Vinn en signert utgave av Sunnere & sterkere!

Hei godtfolk!

Jeg vet at mange av dere har kjøpt boken min, og det er jeg uendelig takknemlig for. Dere gjør det mulig for meg å drive mer med det hjertet banker mest for, nemlig mat.

Jeg har en ekstra bok liggende som jeg gjerne vil gi bort til en heldig vinner!

Print

For å bli med i trekningen, svar på følgende:

♦ Hva er det du liker ved bloggen og bøkene mine?

♦ Er det noe du savner eller vil ha mer av?

IMG_8397-horz-vert

Husk navn og riktig mailadresse (den er det bare jeg som ser). Og du må gjerne svare på spørsmålene uansett altså – enten du ønsker å vinne eller ikke :grin:

Jeg trekker en vinner på lørdag 1.mars!

Lykke til ♥

319 kommentarer til “Vinn en signert utgave av Sunnere & sterkere!

 1. Karoline

  Jeg liker at du har oppskrifter som er sunne, men forsatt utrolig gode. Kunne bare ønske det var mer av dem som man ikke måtte kjøpa så masse fra Sunkost på. Enkle, gode og sunne.

 2. RisRosOgKlaging

  Liker godt at oppskriftene dine ikke er spesielt lange og at dem er sunne og lette å lage : ) Liker også at du legger ut oppskrifter på det meste og ikke bare godis.

  Jeg kunne godt ha tenkt meg mer informasjon om trening og råd når treningen ikke går så bra for man ikke er i form til det. Litt sånt hadde vært fint.

  – Yara

 3. Tone

  Hei
  Jeg liker bloggen/bøkene for du har oppskrifter som er enkle, og innbydende bilder. Har jeg søtsug, går jeg inn på bloggen din og finner et riiiiiikt utvalg av noe som kan døyve søtsuget. Ikke bare er det sunt, men det er enkelt og kjapt å lage. Bruker mange av middagsoppskriftene dine og, for de er kjappe å lage, og man har det meste i hus allerede. Tommelopp 😆

  Noen av oppskriftene kunne kanskje vært litt mer nøye og detaljert (underveis bilder) forklart.

 4. marlen

  hei!
  ♦ Hva er det du liker ved bloggen og bøkene mine?
  Det begynte for snart 6 mnd siden at jeg ville slutte å spise poteter, brød, pasta, mel osv, for å slanke meg. Jeg visste absolutt ikke hvordan jeg skulle klare det, men så introduserte broren min bloggen din til meg, å da var jeg i gang! Du har hjulpet meg mye 🙂 å veldig inspirerende. idag gikk jeg på vekten å har gått ned 30kg på ca et år 🙂

  ♦ Er det noe du savner eller vil ha mer av?
  Hmm.. Dette er jo egentlig fortsatt en helt ny verden for meg. Jeg klarer ikke selv å stå på kjøkkenet å bruke fantasien åsså plutselig blir det en vellykket kake utav det. Så derfor klarer jeg ikke å se hva mer som du kan lage hvis du forstår.. Me andre ord; nei jeg kommer ikke på noe jeg savner eller vil ha mer av.

  eller jo! hadde vært fint om du av og til la ut «underveis» bilder, ikke alltid bare av det ferdige resultatet (tenker da på dessertene dine her på bloggen)

  Ha en fin dag videre 🙂

 5. Veronica

  ♦ Hva er det du liker ved bloggen og bøkene mine?
  Jeg elsker at du skriver om Todd på bloggen din i tillegg til alle de fantastiske oppskriftene dine. Bøkene har jeg ikke fått lest enda, men håper jo det order seg snart:)

  ♦ Er det noe du savner eller vil ha mer av?
  Gjerne mer Todd prat og flere oppskrifter med kcal, protein, fett og karbo innhold.

