Taco og proteinbiter

Inneholder adlinker

Hei!

Endelig fredag dere!

Jeg hadde tenkt meg innom gymmet etter jobb, men etter to dager på rad må jeg ta en liten pause – best å lytte til kropp og mage. Heldigvis var formen bra nok til en gåtur ute i skogen, en time i strålende solskinn gjør underverker for humøret.

Dagens middag;

Taco

IMG_0859

Min taco består av;
Karbonadedeig, sopp og finhakket spinat stekt sammen og krydret med tacokrydder
Salat
Mais
Tomater
Paprika
Løk
Agurk
Guacamole av avokado, saften av en lime og litt salt
Revet gulost
Gresk yoghurt
Salsa

IMG_0856

Ønsker du noe å pakke inn dette i, så pleier jeg å bruke vanlige lomper – eventuelt de større tacolompene som har kommet på markedet nå.

Dagens søte;

Proteinbiter

IMG_1166

Denne gangen av ferdigkjøpte barer.
Veldig kjekt å ha liggende, og disse under er mine favoritter;

Banan med mørk sjokolade (kan også kjøpes enkeltvis)
Bounty
Hvit sjokolade (kan også kjøpes enkeltvis)

IMG_1167

Ellers kommer helgen min til å bestå av litt av hvert; besøke mormor, trene med mannen, skifte dekk, finne farge til barnerom, prøvekjøre bil, spise sushi på Alex.. egentlig bare hyggelige ting, kanskje med unntak av disse dekkene – det er noe av det kjedeligste jeg vet om. Best å lage dådyrøyne så jeg får hjelp.

IMG_1124-horz

Nyhet fra Kari Traa her

Ha en super helg dere!

9 kommentarer til “Taco og proteinbiter

 1. Michelle

  Nam! ser kjempe godt ut!! hihi, ler litt når jeg leser Taco 😆 vi nordmenn har virkelig vår egen versjon av det! Jeg bor jo i Mexico nå, finner ikke helt en slik taco her 😀 Men jeg er stor fan av begge versjonene jeg! ja takk, begge deler! God fredag Kristine <3

 2. Kristine

  @Linda Marie Stuhaug: Den rekkefølgen funker jo veldig bra den og – bortsett fra at jeg har en vane for å avslutte hver dag med noe søtt 😆
  Kos deg med taco og kjæresten – god helg!

  @Michelle: Ikke sant 😆 Eneste som er felles er vel guacamole og salsa. Det blir som moussakaen her og – det er en grunn for at jeg kaller den norsk moussaka. Men godt er det! 😀
  God fredag til deg og ♥

 3. Marte

  mmm ser godt ut 🙂 men du, den der bountygreia fra atkins, er det proteinbar!? syntes proteininnholdet var så lavt?

  god helg!

 4. Kristin

  namnam, taco er alltid en vinner!! :mrgreen:
  Synes gresk yoghurt er så mye bedre å toppe med enn f.eks. mager kesam, så det kommer til å bli fast inventar hos meg 😀

  Ha en flott helg!!

 5. Elisabeth Vega

  Taco – en klar favoritt :mrgreen: Har ikke spist det på flere uker nå.. :/ Soon! Høres ut som om det blir en hyggelig helg! 😀 Og synes det hørtes koselig ut å finne farge til barnerommet! Du ser strålende ut, Kristine! Ha en flott helg, vakre :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.