Lørdagssnacks

Jeg hadde tenkt til å spare disse til en kjøttfri dag neste uke, men de er så gode så vi tar dem i dag;

Auberginepizza

IMG_4192

Små minipizzaer!

IMG_4190

Jeg trodde i mange år at aubergine, med det mørke, fæle skallet ikke var noe godt. Jeg tror det henger igjen fra en dårlig moussaka jeg spiste i Hellas som yngre. Men, så feil kunne jeg ta!
Aubergine har seilet opp som en av mine favorittgrønnsaker.

IMG_4189

Skjær aubergine i passe tykke skiver, spray litt olje over for at de skal få et sprøtt skall, salt for at de skal tørke litt ut og legg på et bakepapir. Inn i ovnen på 210 grader i 10 min først.
Ha deretter på litt ketchup eller tomatpuré, løk, ost, paprikapulver og oregano. Etter 20 min til bør de begynne å bli ferdige.

IMG_4196

Deilig små munnfuller.

Åh, hei!

IMG_9934

Jasså, vil dere søtnoser være med på festen og? Velkommen skal dere være!

God lørdag!

9 tanker om “Lørdagssnacks

  1. avatarSissel Aarberg

    De lagde eg for noen dager siden 😆 Kjempe godt ❗
    Eneste eg delte de i 2 og tok ut innmaten som eg stekte sammen med kylling
    kjøttdeigen, brukte Tacokrydder so eg mixser selv 🙂

  2. avatarJulie @ WolfItDown

    Heeerlig! Er ikke så fan av aubergine selv, men har et par andre grønnsaker i tankene som dette ville passe ypperlig til, supert snacks! 😀
    Ah – savner SKIKKELIGE kokosboller! Her blir det «slow-cooked» kalkun med godt tilbehør til middag, gleder meg! Har du en slow cooker? x

  3. avatarHanne

    Du tar så flotte bilder!
    De cookiesene var det noen som kjøpte inn til «lunsj» en jobbsøndag..å fy søren 😯
    Det må være one av det diggeste ferdigkjøpte jeg har spist på lenge!

    Men eh..du.. 3 uker uten kjøkken? Regner med du allerede har investert i en kokeplate eller hybelkomfyr 😯 😆

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Hanne: Takk!! 😀 😀
    Det er uten tvil de beste ferdigkjøpte cookiesene ja!
    Ja, 3 uker 😥 Jeg må ut og kjøpe min første mikro i morgen 😯

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *