Gå ned 10 kg på en uke!

«Slik blir du kvitt kiloene!» «Gå ned 10 kg på en uke!» «Her er oppskriften på en slank kropp!»

easy-ways-to-lose-weight-fast

Visste dere at over 60% av kvinner slanker seg i løpet av et år? For ikke å glemme menn, her er faktisk prosentandelen over 70%. Menn gjør det ofte i en avgrenset periode, mange kvinner gjør det hele livet.

Én ting er at mange overvektige har god nytte av det og får en bedre helse som endresultat, en annen er at svært mange normalvektige gjør det samme av kun estetiske grunner – og den siste, farlige trenden nå er at unge mennesker skal se ut som konkurranseutøvere året rundt.

IMG_0045_2Jeg foreslår en annen måte å komme i bedre form på;
.

Slank bort ord som «prøve» og «bør», legg på deg ord som «skal» og «vil».

Slank bort dårlige matvaner, legg på deg hjemmelaget mat.

Slank bort umenneskelige krav, legg på deg glade treningsøkter.

.
Vips – 10 kg lettere.

Hvor mye tyngre føler du deg ikke dersom du ikke lever hver dag med en genuin lykkefølelse? Dersom du later som, har dårlig samvittighet, lever igjennom andre, eller til stadighet venter på en ny dag for å «forbedre» deg selv. Koste hva det koste vil.

Mål er én ting, å bryte seg ned på veien er noe helt annet.

Og du? Den dagen motivasjonsbilder eller andre får deg til å føle deg dårlig, er den dagen du skal fjerne det fra hverdagen og skape dine egne mål og gleder.

large  thumb

Ikke bli kvitt kilo, men negative tanker. Det gjør deg lettere til sinns, gir deg et vakrere ytre, og får deg til å endre perspektiv på hva som virkelig betyr noe her i livet.

29 kommentarer til “Gå ned 10 kg på en uke!

 1. Jeanette

  Det var gode ord å starte dagen med Kristine:) Kunne heller ikke ha vært mer enig:D Ha en fin dag!:D

 2. Lena

  Det er så sant! Trist at det må akrives om for at mange skal skjønne det, men slik er det dessverre blitt. Supert at du skriver om sunne vaner og at det er bra nok å ikke være rippa hele tiden 🙂

 3. Julie @ WolfItDown

  Tre veldig viktige ting som en trenger og minne seg på fra tid til annen, også satt jeg med et smil om munnen når jeg hadde lest det også 🙂
  Jo «saktere» du går ned i vekt med et sunt kosthold, jo vanskeligere er det for kiloene og hoppe på igjen, det er viktig med en sunn utvikling over en lengre periode. Alle artiklene i magasinene om slanking er så krampete, hopper bare over de sidene for det står så mye tull…
  Nei, takke meg til hjemmelaget, sunn mat, jevnlig (gøy!) mosjon, og litt godteri i helgene 🙂 x

 4. Eva Karin

  Åååååå tusen takk, dette var akuratt dette jeg trengte i dag…. Du er en klok jente, godt å bli minnet på dette. Takk for at du reddet dagen!! Elsker bloggen din.

 5. Celina

  Elsket dette innlegget! Er en jente på 16 år som strevde mye med kroppspress.. Etter at jeg begynte å lese din blogg har jeg fått et så mye bedre syn på meg selv og hvordan jeg bør ta vare på meg selv på best mulig måte. Målet mitt gikk fra » å bli tynn» til «Holde seg sunn og slutte å ha strenge krav». Du fortjener en så stor takk og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som har blitt (og blir) inspirert og får mer livsglede av din blogg. Stå på!

 6. Kathrine

  Her må jeg virkelig si at du er et forbilde. 😉 Har selv gått ned noen kg på den måten. Spise sunn og proteinrik hjemmelaget mat også litt trening på det. Er så lei av alle disse Quick fix løsningene som det står om i alle magasiner. Ned 5 kg og opp 6 eller 7. Lev sunt og finn en treningsform som du liker, så blir alt så mye enklere og pass på å nyte av sunne gode desserter hver dag. Takk beste Kristine for alle gode oppskrifter. 😎

 7. Linda Marie Stuhaug

  Fantastisk innlegg, Kristine! Det traff meg virkelig. Du er ett stort forbilde og en av hovedpersonene som har ført meg hit eg er idag – med en stor lidenskap for sunn matlaging og baking. Det var din blogg som starta meg og inspirerte meg for 4 år siden, berre så du veit det 🙂 TAKK for at du deler <3

 8. Kristine

  @Christine: 😯 ♥ ! 😀

  @Anitra Victoria Grifftun: Takk – godt å høre 🙂

  @Anjasfitness: Gleden er på min side ♥

  @Jeanette: Så hyggelig, takk for det! Ha en super dag du og 😀

  @Amanda: Tusen takk 😀

  @Lena: Enig, det er trist. Jeg fortsetter gjerne å skrive om det – det er tydelig at vi trenger påminnelser med jevne mellomrom. Takk 😀

  @Julie @ WolfItDown: Smil liker jeg 😀 Håper formen er bedre forresten!

  @Eva Karin: Tusen takk til deg ♥

  @Celina: Så hyggelig å høre kjære deg. Kroppen din kommer til å takke deg med årene fordi du er så klok som tar godt vare på den. Livet gir oss nok krav om vi ikke skal begynne å gi oss selv det også 😀
  Takk ♥

  @Kathrine: Tusen takk ♥ Alt blir jo så mye enklere med livsglede og hverdagsdesserter 😉

  @Linda Marie Stuhaug: Så hyggelig å høre, og du har virkelig tatt inspirasjonen fra meg og gjort det til noe eget. Matgleden skinner igjennom. Tusen takk ♥

  @Synnøve Ulseth: Takk! 😀

  @Linn Madsen – Bikinifitness: Takk! 😀

 9. O

  Du er så herlig! Du treffer så mange med dette innlegget, men det føles ut som du treffer meg aller mest (sikkert det alle tenker), så stå på! Du gir mening til ordet sunnhet, og det er så viktig å bli påminnet dette viktige budskapet i en hverdag der sixpacker og feilfrie rumper dominerer på alle fronter. Takk! Skulle ønske du kunne bo hos meg 😛

 10. Johanne

  Du er et forbilde på alle mulige måter 🙂 du virker som en person med et stort hjerte og dette er den eneste bloggen jeg har lyst til å lese 🙂 du er både inspirerende og motiverende! Takk for at du sprer så mye fornuft og glede! 🙂

 11. Vilde

  «Den dagen motivasjonsbilder eller andre får deg til å føle deg dårlig, er den dagen du skal fjerne det fra hverdagen og skape dine egne mål og gleder» så sant!! veldig godt sakt. Har til tider godt av en instagrampause : )

 12. Fantasia

  Så, så og så enig med deg 🙂 Når du for balanse mentalt, kontroll på tanker og din indre dialog, først da innser man hva man er og at man er god nok akkurat slik en er!! Har tatt avstand fra en del fitnessprofiler og blogger den siste måneden, nettopp fordi jeg vet jeg fort kan bli litt påvirket av den livsstilen og ønsker ikke å være en del av den.
  Du er fiin..alltid <3

 13. Kristine

  @O: Det varmer veldig å høre, og jeg fortsetter gjerne å minne dere/oss på dette – det er så utrolig viktig at det ikke sporer helt av.
  Haha, så søt du er ♥

  @Julie @ WolfItDown: Ja, føler meg mye bedre! Vi sendte hverandre gode bli-frisk-vibber tydeligvis 😀

  @Johanne: ♥ Takk, det betyr utrolig mye for meg!

  @Vilde: Tror vi alle har godt av en liten pause noen ganger 😀

  @Fantasia: Det blir litt «too much» for min del noen ganger, men da er det ikke verre enn å ta en pause eller fjerne det der og da. Jeg er veldig glad for erfaringen jeg har innen fitness, men samtidig veldig glad for å være ferdig.
  Takk ♥

 14. Tonje

  Takk for et supert innlegg, du er rå! Dette var ak det jeg trengte å høre i dag 🙂 Ser så opp til deg <3

 15. Anniken

  Amen!! Du får virkelig sagt det, er så enig med deg! Det er så sant, så sant det du sier.. Og er det noe som virkelig provoserer meg, så er det blader som skriver opp og ned og sidevis med idiotiske artikler som lover deg gull og grønne skoger hvis du bare gjør «ditt» eller datt.. Åh.. Det viktigste er jo at man har det bra, og prøver å finne en mellomting som fungerer for DEG! Takk for dette innlegget! 😀

 16. Laila Hansen

  Det er så enkelt, men akk sååå vanskelig. Sliter på 5 året. Vanskelig å endre gamle tankemønstre 🙁
  Men jeg skal klare å gå ned mine 40 kg… Syns det er kjempeskummelt å bli tynn, hva skal jeg fylle tomrommet mitt med da, når jeg ikke har maten? Og trening ikke fyller det?
  MEN jeg GIR IKKE OPP!!! JU HU! 🙂 🙂

Det er stengt for kommentarer.