Peanøttkubbe

Island er bare helt magisk, så utrolig rå og vakker natur.

Vi kommer hjem sent i kveld, så i dag er det en reprise av disse godbitene til dere;

Peanøttkubbe

1

Jeg fortsetter å avansere proteinbarene, de er jo nesten på linje med lefsene mine (dere husker kanskje hvor mye de kunne brukes til).

2

 

Peanøttkubbe
Write a review
Print
Ingredients
 1. 25 g sjokoladeprotein
 2. 1 ts kokosmel
 3. 1 ts kakao
 4. 2 ts sukrin gold
 5. 2-3 ss melk
 6. 15 g peanøttpulver
 7. 15 g vaniljeprotein
 8. 1 ts kokosmel
 9. 2-3 ss melk
 10. 25 g mørk sjokolade
 11. 6-7 peanøtter
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Dette er altså min favoritt, har den i både sjokolade, vanilje og cappuccino.
IMG_9168

Lag sjokoladedeigen og peanøttvaniljedeigen hver for seg og mos sammen til én kubbe – da vil du få et fint spill og marmorering i selve baren. Smelt sjokolade i et vannbad, vend inn finhakkede peanøtter og smør over.

3

4

God søndag ♥

Og mamma? Gratulerer med morsdagen, jeg glad i deg.

12 kommentarer til “Peanøttkubbe

 1. Siri

  Hei 🙂
  Du har en fantastisk fin blogg, og jeg prøver stadig flere av oppskriftene dine. Masse godt. Liker spesielt godt bunnen i søt sjokolade og salt karamell oppskriften din 😉
  Jeg prøvde nettopp denne oppskriften også, men fikk helt rennende rører. 😯 Ikke så lett å trykke sammen akkurat. Mangler oppskriften noe, eller har jeg gjort noe fryktelig galt?

  Gleder meg til å prøve enda flere av dine knallgode fristelser!!

  Smil fra Siri

 2. Linda Marie Stuhaug

  Fantastisk peanøttkubbe, den frister virkelig!
  Elsker kombinasjonene mellom salt&søtt, sjokolade&peanøtt – så denne er nok midt i blinken 😀
  Ønsker deg vel heim fra Island, ha en fin Søndagkveld!

 3. Linn

  Først og fremst – takk for et fantastisk foredrag på Cappelen på torsdag! Ja, du var kanskje litt nervøs. Men vet du? Det gjorde meg bare enda mer glad i deg og bloggen din.. Det var bare et tegn på at du også er menneskelig, ydmyk og innmari flott! Jeg klapper i hendene for deg:) Men du.. Disse peanøtt»cakepopsene» som ble servert? Hvilken oppskritt er det? Er det peanøttfudgekuler blandet i noe..? Innmari gode!

 4. Kristine

  @Siri: Hei! Det er veldig viktig at man ikke bruker for mye væske – som jeg har prøvd å vise her: http://www.kriweb.no/wp-content/uploads/2014/01/IMG_0083-tile.jpg
  Tusen takk – og smil tilbake 😀 😀

  @Sukkerfrie oppskrifter hos Lovelyliller.com: 😀

  @Linda Marie Stuhaug: Takk for det, da ville jeg til og med ha hatt en liten klype salt i peanøttdelen.
  Island var helt fantastisk! Håper du hadde en fin helg 😀

  @Linn: Tusen takk, så koselig av deg 😳 😀
  Peanøtt-cakepops’a er snickerskulene i den nye boka mi!

  @Nina Bakke: Takk for det 😀

 5. Jeanette

  Nam nam, de her godbitene må jeg nesten prøve i dag!:) Bra intervju i nettavisen forresten Kristine:) Må bare si at jeg er veldig fornøyd med begge bøkene du har laget. Lager noe så og si hver dag fra de:)

  Ha en fin dag!:)

 6. Richard Gumpen

  Disse så supergode ut! Men da jeg lagde de ble det veldig klissete og halve massen ligger igjen i folien.. Skal den fryses for å bli stiv? Evt hva gjør jeg galt? Vanskelig å finne ut av hva man skal gjøre etter en har lagd de to massene:)

 7. MalinB

  Denne skal jeg prøve når jeg får overskudd til å holde på på kjøkkenet igjen. I grunnen har jeg mange av dine oppskrifter på vent:) Du er en fantastisk inspirasjon 😀

Det er stengt for kommentarer.