Fruktmuffins og lilla sko

Inneholder sponsorlinker

Ah – for en herlig dag!
Sola skinner og undertegnede fyller år, en glad dag med andre ord.

Deler derfor noen muffins med dere som jeg lagde i forrige uke;

Fruktmuffins

IMG_0893

Oppskrift:
1/2 pakke sunnere kakemiks
2 egg
1 dl vann
1,5 dl gresk yoghurt
4-5 jordbær
1/2 eple
2 ananasringer i biter
1 ts kanel
Et dryss sukrinmelis

Skjær jordbær, eple og ananas i mindre biter og bland sammen.
Pisk egg sammen med vann og gresk yoghurt. Tilsett bakemiksen til du får en fin, tjukk røre. Fordel i muffinsformer, en del røre, deretter fruktmiksen, og så en del røre over igjen.
Bak i ovnen på 175 grader i 16-17 min.

IMG_0890

Perfekt med en lite dryss sukrinmelis over!

I sponsorpakken jeg fikk fra for noen dager siden var det et par sko som jeg har siklet på en stund. Jeg har et par inov-8 sko fra før, og synes de er utrolig gode å både gå tur og trene styrke med – spesielt sistnevnte da de er superlette på foten.

Dessuten er disse i en lekker duo farge bestående av blå og lilla;

IMG_1147-horz

Skoene finner du HER. Med pustende sokker til hvis du vil være ekstra fin på det.

IMG_1142-horz

I tillegg fikk jeg ålt meg inn i en helt ny tights fra SKINS – i capriutgaven nå som det er vår og fint vær. Det er en kompresjonstights lik 2xu, men i mine øyne av et mye bedre, glattere og ikke minst ikke-gjennomsiktig stoff.

Det var vel alt fra denne kanten, har allerede fått frokost på senga og dagen skal feires videre med de fine gutta mine ♥

Riktig god søndag!

20 kommentarer til “Fruktmuffins og lilla sko

 1. Martis

  Gratulerer så masse med dagen! 😀 Jeg syns frokost på senga på bursdagen (og gjerne andre dager også ;)) er en skikkelig fin tradisjon å ha. Man skal skjemmes litt bort i blant 🙂 Apropo skjemme bort; skoene var råstilige 😀

 2. Lissi

  Gratulerer med dagen, Cecilie. Frokost på senga er en kjempefin start på dagen innimellom -spesielt på bursdager og morsdager 🙂

  Jeg skal straks ned på treningssenteret og trene rumpa først og deretter bodybalance. Har blitt mye bedre i rydd/korsrygg etter at jeg begynte å gå fast på bodybalance en gang pr. uke..Får håpe sola skinner når jeg er ferdig med treningen og -her i byen er det tivoli og ungene maser..hehe..

  Skoene var dritkule -har et par selv i sølvgrå/blå..Veldig fornøyd med de 🙂 Ellers liker jeg veldig godt compresion tightsen fra mxdc.. Synes selv at 2XU er litt gjennomsiktig -ikke prøvd den selv, men ser det jo på alle andre…hehe..Kluet er vel å kjøpe en størrelse over det man kanskje bruker til vanlig for at den ikke skal være gjennomsiktig?

  Kos deg videre på dagen din!!

 3. Elisabeth Vega

  Gratulerer så mye med dagen!! :mrgreen: Koselig å få frokost på senga da! Og når det er sol i tillegg, da blir det jo bare toppers 😀 Skoene var knall fine forresten! Elsket fargene :mrgreen: Men du må kose deg mye idag! Håper dagen blir like fin som deg 😀

 4. Julie @ WolfItDown

  Happy birthday Kristine! 😀 Har vært snill jente i året som har gått, men det var det da heller ingen tvil om 😉 Håper du feirer med stil og lar noen andre stå for kakebakingen i dag 😉 Ønsker deg alt det beste! <3 xx

 5. Anette

  Gratulerer så mye med dagen, Kristine! <3 Håper du får en super dag og koser deg masse! 😀

 6. Fantasia

  Gratulerer så mye med dagen 🙂 Ønsker deg en aldeles flott dag. Solen skinner i det minste for deg og vi andre kan også ha glede av den. Hva er vel bedre enn det :razz:?
  *Bursdagsklem* <3

 7. Michelle

  Nam!!! de så kjempe gode ut! Har aldri prøvd den kakemisken, men har veldig lyst å prøve den i sommer når jeg kommer hjem en tur.. virker som man kan bruke den som base til nesten alt 😀

 8. Positivt For Deg

  😛 Hipp Hurraaa og gratulerer så masse med dagen din i dag. Håper du nyter og får all den oppmerksomhet, gaver, kaker og kos du ønsker deg <3 ! Herlige farger på sko- ingenting er bedre enn at de sitter perfekt og er gode å gå/jogge/trene i. Og bra når du nå har en mini i magen, ikke minst, hihi. Knuseklem

 9. Kristine

  @Martis: Takk! Helt enig, det er så koselig 😀

  @Sigrid: Tusen takk! 😀

  @Lissi: Cecilie/Kristine – kjært barn har mange navn :mrgreen: Tusen takk for det! Håper dagen din ble bra, jeg hadde treningsfri, var på en liten fisketur OG hadde familie på kaffe og kake – helt perfekt dag.
  Skins slår 2xu helt klart, veldig fin tights – har aldri testet mxdc sin.

  Takk, takk!

  @Lovelylillers sunne oppskrifter – Giveaway nå!: Skoene er enda finere i virkeligheten 😀
  Takk for det, sitronmuffinsene din så supergode ut!

  @Elisabeth Vega: Helt topp dag! Tusen takk ♥
  Håper du har hatt en fin dag i Haugesund 😀

  @Julie @ WolfItDown: Tydeligvis et skikkelig solskinnsbarn, vært strålende vær i dag 😀
  Jeg har bakt litt, men også kjøpt inn litt godt 😎
  Takk for det! ♥

 10. Kristine

  @Iselin: Tusen takk!! 😀

  @Anette: Tusen takk, vært en superfin dag ♥

  @Ann Kathrin: Tusen takk! 😀 😀

  @Fantasia: Det har vært en fantastisk dag 😎 Kunne ikke ha bedt om bedre vær!
  Takk for det, stor klem

  @Michelle: Den anbefales på det varmeste, kan brukes til så og si alt mulig 😀

  @Linda Marie Stuhaug: Tusen takk for det ♥ 😀

  @Positivt For Deg: Hurra, takk for det! Jeg har blitt feiret med frokost på senga, gaver, kake og kjærlighet ♥
  Superdigge sko, spesielt viktig nå ja 😀 Stor klem

 11. Marthe Reppe

  Gratulerer med dagen! :mrgreen: Håper du har hatt og fortsatt har en fin dag, både du og mini. 🙂

  Jeg lurer på en ting angående Skins-tightsen. Hvordan er den i livet? Har flere 2xu-tightser fra før, og der må jeg bruke L for at jeg ikke skal se gravid ut. Jeg har nemlig litt muffinsmage, og 2xu-tightsene er jo så teite på det viset at jeg må velge om jeg vil ha strikken over navlen (og dermed få en kul under strikken) eller på navlen/under navlen (og dermed henger magen over kanten). For å få optimal kompresjon, må jeg ha M, men det går ikke for da mistrives jeg jo sånn i tightsen (på grunn av magedilemmaet) at jeg stresser på meg oppblåst mage. Og det blir jo ikke muffinsmagen seende mindre ut av.. 😆
  For meg ser det ut som om Skins-tightsene har et litt bredere strikk, og ikke et fullt så høyt liv? Lurer derfor på om Skins passer min kroppstype bedre. 😉 Hva er din erfaring? Du har jo ikke muffinsmage, men du vet sikkert forskjellen i livet på tightsene. 😀

  Ble et veldig langt innlegg, men jeg har en tendens til å forklare med unødig mange detaljer.. 😆

 12. Kristine

  @Mari Aurora: Tusen takk!! 😀

  @Kristin: Tusen takk vennen! 😀 Stor klem

  @Mona: Tusen takk, jeg hadde en superkoselig dag 😀

  @Marthe Reppe: Tusen takk – vi storkoste oss 😀
  Skins er mye bedre i livet i mine øyne (som også får valker), den har en 2-3 cm bred kant i livet og den kan dras mye lengre opp enn på 2xu – tror du vil bli fornøyd med den. Ellers er jo antishake-tightsene en klar vinner om man ønsker å dekke hele magen.

Det er stengt for kommentarer.