Ovnsbakt kylling med pepperoni

Hei!

Lurer du på hva du skal lage til middag i dag?

Her er dagens middagstips;

Ovnsbakt kylling med pepperoni, asparges og brokkolimos

IMG_0190

 

Taco og på gjensyn
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. Du trenger:
  2. 2 kyllingfileter
  3. 4 pepperoniskiver (eller bacon)
  4. 1 ss mager smøreost
  5. 4-5 aspargestopper
  6. 1/2 brokkolibukett
  7. 1/2 hvitløksfedd
  8. 2 ss gresk yoghurt
  9. 1/2 kopp risotto/ris
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
Lag et snitt i kyllingfiletene og ha i smøreost, legg dem i en ildfast form med pepperoniskiver oppå og bak i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter – hiv i aspargesene de siste 5-6 minuttene.

IMG_0193

Kok brokkoli mør og mos med en stavmikser sammen med litt salt, pepper, hvitløk og gresk yoghurt.
Kok risotto som anvist og ha til.

IMG_0191

Håper det smaker! :grin:

Ellers fikk jeg en mail i dag om at jeg er i siste utgaven av Det Nye, det er fordelen med å gi intervjuer lang tid i forveien – man rekker å glemme det og dermed bli positivt overrasket.

image

 

8 tanker om “Ovnsbakt kylling med pepperoni

  1. avatarrebecca

    Kan du anbefale noen treningstightser som ikke blir gjennomsiktige når man tar øvelser som knebøy osv? 🙂

  2. avatarJulie @ WolfItDown

    @rebecca:
    Hei! Ville bare si at jeg har Kari Traa sin «myrblå» (nærmest svart) tights som jeg er veldig fornøyd med, også er den ikke så dyr heller. Ellers så har jeg også en Puma løpetights (svart med lyseblått) som også er veldig bra! Vet at fru Weber er fan av kattedyret 😉 x

  3. avatarElisabeth Vega

    Ååå herrefred den kyllingen så god ut 😯 Er stor fan av pepperoni! Og da på kylling!! Fysøren det må jo bare være en fryd i munnen. God kjøre tur til Nashville!! Kos dere maassssse!!! 😀 :mrgreen:

  4. avatarAnne Kristine

    Dette så godt ut! Baker du kyllingen på varmluft eller med vanlig under- og overvarme?

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Anne Kristine: Vanlig under- og overvarme, men du kan gjerne prøve deg med grillfunksjonen, den har jeg falt helt for i det siste – perfekt når man har noe på toppen som man vil bli sprøtt 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *