Bring home the bacon

Heisann!

Et enkelt tips til frokost eller lunsj;

Egg og bacon

IMG_0850

Jeg har fått en ny hang-up når det gjelder cravings, nemlig bacon.
Det gikk mye i eddikbaserte ting i starten, som sylteagurk, ketchup og lignende, men nå er det altså salte ting. Gi meg bacon og dundersalt og jeg er et stykk fornøyd jente.

IMG_0848-horz

Jeg hadde kokt egg liggende klart, ellers er speilegg helt perfekt til dette.

Jeg er fortsatt like trøtt og utafor om morgenen og sliter med å komme meg ut av senga, men det hjelper at det er så fint vær. I går gikk jeg en times tur i skogen, og det har jeg planer om å gjøre i dag også. Musklene skriker etter å bli brukt, så de skal få seg noen økter til uka igjen.

IMG_0388-horz

T-skjorte fra Craft og Capribukse fra Röhnisch.

Jeg fikk et spørsmål om trening under graviditeten, og jeg kan jo si litt om hva jeg velger å gjøre. Kanskje ikke så overraskende, så velger jeg å gjøre akkurat det som passer meg den dagen. Jeg var mye dårlig de tre første månedene, og var egentlig fornøyd med de 1-2 øktene jeg fikk til i uka. Gikk det en uke hvor jeg ikke trente, så falt ikke verden sammen – jeg tror stresset rundt det er verre enn om man må ta seg en liten treningspause.
Er man usikker og nervøs i forhold til tung og belastende trening før den sikre perioden, så er mitt råd å finne andre treningsformer til man er mer psykisk klar for å bruke kroppen hardt igjen. Yoga for eksempel er helt ypperlig, styrker kropp og balanse på en helt annen måte.

Nå som jeg snart er fem måneder på vei, så er formen mye bedre og jeg gleder meg til å få litt mer rutine på styrketreningen. Kjøre på med de vektene jeg orker, og ha fokus på vedlikehold og treningsglede fremfor bygging og blodslit – med andre ord, som vanlig ;-)

Håper dere får en nydelig søndag!

7 kommentarer til “Bring home the bacon

 1. Julie @ WolfItDown

  God påske skjønne Kristine!
  Egg og bacon er alltid en sikker vinner! Her ble det visst rester av dhal til frokost, klager ikke! Fargerikt og godt 😀 Bra du ikke har hatt noen rare cravingser så langt da, meeeen fortsatt god tid til at det dukker opp noe 😛 x

 2. Maria

  Hei!
  Vedrørende trening og graviditet. Jeg er veldig enig i det du skriver! Jeg har nettopp vært gravid (fødte 16. mars). Jeg er veldig glad i både styrketrening og løping. Alle (jordmor og lege) anbefalte meg å fortsette med den trening kroppen min var vant til, så lenge det føltes greit. Det jeg erfarte var at kroppen selv regulerte hvor tungt jeg kunde trene. Så bare man lytter til kroppen så kan man gjøre det man selv mår bra av, det har i vært fall jeg stor tro på, og ikke les alt for mye på nett om hva alle mener er riktig. Kanskje noen løftet et øyebryn over min trening da jeg var gravid, men for meg var det det riktige. For en annen er det noe annet. Og jeg passet veldig godt på å lytte til kroppen min og selvfølgelig følge anbefalinger fra lege og jordmor. Det er det viktigste. Treningen skal være positiv for både en selv og barnet 🙂

 3. Elisabeth Vega

  Egg og bacon er farlig godt! 😯 Er få ganger jeg spiser det, dessverre.. Må si jeg synes treningsplanene dine framover høres utrolig fornuftige ut! Men, det kom ikke som noe sjokk, for du er jo ganske så fornuftig av deg 😀 Du ser utrolig flott ut, Kristine!! Ha en fortsatt fin søndags kveld, kos deg masse :mrgreen:

 4. Kristine

  Det er så moro med graviditeten din! Personlig vil jeg gjerne høre mer om det hvis du vil dele enten det er forberedelser, tanker eller annet! Gleder meg med deg/dere! Fantastisk 😀

 5. Kristine

  @Anette: Åh takk! 😳 ♥

  @Julie @ WolfItDown: Så kreativ du er da, dhal har jeg aldri hørt om engang 😯
  Håper du har hatt en super påske 😀 ♥

  @Maria: Ja, det er derfor man skal være litt forsiktig med å både spørre etter, og gi råd – vi er jo så ulike, og vi har alle ulike svangerskap. Men, så lenge man er aktiv i den grad man klarer og det føles ok, så tror jeg det er godt nok 🙂
  Gratulerer med en liten en!

  @Elisabeth Vega: Da stemmer jeg for egg og bacon myye oftere 😆
  Håper du har hatt en fin påske skjønne deg.

  @Kristine: Så hyggelig å høre! Jeg kan helt sikkert skrive litt mer om det innimellom, nå er det jo ganske så synlig og – lille magen (i treningsklær) dukker nok opp her hvert øyeblikk 😀

  @Malin Isaksen: Hør hør! :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.