Dagens 3 tips

Jeg har tre ulike ting jeg tenkte jeg ville tipse dere om i dag før dere tar helg!

Tips 1 – Middag

Spinat-tacotallerken med lomper

IMG_0186

Det er på mange måter min vanlige taco, men selve kjøttbasen består av masse godsaker.

Karbonadedeig
Løk
Hvitløk
Sopp
Spinat
Tacokrydder

Stek karbonadedeig sammen med grovhakket løk og sopp, finhakket hvitløk, tacokrydder og kronen på verket er spinat (kjørt til smuler i en kjøkkenmaskin først). Spinat setter en ekstra god smak og konsistens synes jeg.

IMG_0184

Ellers er det det vanlige, potetlomper (kjøpt før jeg så de nye tacolompene), guacamole, salsa, kesam, ost og masse grønnsaker.

Tips 2 – Snikstart på mars-salget

Omega 3 og fettforbrenningsprodukter

 
Jeg vet, sistnevnte er kanskje ikke noe jeg ville ha satset så mye på, men grønn-te tabletter er faktisk en fin oppkvikker innimellom.
Salget gjelder fra i dag og ut hele mars – du kommer direkte til adlinkene når du trykker på bildene over.

Tips 3 – Foredrag

Kristin forteller om sin kamp ut av spiseforstyrrelsen

Du finner mer info på bloggen til min gode venninne her.

Nå skal jeg gå og snoke litt i butikker, prøve å finne noe som frister som jeg kan varme i mikroen.. herregud som jeg savner en skikkelig ovnsbakt grateng med masse ost!
Jeg kan jo alltids lage ostesmørbrød i vaffeljernet her i stua..

Håper dere får en fin fredag – nyt den varme middagen deres!

I morgen forteller jeg dere hva jeg synes om de nye mikrokakene, og trekker en vinner av den nye boka mi ♥

IMG_9227

10 tanker om “Dagens 3 tips

  1. avatarAnette

    Takk for gode tips! 🙂 P.S. Ostesmørbrød i vaffeljern er sterkt undervurdert, etter min mening :p 😀 God helg!! <3

  2. avatarJulie @ WolfItDown

    48 minutter til helg – tjohei!

    Gode tips her 😀 Tack så mycket! Første gang jeg smakte spinat var for vel fire år siden, på en frysepizza fra Lidl. Skeptisk puttet jeg pizzaen i ovnen, men etter først tygg var jeg frelst! Det hadde faktisk en nesten underliggende kjøttsmak på et eller annet vis. Siden den gang har jeg sikkert tatt igjen all den spinaten jeg hadde gårr glipp av, haha følte meg som selveste Skipper’n en periode!

    Ha en fortryllende helg kjære deg! Lykke til med flere mikro-eksperimenter! xx

  3. avatarMarie

    Nam! Blir taco på meg i kveld isåfall… Men hvilke nye tacolefser snakker du om? Ble nysgjerrig!:)

  4. avatarLinda Marie Stuhaug

    Takk for gore tips! Bloggen til springerinnen var eg ofte innom før, men det er av en eller anna grunn blitt en stund siden. Ei sterk dame eg ønsker å følge videre 🙂 God helg til deg, Kristine!

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Anette: Bare hyggelig!
    Der er jeg faktisk veldig enig med deg, jeg får kjøre på 😆 God helg!

    @Julie @ WolfItDown: Heeeelg!
    Bare hyggelig! Haha, det har jeg og. Gikk fra ingen spinat til minst annenhver dag en periode. Nå pleier jeg ofte å kjøre det i maskin og tilsette overalt jeg kan, hiver i maten til mannen og :mrgreen: Synes ofte det blir en litt tykkere, bedre konsistens av det.
    Takk for det, og i like måte!

    @Marie: Så godt! Buer har kommet med nye, stoore lomper som passer perfekt som tacolefser 😀 Har sett dem både på Kiwi og Meny nå.

    @Linda Marie Stuhaug: Bare hyggelig det! Håper de som har behov for det ønsker å komme på foredraget hennes, tror hennes ord kan hjelpe veldig.
    Tusen takk og i like måte! 😀

  6. avatarJenny

    Jeg føler med deg. Etter åtte uker med oppussing, er kjøkkenet mitt endelig ferdig! Helt fantastisk å lage ordentlig mat igjen. Men ble mye mikromat på meg og. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *