Proteinbolle i ovnen

Jeg la ut dette bildet på instagram i dag morges, og det har strømmet inn gratulasjoner – tusen takk forresten.
Da kan jeg like gjerne skrive noen ord her og, selv om det merkelig nok føles litt skummelt her på bloggen – den føles av en eller annen grunn mer åpen.

1964891_10153952724830532_1551697240_n

Men ja – jeg skal bli mamma, og Todd skal bli storebror!

IMG_9987

Og han er selvfølgelig overlykkelig..!

Jeg har lurt veldig på når jeg skal si det og hvor mye jeg skal si, det har nemlig vært en lang reise. Det har vært omveier og blindveier, livet på vent, følelsesladd og til slutt nummen. Det har vært vanskelig å fokusere på noe annet, men det er heldigvis det man gjør med tiden. Man har ikke noe valg. Jo tøffere dag, dess mer styrke viser man.

Mange har spurt meg når jeg skal få barn – i beste mening selvfølgelig, og flere av gratulasjonene inneholder «det var på tide» eller «det var som ventet». For det er jo nettopp det når man er gift og over 30 år, men det er altså ingen selvfølge for alle.

Men her er jeg nå endelig, i uke 19. Formen har vært laber de første månedene, og hverdagen uten like mye trening som før og «ørten» måltider om dagen fordi man ikke har kontroll på kvalme og sult lengre har vært vanskelig å takle. Men nå føler jeg meg i super form, og kan (nesten) trene og spise som før.

IMG_0256

Jeg gleder meg veldig til et nytt kapittel i livet, og ikke minst til å lage enda mer spennende (barne)mat med tiden. Når det er sagt så blir bloggen som før – ingen mammablogg.
Todd vil stille opp på bilder både for seg selv og lillebror ♥

IMG_9990

Men dere – jeg har faktisk laget en ekte proteinbolle også altså, som jeg tenkte jeg skulle dele oppskrift på litt senere;

IMG_0433

:mrgreen:

123 kommentarer til “Proteinbolle i ovnen

 1. Kristine

  @Eva: Jeg følte at dette var ganske åpent, jeg klarer dessverre ikke å skrive om erfaring og detaljer – det blir for sårt. Helt enig, viktig å få frem at det ikke er alle som er like heldige og kan få barn, og at barnløshet ikke alltid er selvvalgt.

  @Heidi: Tusen takk! 😀

  @susanne: Tusen takk fra oss begge 😀

  @Natalie: Tusen takk!

  @julianne: Det kan jeg garantere at det ikke blir 😉 Tusen takk for det ♥ Ha en super uke du og!

  @Maya: Tusen takk! 🙂

 2. Henriette

  Gratulerer, vakre du. Det blir uten tvil en heldig liten venn som får deg som mamma. Eg GLER meg stort til å få barnemattips frå deg. Og til barnematkokebok! 😉 Hihi 😉 Gratulerer igjen, du har SÅ mykje å glede deg til <3

 3. Ulrika

  Men så roligt! 🙂 Grattis!!! <3 På ett sätt väntat men precis som du skrev inget man kan ta för givet. Själv har jag två pojkar på snart 4 och 2 och nu väntar vi vår tredje (pojke hihi) någon gång i april/maj. Lite extra spänt denna gång eftersom det var lite frågetecken kring ultraljudet, men risken att något skulle vara fel visade sig vara väldigt liten ändå. Bara att hoppas på att allt är bra och vi får ett friskt, normalt och välskapt barn. 🙂 Vi har varit välsignade nog att inte behövt kämpa speciellt länge för att få till våra bebisar, men eftersom jag har de nervskador jag har p.g.a. min förlamningssjukdom har det ändå inte varit enkelt under den tid det tagit och jag förstår dig med detta hur det är svårt att koppla bort detta helt under tiden man väntar. Oavsett hur avslappnad man vill vara så blir det något av ett projekt av det.

  Önskar dig lycka till med resten av graviditeten, barnet och den underbara tid som kommer. Och får jag ge ett enda råd för att få nog med vila när barnet kommer så är det att ligga ner och amma så mycket som du kan (om du planerat att amma) – det är toppen för då kan man vila, slumra, läsa, slappna av o.s.v. medan man ammar. Superskönt. 🙂

  Kram! <3

 4. Julie @ WolfItDown

  Da jeg så alle de nye blogg innleggene kom jeg over dette, og åpnet den først. Er fantastisk glad på dine vegner, GRATULERER skjønneste Kristine!

  Det er aldri «på tide» eller «som ventet» men så lenge det føles rett, så er alt velstand, eller hur? Du er en sann inspirasjon, og selv om livet går opp og ned så er du alltid der, deler av deg selv, og snakker alltid fornuft. Er det noen som kommer til og bli en god og omsorgsfull mor, ja så er det deg! Blir nesten litt rørt selv her jeg sitter, rart som det høres ut *smiler* Er så glad for at svangerskapet har gått bra så langt, og også at dumme kvalmen har gitt seg… Skulle gitt deg en god klem hadde jeg kunnet, men jeg får heller ønske deg en god mandag, og alt det beste i tiden som kommer <3

 5. Malin

  Gratulerer så mye igjen Kristine 😀 Så utrolig kjekt!

  Leit å høre at veien har vært sår og trøblete, det er som du sier ingen selfølge å få barn. Nyt tiden fremover <3 Todd kommer til å bli en strålende storebror 😀 Stor klem

 6. Ida

  Så utrolig morsomt!

  Dette blir spennende, særlig å se utviklingen på bloggen 😀

  Gratulerer så masse!

 7. Kristine

  @Henriette: Så koselig skrevet ♥ Gleder meg så utrolig mye til å se han, kose med han og lage mat til han 😀

  @Ulrika: Oi, 3 fine gutter – gratulerer! 😀
  Det blir et altoppslukende prosjekt selv om man prøver alt man kan å ikke fokusere eller tenke så mye på det ja. Flott å høre at graviditetene har gått bra til tross for egen sykdom, satser på det for min egen del og – får nøye oppfølging av (hjerte)lege etterhvert.
  Ammetipset tar jeg med meg – takk for det. Klem tilbake ♥

  @Julie @ WolfItDown: Tusen takk!! 😀 😀
  Jeg får tårer i øynene selv, dere er virkelig fine folk ♥ Sender en klem tilbake!

  @Malin: Tusen takk! Todd kommer til å bli en fantastisk bror :mrgreen:
  Håper bryllupsforberedelsene går bra! ♥

  @Ida: Ja! Tusen takk! 😀

 8. Ida

  Dette er første gang jeg kommenter her innpå, er innom titt og ofte og synes bloggen er super. Merket at jeg ble skikkelig glad på dine vegne når jeg leste dette, haha så kjenner at jeg kan gi deg en skikkelig ektefølt gratulasjon, lykke til og takk for all inspirasjon hittil og i fremtiden. Du er en nydelig dame:)

 9. Lisbeth

  Jeg slutter meg til rekken av gratulanter, -Gratulerer så kjempemye til dere alle 3!
  Føler meg priviligert som får følge med på neste spennende kapittel i livet ditt/deres <3
  Og selvfølgelig blir det en proteinbolle, -hva ellers liksom…?! 😀

 10. Kristine

  @Ida: Så utrolig koselig, et skikkelig ektefølt takk tilbake ♥ 😀

  @Guro: Tusen takk for det!! 😀

  @Lisbeth: Tusen takk! Det var hyggelig å høre ♥
  Ja jeg vet – det måtte jo bli det :mrgreen:

 11. Cecilie

  Gratulerer så mye, Kristine! Det kommer til å bli så fint, og det er en heldig liten gutt som får komme til dere! Og når jeg leser forsiktig mellom linjene dine… så blir jeg enda mer imponert over all din kraft enn jeg var fra før <3

 12. Christina Weberg

  Å,gratulerer så mye!! Vet ikke helt hva jeg kan skrive her som ikke har blitt sagt allerede,ble bare fryktelig glad på dine vegne 😛

 13. Kathrine *sunshine*

  Gratulerer så mye med en liten på vei 🙂
  Er en fantastisk opplevelse og jeg er heldig som har fått 3 barn 🙂

  Masse lykke til og kommer til å titte innom titt og ofte for alle gode mat tips og hvordan det går med deg 🙂
  Ha en fantastisk tirsdag 🙂

 14. Tina

  Gratulere så masse 😀
  Høres sikker rart ut no,å du har sikkert hørt det mye allerede.. Nyyyt svangerskape 😉

 15. Kristine

  @Cecilie: Åh 😥 Tusen takk, så fint av deg ♥ Jeg gleder meg så mye til han kommer!

  @Christina Weberg: Så hyggelig, takk!! 😀

  @Kathrine *sunshine*: Oi, ja da er du heldig! Tusen takk for det 😀 Hyggelig at du vil titte innom, håper du får en super dag videre!

  @Tina: Det er først nå jeg føler meg frisk og fin, så skal virkelig nytes – takk! 😀

 16. Caroline

  Gratulerer så mye! 🙂 Så koselig med en liten gutt!
  Krysser fingre for at formen din fremover kommer til å være god 😉

 17. Astrid

  Gratulerer såå mye, merker jeg blir gla på dine vegne! Du kommer til å bli en fantastisk mor 😀

 18. Elisabeth

  Har aldri kommentert her før men ville legge igjen en nå. Gratulerer så masse! Ble helt rørt når jeg leste dette. Så glad for at dere endelig får den babyen dere er ment å få. Du ser fantastisk ut og husk at det er en mening med alt!

Det er stengt for kommentarer.