Rabarbrakompott og salgsfavoritter

Hei dere!

Inneholder adlinker

Jeg er jo så heldig som har rabarbra i egen hage! De er veldig gode til tross for at de er litt show-off med store blader mens stilken fortsatt er ganske tynn. Litt Johnny Bravo-rabarbra.

I fjor lagde jeg rabarbragrøt, så da ble det en litt annen vri i år;

Rabarbrakompott

IMG_2034

 

Rabarbrakompott og salgsfavoritter
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 4 små stilker rabarbra
 2. 2 ss sukrin gold
 3. 1 ts kanel
 4. 4 dråper stevia vanilje
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Rens og skjær rabarbra i mindre biter, ha i en kjele sammen med sukrin gold, kanel og vaniljestevia. La det putre forsiktig under lokk i 5-10 min.

IMG_2042

Og det er det hele! Jeg valgte å holde det ganske enkelt, men du kan tilsette jordbær eller andre bær om du ønsker.

IMG_2043

Servert med en klatt gresk yoghurt – nydelig!

Her er mine topp 3 fra sommersalget, som jeg tror det er flere størrelser igjen av – her går det fort unna!

1. Reebok tights

IMG_0080-horz2-horz-vert

Tightsen fra Reebok ble raskt en bestselger – myk og komfortabel med militær look.

Tights kr 412 (førpris kr 549)

2. Langermet treningstopp + capritights

1-horz

Toppen er nå kun tilgjengelig i fargen grønn/lilla, og capritightsen får du i både svart og grått.

Langermet topp kr 225 (førpris kr 449)
Capritights kr 292 (førpris kr 449)

3. Skins tights

IMG_1910-horz

Kompresjonstights som sitter behagelig på – også i livet – og er ikke gjennomsiktig.

Tights kr 749 (førpris kr 999)

Ellers er det jo en haug av andre varer som er verdt å sjekke ut;

03502_MXDC_Reflective_Logo_Tights_1-horz-vert
(Trykk på bildet)

I dag blir det en sykkel- eller gåtur ute i det fine været, innkjøp til en jobb neste uke, og ellers bare nyte at det er helg.
Barnerommet begynner å bli ganske ferdig, Todd elsker å være der (enn så lenge), så nå gjenstår «bare» de større tingene som vogn, bilsete og stellebord. Neste uke går jeg inn i 3.trimester og jeg kjenner at det gir meg en skrekkblandet fryd. Mest fryd selvfølgelig ♥

Håper dere får en fin lørdag!

9 kommentarer til “Rabarbrakompott og salgsfavoritter

 1. Christine

  åh, rabarbra er så utrolig godt! Så det på butikken igår, og tenkte å handle det til uka 😀

  Og som den mamman jeg er, er jeg jo nysgjerrig på om vi får se barnerommet? Og hvilken vogn du skal ha? 😀 Selv har min datter hatt ikke mindre enn 11 vogner, så jeg har fått litt smått hekta…. 😳

 2. Michelle

  åh nam, ser friskt og godt ut! Nå er jeg endelig hjemme for ferien! etter 24 timer på reise.. Gud så sliten man blir av å reise så langt. Men turen gikk helt smertefritt, stille og rolig, så kan ikke klage! Dro rett på butikken når jeg kom hjem. må alltid fylle hyllene mine! hehe.. så nå er både mandelmel, sukrin gold, brødmiksen og masse mer klart til bruk! Skal virkelig prøve de «kanel bollene» dine som du la ut her om dagen 😀 og lefsene så klart! :mrgreen:

 3. Mona

  Jeg hentet pakke fra X-life i dag med Skins kompresjonstights. Gleder meg til å prøve den på tur i morgen. Alltid moro og motiverende med noe nytt. 🙂
  Ønsker deg en fortsatt strålende fin helg. 🙂

 4. Elisabeth Vega

  Jeg smakte faktisk rabarbara for første gang for sånn 3-4 år siden! Var kjempe godt 😀 Har ikke spist det siden den gang.. Er vanskelig å få tak i, synes jeg :l Så du er heldig som har i hagen! 😀 Håper du legger ut bilde av barnerommet når alt er på plass :mrgreen: Er ikke lenge igjen nå!!
  Håper du har hatt en fin lørdag så langt <3

 5. Kristine

  @Christine: Det er kjempegodt! Føler meg veldig heldig som har det i hagen, til tross for at de er litt tynne 😀
  Kanskje det kommer noen bilder, jeg får se 🙂 Jeg har tenkt på Emmaljunga Mondial Duo Combi – noen synspunkter om den? Jeg er ute etter en litt robust vogn som tåler vær, vind og skog/terreng i og med at det blir mye trilling til høsten/vinteren.

  @Michelle: Velkommen hjem!! 😀 😀
  Håper alt av mat og bakst faller i smak, og fortsatt god helg!

  @Mona: Så bra – håper du liker den! 😀 Fortsatt god helg, og god treningsøkt!

  @Elisabeth Vega: Ja, det er ikke så lett å få tak i annet enn de større matbutikkene – eller fra hagen til noen da 🙄
  Håper du får en fin helg videre 😀

 6. Christine

  Jeg har synspunkter om den vet du!
  Utrolig god vogn. Men den er VELDIG stor. Til trilling i snø og terreng, og kanskje til litt jogging (?) så vil jeg anbefale å ta en titt på mountain buggy urban jungle også. Den er mye lettere i vekt, men har tyngdepunktet såppas lavt at den er helt stødig til tross for tre hjul. Jeg hadde en stor vogn som min første, og etter noen måneder var jeg møkk lei å dra den ut og inn av bilen, fordi den for det 1. var så SVÆR og tok opp all bagasjeplassen, og for det 2. var tung å løfte ut og inn.
  Men, kjempegod vogn! Spesielt i bag-tiden. Veldig mange som bytter den ut når de bytter til sportsvogn, fordi den da endrer tyngdepunkt, og barnet blir tyngre, så den blir tyngre og mer «irriterende» å trille.

  Etter min mening får du ikke noe lekrere enn emmaljunga mondial duo combi da 😉

  Lykke til med valget!

 7. Christine

  Elisabeth Vega: Jeg har sett det på mine bittesmå lokalbutikker rema og kiwi, så trodde egentlig de ble solgt de fleste steder? Jeg kjøpte masse på diverse remabutikker ifjor også!

 8. Julie @ WolfItDown

  Åhh så herlig! Er så glad i frukt kompotter 😀 Enda jeg syntes det var «voksen» dessert som barn, tullmus *rister på hodet*
  Humret godt da jeg leste Johnny Bravo rabarbra, hihi 😛 Håper du hadde en finfin sykkeltur også ønsker jeg deg masse lykke til med tredje trimester 😀 xx

 9. Kristine

  @Christine: Tusen takk for fin info, du fikk meg faktisk til å vurdere edge duo – jeg skal ta meg en tur ut (igjen) og prøvekjøre før vi bestemmer oss 😀

  @Julie @ WolfItDown: Jeg og! Kompott liksom, æsj 😆
  Takk for det – grugleder meg!

Det er stengt for kommentarer.