Bananlapper og vinner av gave

Hei dere!

 

Bananlapper
1 egg
1 stor banan

Mos 2/3 banan med en gaffel og pisk inn egget. Stek i en smurt panne eller lag rundinger på et bakepapir og ha i ovnen. Skjær den resterende tredjedelen av bananen i skiver og dytt nedi lappene mot slutten av steketiden.

IMG_0164

Tips; Stivisk en ekstra eggehvite og vend inn dersom du ønsker de luftigere.

IMG_0167

Med litt sirup eller honning over, men de blir søte nok uten om du bruker en moden banan.

Og over til vinneren av blogg-gaven min;

IMG_0466

Det ble: Isabel

Gratulerer!

Og TUSEN TAKK for alle koselige kommentarer, dere er best!

Fortsatt god påske, stikker innom når jeg er litt mer opplagt til både trening og kjøkkentjeneste :grin:

6 kommentarer til “Bananlapper og vinner av gave

 1. Julie @ WolfItDown

  Ahhh samme oppskrift som jeg brukte for og lage 2 ingrediens vaffel jo! Eller, tre ingredienser, for jeg brukte en klype kanel også, det blir så godt! 😀

  Velkommen hjem igjen, skjønner hva du mener med jet-lag’en, ante ikke hvorfor folk hele tiden maste om det, et par timers forskjell gjør vel ingenting? Men etter jeg var i New Jersey forrige måned, skjønte jeg det plutselig så altfor godt.
  Nei, du får toppe opp på søvnen og kose deg med påskeegg 😀 x

 2. Thea

  Velkommen hjem!

  Gratulerer med magen 😛 Jeg håper du har lyst til å dele litt treningstips og egne erfaringer som gravid. Selv er jeg kun i 6. uke, men er livredd for «å ta i» i tilfelle… Så da blir det dessverre til at jeg ikke trener 🙄 I utgangspunketet var jeg en «50 kg»-knebøydame og relativt ny på dette med styrketrening (skiftet fra kun utholdenhet til mer styrke og intervaller ved nyttår).

  Ellers må jeg si du har en herlig blogg! Jeg har lest den i ca 4 år, men det er første gang jeg kommenterer 😮

 3. Kristine

  @SweetCandyDreamer: Det håper jeg og, føler meg like trøtt i dag men.. Zzzz 😯
  Håper du får en fin dag!

  @Julie @ WolfItDown: Kanel eller kardemomme skal jeg ha i neste gang!
  Påskeegget i går gjorde at jeg fikk en god natts søvn om ikke annet, selv om jeg føler meg utkjørt igjen i dag 😀 Får bare komme seg ut i det fine været – ha en nydelig dag!

  @Thea: Takk!
  Gratulerer så mye med graviditeten, jeg har skrevet litt om det i siste innlegg nå. Jeg var også litt usikker og nervøs i starten, og valgte å roe ned betraktelig på treningen. Gjør det som føles riktig, og som får deg til å slappe av. Dette er ikke tiden til å fokusere på trening, men på lille livet inni deg ♥ 😀

  @Lovelylillers sunne oppskrifter – Giveaway nå!: Den har vært trøtt, men behagelig så langt. Håper du også nyter påsken! 😀

 4. Elisabeth Vega

  Uff, jetlag er ikke gøy nei! Den satt i flere dager hos meg haha.. Håper den går over fort! :mrgreen: Bananlappene dine så utrolig gode ut, forresten! Har prøvd å lage noen lignende selv, men skal prøve med en pisket eggehvitte neste gang! Hørtes mye bedre ut :mrgreen: Forresten velkommen hjem igjen!! :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.