Søndagsmiddag og Svala Tee

Det er sol og det er søndag – deilig!

Det er et par ting jeg vil dele med dere i dag, mat er selvfølgelig en av de;

Ovnsbakt kalkunfilet med grønnsakswok

IMG_0135

Dere har kanskje sett de ferdigposene med kalkunfilet? Fordelen er at de er enkle å tilberede og gir saftig kjøtt, ulempen er prisen – men innimellom er det verdt det.

Legg stekeposen med kalkun i ovnen i ca 40 minutter – som anvist. Imens kalkunen blir ferdig kan du lage grønnsakswok. Hiv grønnsakene i en wokpanne – eller en dyp panne – i den rekkefølgen de er skrevet opp. Smak til med valgfritt krydder, jeg bruker stort sett litt havsalt, pepper, curry og paprikapulver.
Tips: Ønsker du en kremet versjon kan du ha i litt kokosmelk.

IMG_0130

 

Søndagsmiddag og Svala Tee
Serves 4
Write a review
Print
Ingredients
 1. 1 kalkunfilet (750 g)
 2. Brokkoli
 3. Gulrot
 4. Pastinakk
 5. Blomkål
 6. Asparges
 7. Løk
 8. Hvitløk
 9. Babymais
 10. Bambusskudd
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Savner du en saus eller lignende kan du lage deg en av to deilige tilbehør;

Epletzatziki: Mager kesam, most hvitløk, revet eple
Sennepskrem: Mager kesam, salt, pepper, søtsterk sennep

Håper det smaker!

I dag vil jeg ut i det fine været, ikke inn på et helsestudio. Lyseblå himmel – lyseblå topp.
page
Du finner den HER  (adlink)

 

Nyt dagen! ♥

6 kommentarer til “Søndagsmiddag og Svala Tee

 1. Elisabeth Vega

  Jeg har heller ikke prøvd de posene, men synes de ser gode ut 🙂 Så ut som en veldig god middag! Her er det også sol og strålende vær, men jeg må øve til en geografi prøve.. Tror jeg tar med meg bøkene ut på terrasen 😎 Håper du koser deg mye ute i det flotte været! Fortsatt god søndag 😀

 2. Marie

  Selvfølgelig er det ok å dra på ferie om en er gravid. Folk tar jo fly når de er nermere 7-8 mnd.. Uansett om det stemmer at du er gravid kriweb (så bilde på insta) så vil jeg bare si gratulerer! Så utrolig koselig, håper du skriver litt om det på bloggen:))

 3. Yvonne

  Jeg likte veldig godt den «jeg er gravid, ikke syk» kommentaren. Mamma sa at å være gravid, det er en tilstand , ikke en sykdom 🙂 Gratulerer så utrolig mye fra meg og mannen. Jeg fortalte det til han og han utbrøt med en gang «å så kjekt! Du må gratulere! » Tror ikke han har vært inne på bloggen din på egen hand men han er da fullt oppdatert gjennom meg så i den grad kan vi si at han også følger deg 🙂 All lykke til deg og din kommende familie. Gleder oss til fortsettelsen!

 4. Kristine

  @Yvonne: Det er helt rett! 😀 Noen blir selvfølgelig reduserte og kan ikke gjøre som de pleier, men jeg føler meg (endelig) frisk og sprek som ei loppe igjen.
  Så hyggelig – da får du hilse så mye til mannen din og takke. Og takk til deg selvfølgelig, koselig ♥

Det er stengt for kommentarer.