  God helg 🙂

 6. Anine

  Hei! Jeg digger at du klarer å lage så mye godt som også er sunt! Det er mange inspirerende oppskrifter som toppes med fine bilder. Jeg savner kanskje litt mer av deg og det du driver med, og ikke bare maten din 😀

 7. Pia

  Jeg liker at bloggen din er oversiktlig og ikke minst, ENKEL! Ryddig, fint, nøytralt med et søtt rosa design 😉 Du er en av få bloggere som er aktiv i kommentarfeltet, og svarer leserne dine!
  Det jeg DIGGER med oppskriftene dine er at det forhåndsvis er «få og enkle ingredienser» for oss som er litt proteinpulverbrukere fra før. Det er liksom ikke mange oppskrifter med en rekke ingredienser som man må kjøpe på iherb, det er liksom «proteinpulver, sukrin gold og tja, andre normale ingredienser. Fremgangsmåten på oppskriftene dine kommer også tydelig, det liker jeg 🙂

 8. Linda Marie Stuhaug

  Åh, dette hadde vert den perfekte bursdagspresang! Idag har en nemlig bursdag, hihi 😀

  Det eg liker best med bloggen din er først og fremst dine lekre matbilder, fantastiske middagstips og innbyrdende desserter. Du er personen som fekk meg til å starte å bake sunt, og eg har fått inspirasjon fra deg i over 4 år no – og eg kan love deg at eg har lest ALLE innleggene dine i løpet av denne tiden! I tillegg liker eg så godt dine meir personlige innlegg, retta mot tanker, erfaringer, meininger… dei treffer meg så godt, og det er nesten som eg føler det fyller ett lite tomrom inni meg etter eg har lest slike innlegg av deg. Det er jo ikkje ofte slike innlegg kommer – og det er vell det eg savner mest! Litt meir personlige innlegg der du skriver rett fra hjertet 🙂

  Takk for at du deler <3

 9. miss.sunflower

  Liker at du har et sundt forhold til mat, goodies og træning – ikke at forveksle med et fanatisk syn på de samme tingene. Bloggen og bøgerne dine er gode og ærlige, det liker jeg. Det jeg mangler litt, er noe som du er begyndt på på det seneste – nemlig at vise forskjellige træningsøvelser.
  Keep up the good work!

 10. astrid

  Jeg elsker bloggen din fordi den gir meg masse herlige og sunne oppskrifter som gjør det enkelt å kose seg hver eneste dag! I tillegg blir jeg inspirert til å prøve ut egne vrier og varianter med de produktene du bruker. Det beste av alt er nok at du er så jordnær, og fokuset ditt er på et sunt og friskt legeme, hverdagsgleder og livskvalitet – framfor utseende, fettprosent og tulleting som ikke betyr noe i den store sammenhengen. Det er lett å miste fokus og bli fokusert på ytre faktorer når en jobber mot et mål, men du minner stadig om at livet dreier seg om langt mye mer enn disse. I tillegg er jeg jo en sann kattedame, og jeg elsker bildene av Todd<3 Jeg aner ikke hva jeg skulle ønske meg mer av, faktisk.

 11. Karen kristine Jørgensen

  Hva jeg liker med bloggen din? Jeg Elsker den!! Alltid så mange gode ideer, når jeg selv står stille og kommer ikke på noe. Alt ser utrolig lekkert ut og enkelt å lage ^^ Gleder meg til å få spart opp penger til å kjøpe bøkene dine 😀 (hehe meget blakk student) Virkelig stor inspirasjon til en aktiv ernæringsstudent som alltid trenger mer piff med maten ^^ stå på videre! Vet at mange her inne elsker bloggen din 🙂

 12. Marit Johanne Nylund

  Hei 🙂
  Jeg har nå blitt en ivrig følger av bloggen din etter at jeg nylig kjøpte din nyeste bok. Alle oppskriftene jeg har prøvd så langt er bare helt fantastiske, og lette å lage. Tenker og kjøpe den første boka også, så gleder meg til å se hva som venter 😉 Jeg liker at du skriver om alt mulig, har mange oppskrifter som er sunne og lette å lage i en travel hverdag. Elsker trening, og får mange gode råd og tips 🙂 Liker selvfølgelig treningsplanene dine, inspirerende 😉

 13. Helene Helgesen

  jeg likerbloggen din veldig godt som den er, jeg har nettop begynt å lese den. Men jeg er allerede hektet! Liker at den er ryddig og lett å finne fram på, samt fine bilder og bra innlegg.
  Hadde vært utrolig gøy å vinne boken, ser ut som det er mange spennende oppskrifter!

 14. Jasmin

  Kriweb svaret på «matprat.no»?! 😛 Alt arbeidet bak de flotte matbildene og oppskriftene settes stor pris på her i heimen, da middagen blir lettere å laga ettersom kjæresten også er frelst. Vi «begge» fikk den første boka til jul, og som de aller fleste andre så vil JEG ha nr 2 åsså. Synes middagene er de beste oppskriftene da disse som regel ikke krever dyre eller mange ingredienser. Liker bloggen som den er, enkel, ryddig og delikate bilder. Du er veldig aktiv i kommentarfeltet og lar nyheter som klær og andre produkter ta litt plass på bloggen. Men skulle vel ønske at boken/bloggen innholdt flere alternativ til gode sauser/dressing/dip eller mos. Ellers er det jo deg og dine oppskrifter, av og til faller noe i smak for meg, andre ganger ikke. Slik er det bare 😉 Uansett så fanger bloggen din lesere mye fordi du er deg 😀 Digger deg rett og slett, og haaaar så lyst på både boka og din signatur 😀 😀 😀 😀 😀 😀

 15. Anna Spjøtvoll

  Det er ikke mange ukene siden jeg oppdaget bloggen din, men da jeg fant den i et hav av flere forskjellige «matblogger» ble jeg med ett fast leser. Dette fordi din teori om et sunt kosthold passer meg perfekt! Det jeg liker ved bloggen din er at du skriver godt og har god kvalitet på bildene dine, i tillegg til at du har, som er det viktigste av alt – et veldig bra innhold med så utrolig mange gode oppskrifter du deler med oss lesere.
  Bøkene dine er jeg ikke eier av, men de står øverst på ønskelisten til bursdagen min som snart nærmer seg.

  Jeg vil at du fortsetter å være like aktiv på bloggen og oppdaterer like ofte. Kanskje kunne du ha kombinert det du kan om kosthold enda litt mer med det du kan om trening. Du inspirerer og motiverer oss til å ha et sunt kosthold, og dette kunne du kanskje ha gjort også når det kommer til treningfronten!

 16. Thale

  Hei Kristine;

  Som fulltidsstudent og alenemor, men som de fleste andre studenter også må jobbe, er det til tider vanskelig å ha overskudd og fantasi til å finne på gode og sunne retter som sørger for at både sønnen min og jeg får i oss riktig næring til å prestere godt i en travel hverdag. Vi er begge i tillegg meget aktive og har en eller annen form for aktivitet nesten hver dag. Da er det helt fantastisk å kunne benytte seg av kunnskapen og erfaringen til andre som du vet har gjort et godt arbeid og som setter pris på de samme tingene som deg i en rett. Sånn har den første boken din vært til stor hjelp og jeg ønsker meg veldig også den nyeste. Finnes mange kokebøker der ute, men opplever også at næringssammensetningen i veldig mange av dem ikke er som jeg ønsker. Dette kan man selvfølgelig gjøre noe med selv, men da er mye av poenget for meg borte.
  Takk for en inspirerende og flott blogg, IG og ikke minst bøker.

  Thale

 17. Malin

  Jeg liker at du både i bøkene og på bloggne legger ut sunne og utrolig gode oppskrifter. Jeg liker at du legger ut oppskrifter til forskjellige måltider, veldig variert! De fleste oppskriftene er enkle og krever ikke mange «spesielle» ingredienser. Ble fort fast leser da jeg oppdaget bloggen din! enten man trenger middagstips, råd om klær eller har sinnsyke cravings finner jeg alt dette her! Skulle gjerne hørt litt mer av dine meninger rundt forskjellige matvarer, at du kanskje la ut anmeldelser og sa hvorfor du liker/ikke liker ditt og datt, hvordan du bruker de osv.. men du gjør jo ofte det også da 🙂

 18. Helene

  Jeg en hjemmeværende mamma til en liten prinsesse på 1 år, som PLUTSELIG fikk for meg at det faktisk ER gøy og spennende å lage mat! – Dette etter å ha startet å følge deg på instagram og her inne på bloggen 🙂 Det er noe med måten du presenterer rettene du lager. Så friskt, sunt, enkelt og FRESHT! Også er jeg så glad for at du legger ut oppskrifter til baby! Vil GJERNE lese mer av det! 😀 Hadde vært veldig gøy om du kunne lagt ut noen oppskrifter tilpasset litt eldre babyer også! Nå mens lille sover luren sin er jeg inne her og leter etter en eller annen spennende oppskrift til dagens middag 😀

  Ha en fin dag!
  Helene

Det er stengt for kommentarer.