The colour pink

Hei dere!

Jeg har satt sammen en fargekollasj igjen, man kan jo ikke unngå å bli glad av denne fargen! Jeg har laget de tidligere med fargene rød og blå.

Rosa er en farge som blir til når man blander rødt og hvitt. Navnet på fargen kommer fra det latinske ordet for rose.
I nyere tid er rosa blitt spesielt knyttet til jenter og homofile i Vesten, og kan dermed sees på som barnslig eller umandig av andre. Dette er ikke et universelt syn på fargen. Fra 1920- til 1940-tallet, da man begynte å knytte enkeltfarger til kjønn, var rosa regnet som en maskulin farge fordi den kom fra den livfulle rødfargen, mens lyseblått var regnet som mer passende for jenter. Fra 1940-tallet ble disse forestillingene byttet om, og man begynte å se på rosa som passende for jenter og blått for gutter.

11

1. Treningsbukse
2. Sukrinmelis
3. Langermet topp
4. Sokker
5. Vest
6. Hårbånd
7. Treningssinglet
8. Smoothiemix
9. Treningsbag

En passende lunsj – ørret er jo rosa.

IMG_9973

Blandet salatmix
Fiskekaker med ørret og kveite (80 %)
Cottage cheese

En nydelig blanding med det milde mot det salte.

IMG_9974

Så enkelt kan det altså gjøres!

God mandag videre!

11 kommentarer til “The colour pink

 1. Lisa

  Har litt lyst på en vest, men vet ikke helt hva jeg skal med den. Er det kaldt nok til å ha på en tykk vest så må man jo bli veldig kaldt på armene. Hmm…..

 2. Kristine

  @Lisa: Jeg går veldig ofte med vestene mine, spesielt tidlig vår og høst – perfekt plagg på turer blant annet 😀

 3. Ingrid T

  Heia! 🙂
  Håper du har det fint på ferie!
  Kort spørsmål (som egentlig ikke har noe med den siste posten din å gjøre :mrgreen: ) :
  Hva er dine tanker om proteinpulver og graviditet? I en del av dessertoppskriftene mine er det litt proteinpulver, og lurer på om jeg må bytte det ut med noe annet eller om det ikke er nødvendig..
  Klem fra meg 🙂

 4. Kristine

  @Ingrid T: Hei! Jeg bruker også litt proteinpulver innimellom og tenker ikke noe over det – det er strengt tatt tørket melk med søtning, ikke noe verre enn det 😀 Klem tilbake

 5. Eli

  Elsker fargerikt treningstøy, det gjør det mye mer motiverende å komme i gang!
  Et kjapt spørsmål helt uten relevans til selve posten; har du noen tips for hva du gjør med håret når du trener kondisjon/cardio? Jeg finner stadig at jeg irriterer meg over min lange hestehale som hele tiden vil falle over skuldrene mine og piske meg i ansiktet når jeg løper, noe som er et stort irritasjonsmoment. Du har jo langt hår du også, så har du noen tips??
  Gratulerer så mye med den lille, forresten! Gleder meg til å lese mer om oppturene og utfordringene du mestrer på veien!! 🙂

 6. Elisabeth Vega

  Liker egentlig ikke rosa til vanlig, men rosa treningsklær elsker jeg, haha!! :mrgreen: Veldig flott kollasje 🙂 Håper dere koser dere masse på tur!! 😀

 7. Kristine

  @Eli: Helt enig!
  Jeg løper så og si aldri, men jeg har heldigvis så langt hår at når jeg fletter det i en hestehale, så holder den seg like under skuldrene. Men klart, den sklir opp og pisker meg i ansiktet innimellom :mrgreen:
  Noen ganger klarer jeg å tvinne håret rundt til en ball og feste med to strikker.
  Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *