Laksewok og fruktfest

Hei dere!

Dagens deilige middagstips;

Laksewok

IMG_0946

Jeg valgte å woke uten noe særlig krydder denne gangen, hadde lyst til å bevare smaken av grønnsakene mest mulig – godt innimellom det og! Dessuten kjøpte jeg kreolsk-krydret laks som ga en god smak til det hele.

Laksewok og fruktfest
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 3 laksefileter
 2. 1 bunt brokkoli
 3. 1/2 bunt blomkål
 4. 2 gulrøtter
 5. 1 persillerot
 6. 1 paprika
 7. 1 boks vannkastanjer
 8. 1 boks bambusskudd
 9. 1/3 squash
 10. 3 hvitløksfedd
 11. Salt & pepper
 12. Basilikum til pynt
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0945

Dette er for øvrig perfekt mat å lage litt ekstra mye av så du har lunsjrester til morgendagen.
Om du synes det hele trenger en ekstra piff, så kan du gjerne ha over litt soyasaus til slutt.

IMG_0947

Dagens dessert;

Fruktfest

IMG_0877

Dette er faktisk en blanding av litt varm og kald frukt. Planen var en kald fruktsalat, men så ropte de fryste bringebærene på meg, så de fikk seg en runde i mikroen og ble med på festen.

IMG_0881

Gladskjea er med!

Oppi finner du;
Rødt eple
Grønt eple
Ananas
Jordbær
Saften av 1/2 lime
Et par skjeer gresk yoghurt
Varme bringebær
Et par knuste havrekjeks

IMG_0883

Nam! Og har man ikke fått i seg 5 om dagen da så vet ikke jeg.

I går var jeg hos blomster-av-stål frisøren min igjen, X-Hårstudio. Bor du i nærområdet Oppegård/Ski så må du bare ta deg en tur innom.

Helene la inn mørkere striper overalt og lysnet det litt rundt ansiktet. Sikkert ingen som ser noe særlig forskjell, men jeg ser det – og jeg synes det ble utrolig fint.
IMG_0978-vert

Jeg må bare fortelle dere om dagen min i dag. Jeg dro fra jobb tidlig for å treffe søteste markedsansvarlig for Atkinsproduktene på Champagneria. Der var vi en liten gjeng med journalister, skribenter og bloggere. Vi fikk servert utrolig god tapaslunsj, og jeg var en av foredragsholderne. Jeg er jo ikke spesielt erfaren, men vil så gjerne komme over nervøsiteten og usikkerheten jeg har i forhold til muntlig fremføring, så jeg takket ja for et par uker siden.
Å snakke om min store lidenskap, proteinrik mat, i et kvarter burde jo ikke føre til store problemer, men jeg må altså fortsette å øve. Det gikk ok, men ikke strålende.
Men, så lenge jeg fikk frem budskapet mitt så får jeg vel si meg fornøyd med nok et steg utenfor komfortsonen.

Dagens lille styrkeøkt;
Skulderpress
Triceps pushbacks
Nedtrekk
Lårcurl
Glute ham raises
Planken

Jeg har for øvrig fått en pakke fra sponsoren min, , og jeg gleder meg til å vise dere de fine nyhetene. Da får dere også sett lille bolla – umulig å skjule i tettsittende klær nå ♥

Ha en super kveld videre!

16 kommentarer til “Laksewok og fruktfest

 1. Julie @ WolfItDown

  Mmmm! Så utrolig godt! Laget karri svine wok’en din med eple i går til middag, den ble veldig god ^ ^

  Men i dag postet jeg opp dip’en som du lurte på her om dagen:
  http://julesthenorweegie.blogspot.co.uk/2014/04/edamame-chilli-dip.html

  Foredrag er noe jeg alltid har slitt med, får heeelt jernteppe rett og slett. Jeg er sikker på at det gikk bedre enn du tror, om ikke annet så gjør øvelse mester, og om et par foredrag til så sitter det nok som et skudd!
  Snakk om og sitte som et skull, gleder meg til og se nyhetene! Kan tenke meg det er vanskelig og skjule småtten nå gitt *blinkblink* God torsdag! 😀 x

 2. Madelen

  Jeg har faktisk også kjøpt inn for å lage laksewok i helgen.. Hvordan gjorde du det med laksen (for å få den gjennomstekt) ? Stekte du den på forhånd eller hev du den oppi til slutt? 🙂

 3. Elisabeth Vega

  Er fortsatt ikke blitt helt venn med laks igjen enda, men laksewok hørtes jo ganske godt ut :mrgreen: Den videoen av deg på insta var så herlig! :mrgreen: Du er jo bare helt sjønn! OG jo ser forandring på håret!! Var råflott 😀 Håper du får en god start på helga i morgen, vakre!

 4. Mari Aurora

  Det er over 2 år siden jeg begynte å lese bloggen din, og først nå har jeg laget proteinbarene/kulene dine MED sjokoladetrekk. Jeg har tenkt at det kan da ikke smake så mye forskjell men jeg tok feil. Hvordan kunne jeg lage de UTEN sjokoladetrekk?! He he, man lærer noe hver dag 🙂

  Snart helg nå 🙂

 5. Linda

  Du var veldig fin på håret! 😛 Gleder meg til å se lille bollemagen, du har skjult den godt til nå 😉

 6. Lin

  Hei Kristine

  Hadde du spurt tilskuerne dine, så hadde du nok fått veldig mange gode tilbakemeldinger! 🙂 Vi er som regel selv våre verste kritikere 🙂 Små feil føles veldig store, mens de som sitter å hører på merker ingenting eller tenker lite over det. (Har iallfall egen erfaring med det:)) Synes du er flink som eksponerer deg for det som er utfordrende for å jobbe med det. Det krever handlekraft og mot 🙂

 7. Kristine

  @Julie @ WolfItDown: Hyggelig å høre! 😀
  Så god dip’en din så ut, nå er det på tide at jeg lager meg en selv. Jeg har aldri testet hummus eller annen bønnedip! På tide!
  Håper det går lettere for hver gang, jeg gir meg i hvert fall ikke 🙂
  Ja, nå vises den godt – men det skulle bare mangle etter 5-6 måneder 😎

  @Madelen: Jeg woket grønnsakene først, skar deretter laksen i mindre terninger og hadde i helt til slutt – ca 3-4 minutter. Du kan også steke laksen først og ha i etterpå 😀

  @Elisabeth Vega: Selv ikke med godt krydder eller marinade? Jeg elsker laks, men du kan jo alltids hive oppi kylling eller svin – godt det og 😀
  Tusen takk, riktig god fredag og heeelg!

  @Willemijn: Thank you! ♥ 😀

  @Mari Aurora: I alle dager, du kan da ikke lage de uten! De blir ganske mye bedre med sjokoladetrekket ja, godt du fant ut av det :mrgreen:

  (Snart) god helg!

  @Linda: Takk! Ja 😉

  @Lena Ludvigsen: Det er fortsatt litt rart med en kropp i veldig endring, men jeg liker bollemagen ♥

  @Lin: Hei! Jeg prøver å fortelle meg selv at de ikke ser den angsten jeg føler, men prestasjonsangst er virkelig en kraftanstrengelse 😯 Tusen takk for det, ting blir aldri bedre om man ikke øver 😀

 8. Janicke Løken

  Tommel opp for å være med på foredrag selvom man er nervøs 😎 . Jeg tror aldri nervøsiteten slipper helt, men man blir kanskje mer spent på en positiv måte etterhvert?

  Synes forøvrig du er flink til å holde på den sunne maten selvom du er gravid, her gikk det mest i karbohydrater og MYE godis på slutten:-) Mat smakte aldri det samme, men heldigvis kom apetitten tilbake etter graviditeten – jeg har om mulig blitt ennå mer glad i mat 😀 😀 😀

  Har ikke sett deg i nærområdet ennå, lover hilse på deg om jeg ser deg:-)

  Fin dag til deg, hilsen Janicke

 9. Martis

  Liker innstillinga di når du snakker om å holde foredrag. Jeg har skikkelig trua på å bevege seg utenfor komfortsonen, for å utfordre seg selv, utvikle seg og ikke minst oppleve mestring! «Do one thing every day that scares you». Lykke til med fortsettelsen 😀

  Hvordan bygde du opp foredraget forresten?

 10. Julie @ WolfItDown

  Mente selvfølgelig skudd* og ikke skull, ble litt ivrig med skrivingen!

  Har du ikke smakt hummus før?! Iiiip! Jeg visste ikke helt hva jeg syntes om det første gangen, men nå kan jeg ikke få nok av det! Liker best hummus med bakt paprika, men originalen er utrolig god også! Happy humousing! 😉 x

 11. Kristine

  @Janicke Løken: Jeg håper i det, skrekkblandet fryd er i hvert fall bedre enn lammende nervøsitet.
  Takker, men jeg skal ikke skryte på meg så altfor mye utenom middagene altså. Jeg kom akkurat hjem fra ferie i USA, med daglig cinnabuns eller donuts 😳 Og sjokolader sniker seg inn når jeg minst venter det. Jeg liker liksom både mat og godis jeg, alt! 😆
  Ja, det hadde vært koselig 🙂
  Ha en riktig god dag, og ikke minst helg!

  @Martis: Jeg har også en veldig stor tro på det, vi klarer ikke å utvikle oss om vi holder oss til det trygge og kjente hele tiden. Høres ut som om du er god på det og! 😀
  Jeg måtte tilpasse det noe til forsamlingen, men starter som regel med å fortelle kort om hvem jeg er og hvordan jeg begynte med alt dette, deretter tar jeg opp fakta/hva og hvordan (om proteinrik mat), enkelte myter og ofte stilte spørsmål helt til slutt.

  @Julie @ WolfItDown: 😀
  Nei – det er jo helt utrolig jeg som er så glad i bønner og kikerter. Takk for det 🙂

 12. Mariell

  Vet ikke hvilken klode jeg har vært på, men GRATULERER med graviditeten!!, Gooo klem! 🙂

 13. pantora

  Skal vedde ganske mye på at foredraget gikk bedre enn du tror selv! Vi er vår egen verste kritiker (vel.. hvertfall somoftest 🙄 )

Det er stengt for kommentarer.