Salat med fisk og fetaost

Da er monteringen av nytt kjøkken endelig påbegynt, etter to uker med riving av gammelt kjøkken, en bærevegg og litt diverse. Jeg ser lyset i tunnelen nå, og håper at kjøkkenet kommer så smått på plass i løpet av helgen slik at jeg kan lage og bake til dere igjen neste uke.
Og ikke minst hente Todd! Herregud som jeg savner den lille karen, det er ikke et hjem uten han.

Imens jeg venter på å stå ved kjøkkenbenken fortsetter jeg med enkle løsninger;

Salat med fisk, fetaost og druer

IMG_9996

Lekkert anrettet i en plastboks.

Oppi her finner du:
1 pose salatblanding med spinat
2 fiskeburgere med 80% fisk

100 g fetaost
en neve lilla druer

IMG_9998

Fetaosten har så god, rik smak at du ikke trenger dressing eller noe annet til synes jeg.

Det blir også noen søte tilbakeblikk. Det er jo lillelørdag i dag, så om dere vil lage dere noe ekstra godt kan jeg anbefale disse;

Havrecookies

IMG_0028

Oppskrift:
2 egg
70 g mandelsmør (eller vanlig)
50 g havregryn
50 g havremel
1 ts kanel
1 ts bakepulver
30 g sukrin gold
5 dråper stevia vanilje
3-4 ss melk til passe tykk røre

Lag 10 klatter på et bakepapir og inn i ovnen på 180 grader i 10-12 min.
Ca 90 sunne kcal per cookie.

IMG_0035

Disse blir myke og gode, ønsker du sprøere kjeks kan du øke smørmengden og droppe et egg.

Vil du pimpe de opp litt kan du ha i litt rosiner, hakkede nøtter eller sukkerfri melkesjokolade – det vet jeg at jeg skal gjøre neste gang i hvert fall.

Håper det smaker ♥

9 tanker om “Salat med fisk og fetaost

  1. avatarMari

    Vet du om det går bra å bytte ut mandelsmøret med peanøttsmør? Og bruke 100 g havremel i stedet for gryn? 🙂 Tenkte å prøve denne oppskriften med en litt annen vri «Peanut butter chocolate chip oatmeal cookies» 😀

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Mari: Det går helt sikkert bra! 😀 Jeg ville kanskje ha brukt litt mindre havremel da jeg har inntrykk av at det tiltrekker seg mer fett/væske og de kan ende opp litt tørre.

  3. Tilbaketråkk: Myke havrecookies | Ingrid Marie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *