanskje klare for dette;

Hamburger med spekeskinke

IMG_2026

Du trenger:
Karbonadedeig
Salt, pepper, hvitløk, cummin og paprikapulver
Spekeskinke
Løk
Tomat
Ketchup
Søtsterk sennep
Sylteagurk
Fetaost
Salat: spinat, mais, agurk, tomat og paprika

Form karbonadedeig til flate burgere, trykk litt ned i midten slik at de blir jevnt stekt. Krydre godt. Stek skiver med spekeskinke sprøtt ved siden av.

Og det er egentlig det hele, resten er kun å legge opp!

Min rekkefølge er: hamburger, ketchup, tomatskive, spekeskinke, søtsterk sennep, sylteagurk, løk, og salat med fetaost ved siden av.

IMG_2031

Velbekomme!

Tips :Spiser du ikke kjøtt kan hamburgere også lages av kikerter, bønner, linser, grønnsaker eller nøtter. Da trenger de ofte et slags bindemiddel i form av egg og/eller mel i seg.

I dag var det siste travle arbeidsdag på nytt prosjekt – noen intensive 12-timers arbeidsdager for min del, men allikevel gode, produktive dager med fine folk.
Godt å hoppe i joggedressen og ta en velfortjent pust i bakken før videre eventyr.

IMG_1874

Det er faktisk 25% rabatt på dette myke, behagelige settet fra Kari Traa så jeg nå.

Og hele 50% på capribuksa.

IMG_1896-horz

Elsker sommerfuglen og knappedetaljene!

Adlink til plaggene finner du her.

Jeg tror ikke det blir så altfor lenge til jeg kan vise dere litt av det jeg har holdt på med, inntil da lover jeg fortsatt mye god mat her fremover. Og litt mer trening, det skal prioriteres nå etter noen dager uten.

Riktig god torsdag!

7 kommentarer til “Torsdagsburgere og joggedress

 1. Julie @ WolfItDown

  Riktig god torsdag til deg også frøken! Dette så nydelig, liker den norske tvist’en med spekeskinke – herlig 😀 Har nettopp hatt en lett kalkun salad til middag, for om litt blir det nemlig og besøke en venninne på kake besøk 😀
  Liker utrolig godt Kari Traa sine produkter, eneste er at det av og til koster litt, men når det er salg så går det! Håper du koser deg masse i kveld 🙂 x

 2. Elisabeth Vega

  Hadde egentlig aldri trodd at man kunne ha burger uten brød, men du viser et godt eksempel på at det ikke trengs!! 😀 Kan jo være like godt uten! Burgerne dine ser alltid himmelsk ut! Ser faktisk ut som noe som kunne blitt servert på en resturant :mrgreen:
  Søte babymagen forresten <3 Ikke så fryktelig lenge igjen 😀

 3. Mari-Anne

  Okei, nå må jeg seriøst slutte å lese bloggen din:p jeg blir jo såååå sulten. 5 uker igjen på diett nå, så kan jeg lage dine sunne deilige middagsfristelser så mye jeg vil 😀 GLEDER meg!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *