Formiddagsmat og Skins!

God formiddag fine folk!

Jeg har vært så freidig og tatt meg en feriedag i dag, humøret er på topp og dagen skal nytes. Må innom her da, men det gjør ingenting når man liker noe veldig godt.

Tenkte jeg skulle dele min nye kjærlighet for brødskiver – har spist det til frokost/lunsj en stund nå;

Brødskiver med pålegg

IMG_1241

Her har jeg to forskjellig lavkarbobrødtyper, en grov og en fin – begge er ferdigkjøpt.

Med smilende egg, majones og kaviar, leverpostei og agurk, og philadelphiaost og paprika.

IMG_1244

Det finnes imidlertid flere ferdigmikser på markedet, en av de finner du her.

Det er også enkelt å lage brød selv, jeg har et proteinbrød i den nyeste boka mi blant annet. Ellers har jeg mange oppskrifter her på bloggen, både på brød og rundstykker.

En ting til, en liten fugl hvisket i øret mitt og dere er de aller første som får vite om det..

Salg på Skins!

40857_X-life_X-life_Hoodie_Dame_2-horz-horz

X-life kjører igang salget for fullt først på mandag, så hiv dere rundt denne helgen for å sikre dere det dere vil ha HER.

Liker du 2xu, vil du like Skins enda mer. Tightsene er bedre i livet, og du kan kjøre bøy og mark til krampa tar deg uten å tenke på at stoffet er gjennomsiktig.

Det var dagens mat og reklame, jeg kommer tilbake med en supergod klassiker til middag senere i dag.

Ha en fin fredag så lenge!

7 kommentarer til “Formiddagsmat og Skins!

 1. Marte

  Supert, tilbod er stas! Har du prøvd begge typar Skins? Ser det er litt forskjell mellom A200 og A400, og lurer på om du har nokre preferansar?

 2. Kristine

  @Marte: Ikke sant, i hvert fall når det gjelder kvalitetstøy.
  Jeg har ikke testet A400, har kun A200. Jeg tror ikke det er store forskjellen, men ser at A200 er ørlite bredere i midjen og har flere feminine detaljer.

 3. Cathrine

  JEg kan ikke ha 2xu fordi den blir for stram i livet. Fikk dessverre mye strekkmerker og løshud etter førstemann. Vil denne dekke det litt bedre så den ikke ruller nedover?

 4. Elisabeth Vega

  Ååh, skivene ser så gode ut!! Finner man disse i Norge eller er de kjøpt i Sverige?? Det mørke brødet så spesielt godt ut 😀

 5. Kristine

  @Elisabeth Vega: Det fine er kjøpt i Sverige, og det grove er kjøpt her i Norge 😀 Vanlige, litt større matbutikker pleier å ha det stående ved knekkebrødene.

 6. Julie @ WolfItDown

  Mmmm, skulle ønske vi hadde disse brødene her borte også, meeeen UK ligger litt etter, så heldigvis kan jeg bare ta boken din fatt og lage proteinbrød selv 😀 Ellers har det gått i pumpernickel her, smaker godt når en rister det. Også fant jeg Gudbransdalsbrunost på en av de fjongere butikkene her borte her om dagen midt i flyttingen, så jeg gikk til innkjøp av det til kos, nam! Skjønner ikke at jeg ikke likte det før, OG det er visst proppfullt av jern, who knew!
  Det hørtes ut som en velfortjent feriedag, trenger og lade batteriene en gang i blant. God mandag! x

Det er stengt for kommentarer.