Blomkålsuppe og et godt tilbud

Endelig fredag igjen!

Det var nesten så jeg fikk tårer i øynene da jeg så kjøkkenskroget ble satt opp tidligere i uka. Skroget liksom – innmaten til skap og skuffer. Og nå er det nesten helt ferdig, og det blir helt fantastisk.
Jeg regner med at dere er passe lei av kjøkkensnakket mitt, så neste gang jeg nevner ordet kjøkken lover jeg å vise dere før- og etterbilder. Jeg skal bruke helgen til å «flytte inn».

Inntil videre har jeg denne godbiten til dere;

Blomkålsuppe med laks

IMG_9966

Oppskrift (2 porsjoner)
1/2 løk
2 hvitløksfedd
1 blomkålhode
1 ss olje
5-6 dl vann (jeg liker den tykk)
2 ss buljong (finnes også i vanlig butikk, gir god smak)
Salt og pepper
2 laksefileter

Fres hakket løk og hvitløk i en kjele sammen med litt olje et par minutter, tilsett vann og buljong. Skjær blomkål i mindre biter og ha i, la det koke opp og deretter småputre under lokk i 20 minutter. Mens dette koker ferdig kan du steke laksefiletene og sette til side.

Hell innholdet i kjelen over i en bolle (spar gjerne et par buketter som du har i etterpå) og mos med en stavmikser – eller bruk blender om du har. Fordel laksefilet i mindre biter over til slutt.

Suppen smaker også nydelig med skinke eller bacon i.

IMG_0142

Smak til med salt og pepper til slutt.

Ellers har jeg fått muligheten til å gi dere et godt tilbud!
Jeg pleier som dere vet å si nei til reklame annet enn hovedsponsor, men det kan jo hende at dere faktisk er interessert i noe av det – dette følte jeg var relevant og ok så jeg takket ja.
Tilbudet er skrevet i samarbeid med treningsbladet Det Nye Shape Up, jeg vet at mange av dere både kjenner til og liker dette bladet.

14_no_su_02_001UTENTilbudet deres er:
6 utgaver for kr 199 (fullpris 414 kr)
eller
11 utgaver for kr 249 (fullpris 759 kr)

Det kan bestilles ved å sende SMS:
6 utgaver 199 kr: Send kodeord ABOSU36 til 2205 (3 kr)
11 utgaver 249 kr: Send kodeord ABOSU37 til 2205 (3 kr)

Faktura kommer i posten.

Som abonnent får man også gratis tilgang til ipad utgaven, der man kan se treningsøvelser på video.

Er ikke det fint kanskje?

Jeg liker godt bladet selv, og synes de har en sunn og fin tilnærming til både trening og kosthold. De opplyser om nye trender og ulike treningsformer, gir motivasjon, skjønnhetstips, og ikke minst sunn matinspirasjon som i hvert fall jeg liker ekstra godt.

IMG_9939   IMG_9938

Håper dere likte det, og ikke minst at dere får en god helg!

11 kommentarer til “Blomkålsuppe og et godt tilbud

 1. Kristin

  Har vurdert å kjøpe abonnement lenge nå, men et så godt tilbud som 249,- kan jeg ikke avslå ^^ Weeeeeee <3

 2. Elisabeth Vega

  Gleder meg til å se det nye kjøkkenet ditt jeg :mrgreen: Alltid gøy med opppussing og slikt! Å takk de store makter for at det endelig er fredag!! Blomkålsuppe er så goooodt :mrgreen: tror jeg hadde likt den med bacon på toppen, den så lovely ut! Håper du får en strålende helg :mrgreen: :mrgreen:

 3. Linda Marie Stuhaug

  Dette tilbudet passa midt i blinken, for når eg satt meg ned med shape up idag tidlig så tenkte eg at eg måtte starte å abonnere på dette fantastsiske bladet 😀 Meldingen skal sendes og da blir eg også abonnent 😉 Takk for supert tilbud! Ha en strålende helg, gleder meg til sjå resultat av kjøkkenet ditt 🙂

 4. Kristine

  @Kristin: Det er over 500 kr spart det da! Håper du blir fornøyd 😀

  @Elisabeth Vega: Gleder meg til å vise dere! Ja, det var virkelig godt med fredag nå 😀 Håper du får en super helg søteste!

  @Linda Marie Stuhaug: Jeg har også tenkt på det, så får nesten abonnere selv 😀 Synes det var et fint tilbud, mye penger spart!
  Håper du får en strålende helg du og ♥

 5. Beata

  Har vurdert å abonnere «Women’s health», men da blir det Shape Up i stedet. Tusen takk:)

 6. Marita

  Jeg lagde blomkålsuppen din idag, FYTTI, den var utrolig god!! 😀 😀 Du er utrolig flink, og gleder meg til du skal holde på med bloggen på fulltid. Du er en STOR motivasjon! Gleder meg også til å se kjøkkenet til helgen!!

  Ha en god lillelørdag Kristine! 😉

Det er stengt for kommentarer.