Sjokoladebombe og kroppsøvelser

Inneholder sponsorlinker

God dag godtfolk!

Like før helgen hentet jeg en sponsorpakke fra med både tightser og t-skjorter som jeg tenkte jeg skulle vise dere senere. Og ikke minst, en ny ladning av smartmat og proteinpulver.
Og med sjokoladeprotein kan man lage… sjokoladeproteinfondant!

Sjokoladebombe

IMG_9882

Denne lagde jeg i fjor, men gode ting bør gjentas.

IMG_9880

IMG_9885 (1)

Oppskrift sjokoladefondant:
1 egg
25 g sjokoladeprotein
1 ss kakao
1 ts bakepulver
20 g sukrin gold

Pisk alt sammen og hell i en smurt form (viktig om du vil ha den hel ut igjen) og inn i ovnen på 180 grader i 12-15 min. Velt den ut på et fat og nyt den rennende sjokoladekjernen.

Ønsker du å dele opplevelsen med noen, så doble oppskriften.

IMG_9892

På toppen har jeg en sjokoladekrem av det stivnede laget i en kald kokosmelkboks med litt søtning og kakao. Du kan også bruke kesam eller creme fraiche.

Noen har savnet litt mer treningsprat fra meg, så her har jeg satt sammen;

6 effektive øvelser med kroppsvekt

1.

Mountain climbers

Inn med annenhvert ben, raskt.

2.

Push-ups

Bytt mellom vanlig og smalt grep (for triceps).

3.

Ett-bens glute bridge

4.

Pull-ups (med doorgym)

5.

Burpees

Inn med bena, ned i en push-up, opp til startposisjon og hopp opp med armene mot taket. Gjenta raskt.

6.

Reverse hypers på ball (eller en puff)

Disse øvelsene kan du gjøre hjemme, også uten tilbehør. Det jeg har valgt av utstyr er imidlertid to ting jeg selv har liggende, som vil gjøre flere av øvelsene både enklere å utføre og tyngre.

1. Doorgym
2. Treningsball

Doorgym åpner for flere øvelser som chins, beinhev og varianter med redcord. Treningsball åpner for ekstra effektive øvelser som lårcurl, ryggløft og sit-ups.

IMG_0109

// Reebok tights

God trening, og god søndag!

21 kommentarer til “Sjokoladebombe og kroppsøvelser

 1. Mai

  denne skal lages ikveld! 😀 Hvor stor form brukte du?

  Og TUSEN takk for oppskrift! Du er best! God søndag 🙂

 2. Kamilla

  den så veldig god ut!
  men er det mulig å bruke kakao eller vaniljeprotein i stedet for sjokoladeprotein siden jeg har ikke sjokoladeprotein? 🙂

  Ha en fin søndag!

 3. Kristine

  @Kamilla: Du kan sikkert bruke vaniljeprotein, og smake til om du trenger litt mer sjokoladesmak.
  Takk i like måte!

  @Ida: Da må det neste bli annen tørrvare av noe slag, havremel, mandelmel eller kokosmel kanskje? De to siste suger til seg mye væske, så det kan godt være at du må ha i litt melk e.l.

 4. Linda Marie Stuhaug

  Sjokoladebombe? SJOKOLADEDRAUM 😀
  Det ser absolutt fantastisk ut – flytende i midten med en av dei beste toppingene som finnes – sjokoladekokoskrem <3 Er ikkje så lenge siden er begynte å bruke meir kokosmelk, tommel opp for meir fett i kvardagen 🙂
  Eg veit eg har spurt før – men eg må rett og slett spørre igjen fordi eg har sletta notatet på mobilen min med svaret ditt med ett uhell… det var kva kamera og linse du bruker til å ta bilder av maten din? 😀

 5. janne helen

  Å, herre, det så godt ut! Sjekket i kjøkkenet her nå, men har ingen liten form 😯 Vet du om det funker i mikro, eller må jeg pent vente til jeg har fått tak i en mindre form? 🙂 Tusen takk for MASSE fantastiske oppskrifter, forresten!

 6. Kristine

  @Linda Marie Stuhaug: Drøm høres enda bedre ut på dialekt og! 😉
  Fett er bra for kroppen vet du!
  Jeg har et Canon EOS 550 D, og linsa er EF-S 18-135mm.

  @janne helen: Jeg har ikke mikro 😯 – så jeg kan ikke hjelpe deg i forhold til tid, men tror det skal funke 🙂 Takk for det!

 7. Yvonne

  Hei, Kristine.
  Tusen takk for en super blogg!
  Jeg holder på å starte et nytt og sunnere liv, siden jeg er en søtmons har jeg funnet mange oppskrifter på bloggen din som sikkert kommer godt med fremover. Sitter å skal bestille
  diverse fra x-life no, men så klarer jeg ikke å bli klok på hvilke proteinpulver jeg skal velge. Vil ha med sjokoladesmak men der er jo så mye å velge i for en som ikke har peiling.
  Hva vil du anbefale ? 🙂

 8. Isabell

  Hei!
  Denne så fantastisk ut, og jeg og roomien min satte i gang å lage den med en gang. Men vi syntes deigen ble veldig fast og tørr? har vi målt opp feil eller er deigen sånn før man setter den i ovnen? Fantastiske oppskrifter og blogg 🙂

 9. Tilbaketråkk: En annerledes bolognese | Mat til muskler

 10. Kristin

  Hei! Lagde nettopp denne sjokoladebomben din. Men problemet er at det ble jo ingen fondant, det ble en hjerteformet sjokoladekake(og en litt tørr en sådan).
  Jeg brukte nøyaktig det som stod i oppskriften, helt lik form, 180 grader i 12 minutter. Ikke antydning til fuktig i midten. Røren ble også ganskje tykk og deigete. Det eneste flytende er jo egget, så jeg lurte på om du kanskje brukte noe væske du ikke har skrevet opp?
  Håper du kan hjelpe meg, jeg som hadde sååå lyst på den flytende kjernen.. 🙁

  Når jeg først skriver her så må jeg jo benytte anledningen til å takke for fantastiske oppskrifter og herlig blogg. Har begge bøkene dine – det er så bra!

 11. Kristine

  @Kristin: Hei!
  Så merkelig! Jeg blir tagget daglig av folk som har lager sjokoladefondanten, og de har en rennende kjerne, så jeg vet virkelig ikke grunnen. Kan det være stor forskjell på størrelsen på egget vi bruker? Neste gang får du hive i litt melk/væske slik at du får en tykk muffinsrøre – da bør sluttresultatet bli bra.
  Tusen takk ♥ 😀

 12. Isabell

  Kristine, da må vi ha målt litt feil. MEN; den ble god på smak etter steking da! haha 🙂 Vi får prøve igjen!

 13. Kristine

  @Isabell: Godt det smakte bra da 😀 Men som sagt, om det skulle bli for tykt neste gang så ha i en liten skvett melk.

Det er stengt for kommentarer.