To smakfulle lunsjtips

Slenger ut et par lunsjtips til jeg, de er også gode som frokost og/eller mellommåltider.

Denne retten lager seg selv i ovnen, så man slipper å tenke på å snu den.

Omelett med ost og salami

IMG_0187

2 egg
3 ss melk
3-4 skiver gulost
10 salamiskiver

Pisk egg og melk sammen, hell i en liten smurt form. Legg over ost og salami, og inn i ovnen på 200 grader i 10-15 min.

IMG_0185

Denne kan også gjøres om til en mer fullverdig middag ved å tilsette et par egg til, samt (søt)potet, blomkål eller lignende – da blir det en slags frittata.

Ellers skinner sola og lysten på frukt og bær blir større;

Yoghurt med nøtter og bær

IMG_0150

1/2 boks gresk yoghurt
4-5 jordbær
2 ts sukrin
2 ss skivede mandler

IMG_0153

Jeg har fått helt dilla på gresk yoghurt, synes den er så mye bedre enn mager kesam som ofte blir litt for surt – spesielt med syrlige bær.

Nå skal resten av dagen nytes med strålende solskinn og genuin lykkefølelse – håper dere får en super fredag!

I morgen kommer jeg innom med en utradisjonell, men veldig god hjemmelaget pizza til dere.

IMG_0074

6 tanker om “To smakfulle lunsjtips

  1. avatarJulie @ WolfItDown

    Salami fritata! Så godt og lurt 😀 Ser skikkelig fancy ut, kunne godt blitt frokost dette også mens man gjorde seg klar for og møte den sotre verdenen der ute 😀
    Gresk yogurt er nyyydelig, pleier og kjøpe meg en stor bøtte som varer meg en uke med diverse toppinger og snurromegrundt krydderier og sukrin, mmm!

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Julie @ WolfItDown: Ja, ikke sant! Fikk skikkelig lyst på det selv :mrgreen:
    Du har rett – begge passer fint til det også, bare jeg som ikke har god tid om morgenen.
    Tror kesam lett blir erstattet med gresk yoghurt fremover 😎

  3. avatarMonica

    Oj, omelett har jeg nesten glemt av. Det må jeg lage igjen!!
    Idag ble det pizza med tunfiskbunn, aldri prøvd før…og både jeg og mannen var superimponert, det var jo kjempegodt jo!!? Og jeg som hater tunfisk…haha…det blir en gjenganger! 🙂 kan du forresten trikse til en pesto? Jeg bruker den på glass…men hadde hvert morro å lage en selv. 🙂

  4. avatarElisabeth Vega

    Mmm, den omeletten så digg ut! At jeg ikke har tenkt på det før, at den kan steikes i ovnen 😀 Her var det også sol og flott vær idag! Herlig med vårfeelingen <3 Også er det bare 2 uker til påske :mrgreen: Takk for svar angående bikiniene forresten!! Ha en strålende helg :mrgreen:

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Monica: Omelett er jo så enkelt og godt!
    Jeg har aldri prøvd tunfiskpizza, men jeg elsker jo tunfisk så vil helst spise den så og si uten noe til :mrgreen:
    Pesto er jeg derimot ikke superfan av, i hvert fall ikke kjøpepestoen, men det er bare å kjøre sammen pinjekjerner, basilikum (eller annen krydderurt), olje, parmesanost, salt og hvitløk.

    @Solveig Jenssen: Ja 🙂

    @Elisabeth Vega: Så deilig, nyt sola og helgen! ♥ 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *