Busy bee

Jeg skal ikke klage om hvor travel jeg er i dag igjen altså, bare litt.. Ikke at jeg klager egentlig, for jeg driver med noe jeg virkelig brenner for – nemlig proteinrik mat, nærmere bestemt søtsaker, på en måte som er helt ny for meg. Oh, gleder meg til å vise dere.

Over til dagens middagstips;

Pestomarinert torsk med søtpotetmos og bacon

IMG_0097

Du trenger: 
Torskefilet
Grønn pesto
Søtpotet
Bacon
Salt, pepper og kanel

♥ Smør grønn pesto over torskefiletene, krydre med litt havsalt og pepper og legg i en ildfast form. Inn i ovnen på 200 grader i 15-20 min.

♥ Skjær søtpoteter i mindre biter og kok til møre. Mos med en gaffel eller stavmikser, smak til med salt og kanel (om du tør).

♥ Stek bacon sprøtt og server til.

IMG_0094

Det viktigste med torsk er å ikke steke/bake/koke for lenge, den skal skli fra hverandre og være saftig. Dessuten er torsk helt ypperlig til både salt og søtt, jeg er spesielt glad i denne kombinasjonen over.

Nå må busy bee her fly videre, ha en fin onsdagskveld!

8 kommentarer til “Busy bee

  1. Julie @ WolfItDown

    Aaaaah så digg! Husker jeg laget noe lignende en gang, kjempegodt 😀
    Håper du har en rooooolig onsdagskveld, etter og ha styrt på sååå masse, det fortjener du nå syns jeg 🙂 x

  2. Elisabeth Vega

    Wow, kanskje jeg faktisk kan få ned torsk med å ha pesto på! Da så det jo mye bedre ut :mrgreen: Håper forresten du fikk en rolig kveld til å slappe av! Viktig det også 😀
    Ønsker deg en flott dag i morgen, vakre!

  3. Kristine

    @Julie @ WolfItDown: Kvelden i går var et stress uten like, men etter endt arbeidsdag i dag kan jeg endelig ta det litt mer med ro 😆

    @Amalie: Åh – ja den er god! Den må jeg lage igjen snart – hyggelig at det smakte 😀

    @Elisabeth Vega: Torsk må jo ha noe godt på eller ved siden av! :mrgreen:
    I kveld kan jeg endelig slappe av, takk for det ♥

    @lovelyliller.com sunne oppskrifter: Glemmer det litt innimellom selv (bortsett fra tunfisk), så veldig greit å ta et par dager i uka med både rød og hvit fisk 😀

  4. Stine

    Bruker du oftest fersk torsk, eller frossen når du lager feks denne torskeretten?:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *