Fisk i panne og favoritt endelig på lager

Inneholder adlink

Jeg har fortsatt noen godbiter i arkivet til dere, og i dag er det på tide med litt fisk igjen.

Dette er en nydelig torskerett som så og si lager seg selv i pannen – eventuelt ovnen om du ønsker. Jeg anbefaler førstnevnte her da du får en lekker stekeskorpe på fisken, spar heller ovnen til en skikkelig torsk-i-tomat form som du finner oppskrift på i boka mi.

Fisk i panne

IMG_0278

 

Fisk i panne
Write a review
Print
Ingredients
 1. Torsk
 2. Smør til steking
 3. Hvitløk
 4. Løk
 5. Squash
 6. Hakkede tomater
 7. Spinat
 8. Basilikum
 9. Salt
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Stek torskestykkene i litt smør til de får en stekeskorpe. Tilsett deretter finhakket hvitløk og grovhakket løk og squash. La de frese i et par minutter på høy varme før du tilsetter hakkede tomater og finhakket spinat og basilikum (jeg kjørte bladene til smuler i kjøkkenmaskin).

La det putre enda et par minutter, smak til med litt salt og servér!

IMG_0275

Ønsker du enda mer smak kan du tilsette litt karri og/eller kanel – veldig godt til fisk begge to.

Etter jobb i dag dro jeg og nøt godt og vel over 3 timer i frisørstolen, jeg elsker at noen holder på med håret mitt. Det er ikke så lenge siden jeg var der, men da snakket vi om at det hadde vært gøy å prøve å få litt mer liv i det ved å eksperimentere med flere farger.

Så, hun har faktisk gjort motsatt av det vi pleier – nemlig farget topplokket mørkere, deretter lagt inn blonde striper i flere nyanser. Ble akkurat som jeg hadde håpet – veldig naturlig og fint.

IMG_9273-horz

Dyktige Helene på X-Hårstudio – hun sitter med oppskriften.

Over til favoritten som endelig er på (fjern)lager igjen, det vil si bare to uker unna. Jeg vet ikke lagerstatus, så om du er en av de som har ventet lenge ville jeg nok ikke ha nølt så lenge med å bestille.

Ta-da!

IMG_0208-horz

Husker dere disse løfteskoene?

IMG_0090-vert

Nå er de HER igjen!

I morgen får dere en 3-retters av meg, det var flere av dere som ønsket mer av det – og det skal dere selvfølgelig få.

Ha en fin dag så lenge!

7 kommentarer til “Fisk i panne og favoritt endelig på lager

 1. M

  Dette så deilig ut!
  Det håret ditt er til å dø for. Veldig fint med litt krøller i det også 🙂

 2. Kristine

  @M: Takk! Jeg har blitt helt fiskefrelst 😆
  Om jeg bare hadde orket å krølle det litt oftere selv – takk!

 3. Kristine

  @Anette: Hei! Så hyggelig! Takk for det 😀

  @Lena Ludvigsen: I alle dager! Da har du noe godt å se frem til 😀

  @Reidun: Takk, elsker dem! De er veldig normale, jeg bruker str 38 både i vanlig og i disse 🙂

 4. Elisabeth Vega

  Jeg tror stekt torsk er det eneste jeg klarer å spisa av fisk akkurat nå, er fortsatt utrolig lei av det.. haha :mrgreen: Så utrolig flott håret ditt ble! Det er så fantastisk fint! 😀 Og det ser ut som silke!

Det er stengt for kommentarer.