The colour blue

Det var gøy å sette sammen fargekollasje til dere sist, så denne gangen gikk jeg for den friske fargen blå.

Blå er nattens farge. Den er beroligende og faktisk den fargen flest i verden liker. Noen sykehus har vært bevisste på dette og plasserer blant annet nyopererte i blåmalte rom. Blått gir oss følelsen av mindre problemer, vi tar det med ro.

blå5-horz-vert

Dessuten er det jo en vakker og frisk farge å se på!

1. SportsBH
2. Smartshaker
3. Hettegenser
4. Tights
5. Sukkerfri melkesjokolade
6. Loose-fit topp
7. T-skjorte
8. Treningsdagbok
9. Massasjerulle

Dagens frokosttips;

Osteomelett med cashewnøtter

IMG_9167

Pisk sammen:
3 egg
3 ss vann
en håndfull ostebiter
salt, pepper, oregano og paprikapulver
en håndfull cashewnøtter ved siden av

Ellers var jeg og hentet Todd i går, det var ren lykke å få han hjem igjen – jeg har virkelig savnet han. Han synes imidlertid ikke det var særlig moro å gå fra late dager på sofaen til mamma med ekstra mat, hjem til et helt nytt kjøkken med rot og nye lukter. Det ble fortvilelse i en times tid før han roet seg og synes det var litt greit å være hjemme igjen allikevel.

bilde (46)

Morgenstund ♥

10 kommentarer til “The colour blue

 1. Sally

  Hvis du skulle anbefale en sunn sjokolade fra iherb, hva vil du anbefale? (Sukkerfri selvfølgelig)

 2. Ulrika

  Hej! Har du förslag på ersättningar till X-life-produkterna du tipsar om bland dina ingredienser? Förstår att detta är din sponsor och att du tycker om produkterna och därför lyfter fram just dessa, men jag bor i Sverige och det ser inte ut på Xlifes hemsida som att man kan beställa från Sverige. Plus att det naturligtvis är bättre ju mindre frakt man behöver betala o.s.v. även om det skulle gå att beställa.

 3. Elisabeth Vega

  Jeg liker farge kollasjene dine 😀 Spesielt denne, siden blå er den desidert favoritt fargen min! Kan tenke meg det var utrolig gøy å få Todd hjem <3 Han er så utrolig søt :mrgreen: Ønsker deg en fin start på uka i morgen!

 4. Kristine

  @Ulrika: Hei! Jeg både liker og bruker kun produkter derfra, så jeg vet tyvärr inte om noen erstatninger.. Om du tenker på smartmat og ingredienser til baking finner du mange varianter av det på http://www.iherb.com 🙂

  @Elisabeth Vega: Takk! Da fortsetter jeg med de innimellom 😀
  Ah, det var så deilig å få han hjem – nå føler jeg meg komplett. Tusen takk, i like måte!

 5. Kristine

  @Maria: 😀 😀 ♥

  @Pantora: Det skjønner jeg så godt ♥ Siste finish på kjøkkenet er i løpet av denne uka, så det blir nok ikke lenge til! 😀

 6. Tilbaketråkk: The colour pink | Mat til muskler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *