Lunsj, produktnyheter og mikrokaker

Jeg har fortsatt fiskedilla og det går mye i makrell (i tomat), torsk, laks og tunfisk om dagen. Og fiskekaker da, det blir mye av det fremover nå som jeg ikke har kjøkken.

Her har dere en veldig enkel lunsj med tunfiskrøre og mandler;

Tunfisksalat med mandler og hjemmelaget dressing

IMG_9977

 

Lunsj, produktnyheter og mikrokaker
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 1 boks med tunfisk
 2. 2-3 ss mager kesam
 3. 3-4 sylteagurker
 4. 1/2 eple
 5. En liten neve skivede mandler
 6. Salat
 7. Paprika
 8. Agurk
 9. Cherrytomater
 10. Salatdressing: 1 ss sirup /honning, 1 ts olje, 1 ts sennep og 1 ts eddik vispes sammen
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Lag en salat av alle grønnsakene. Mos tunfisk og kesam sammen til en røre og tilsett sylteagurk og eple i mindre biter, ha over en neve mandler og dressing til slutt.

IMG_9975

Ellers må jeg si at mange av de nye produktene i butikkhyllene gjør meg litt glad, i hvert fall disse;

IMG_9225

Både kirsebærskyren og de greske yoghurtene er kremete og gode. Ingen kunstig smak, og de har små biter av bær/frukt i seg – litt usikker på om jeg nødvendigvis synes dét er et pluss, men for de av dere som liker det.
Yoghurtene fra Yoplait er mye mindre og tynnere i konsistensen, men de er syrlige og friske – sitronen er nydelig.

Har dere smakt dem?

Dagens dessert blir en av disse for nå har jeg som sagt gått til innkjøp av min aller første mikrobølgeovn! Kjenner at behovet er der nå.

 

Sunne mikrokaker, du finner adlink til begge nyhetene HER

Gleder meg til å smake dem, men hvem skal jeg teste først mon tro.. (jeg vet, ta den doble).

12 kommentarer til “Lunsj, produktnyheter og mikrokaker

 1. Julie @ WolfItDown

  Ah! Så mye godt! Vet ikke helt hvorfor jeg kom på det, men har du prøvd sesam olje i dressinger og wok’er? Om du blander en ts sesam olje + 1-2ss østerssaus + 1-2ss soyasaus og kanskje litt solsikke olje får du en helt nydelig wok saus som går kjempebra til kylling, svin og biff med diverse søte grønnsaker som gulrot, babymais, og brokkoli, og nudlene trekker til seg all smaken! Lærte av en gammel kollega at østerssaus gjør slik at kjøttet mørner litt ekstra under steking 😀 x

 2. Pantora

  Du fikk kanskje ha tunfisken for deg selv nå som Todd ikke er hjemme? 😆
  Gratulerer med mikro! Jeg kjøpte selv min første mikro i fjor vår, i en alder av 23. Takk for tips om mikro»ferdig»kakene, har sett veldig mange oppskrifter på såkalte mugcakes men aldri kommet over slike ferdigposer.

 3. Marie Roald

  De cake in a cup mixene står og venter på meg på kjøkkenet, tror det blir en av dem i kveld altså! Men den skyren finner jeg ikke NOEN steder! Har så lyst å prøve den!

 4. Kristine

  @Julie @ WolfItDown: Jeg har hverken prøvd sesamolje eller østerssaus! 😯 Det var først inntil nylig at jeg synes soyasaus var helt ok, så det er nok derfor. Tipset er notert bak øret – takk 😀

  @Pantora: Ja :mrgreen: Huff, savner han 🙁
  Da er vi ferskinger innen mikro, så disse ferdigposene bør passe fint!

  @Marie Roald: Oh! Kanskje vi velger den samme 😀 Jeg fant min på Coop Xtra.

 5. Elisabeth Vega

  HAR MIKROKAKENE KOMMT PÅ POSE???? OMG ALT JEG HAR GÅTT GLIPP AV!! De to skal kjøpes så fort som mulig 😀 Var de gode??? Nå er jeg tilbake i Norge, så nå har jeg nett og kan lese innleggene dine hver dag igjen 😀 Håper du har hatt en fiiin dag!

 6. Mahsa

  Hei Kristine 🙂
  Jeg lurer på om du kan ta bilder underveis mens du lager proteinbar. Når jeg lager de enten blir de veldig tørre eller klistret. Klarer ikke lage de som dine:)
  Ha en strålende dag. 😛

Det er stengt for kommentarer.