Torsk med eggekrem

Jeg sitter i skrivende stund og spiser lomper med leverpostei – men her har dere en godbit vi spiste for et par uker siden, og som du finner en lignende oppskrift på i boka Sunnere & sterkere.

Torsk med sitron og eggekrem

IMG_9867

 

Torsk med eggekrem
Porsjoner : 3
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 500 g torsk
  2. 3-4 ss smør
  3. 2 egg
  4. 2 ss kesam
  5. 1/2 sitron
  6. 1 liten bunt brokkoli
  7. 1/2 paprika
  8. Salt og pepper
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
♦ Fersk torsk ovnsbakt i folie sammen med sitronsaft og litt smør på 180 grader i 15-18 min

♦ Del hardkokte egg på kryss og tvers og bland inn kesam, salt og pepper

♦ Kok brokkoli i 3-4 min og ha fersk paprika og timian til

IMG_9865

Dette var en av favorittene mine som barn, sleng litt smør på og det går ned på høykant.

Dagens aktivitet begrenset seg til en rolig tur ute i snøen, og en halvtimes tur på mølla inne – bare for å bevegd litt på seg. Det blir en real styrkeøkt i morgen, med masse motivasjon innabords.

IMG_0151-horz

Jeg skal innrømme at trykket på t-skjortene er litt lite passende til meg, men jeg liker dem. De er fra Reebok – adlink til begge HER.

Ellers har jeg hatt fint besøk i dag, og vi spiste ferdigkjøpte fastelavns(kokos)boller – funket fint det og!
Veldig moro å se deres kreasjoner av oppskriften i forrige innlegg på instagram forresten, spesielt med rosa krem.

Håper dere har hatt en fin dag!

4 tanker om “Torsk med eggekrem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *