Peanøttkubbe

Island er bare helt magisk, så utrolig rå og vakker natur.

Vi kommer hjem sent i kveld, så i dag er det en reprise av disse godbitene til dere;

Peanøttkubbe

1

Jeg fortsetter å avansere proteinbarene, de er jo nesten på linje med lefsene mine (dere husker kanskje hvor mye de kunne brukes til).

2

 

Peanøttkubbe
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 25 g sjokoladeprotein
  2. 1 ts kokosmel
  3. 1 ts kakao
  4. 2 ts sukrin gold
  5. 2-3 ss melk
  6. 15 g peanøttpulver
  7. 15 g vaniljeprotein
  8. 1 ts kokosmel
  9. 2-3 ss melk
  10. 25 g mørk sjokolade
  11. 6-7 peanøtter
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
Dette er altså min favoritt, har den i både sjokolade, vanilje og cappuccino.
IMG_9168

Lag sjokoladedeigen og peanøttvaniljedeigen hver for seg og mos sammen til én kubbe – da vil du få et fint spill og marmorering i selve baren. Smelt sjokolade i et vannbad, vend inn finhakkede peanøtter og smør over.

3

4

God søndag ♥

Og mamma? Gratulerer med morsdagen, jeg glad i deg.

12 tanker om “Peanøttkubbe

  1. avatarSiri

    Hei 🙂
    Du har en fantastisk fin blogg, og jeg prøver stadig flere av oppskriftene dine. Masse godt. Liker spesielt godt bunnen i søt sjokolade og salt karamell oppskriften din 😉
    Jeg prøvde nettopp denne oppskriften også, men fikk helt rennende rører. 😯 Ikke så lett å trykke sammen akkurat. Mangler oppskriften noe, eller har jeg gjort noe fryktelig galt?

    Gleder meg til å prøve enda flere av dine knallgode fristelser!!

    Smil fra Siri

  2. avatarLinda Marie Stuhaug

    Fantastisk peanøttkubbe, den frister virkelig!
    Elsker kombinasjonene mellom salt&søtt, sjokolade&peanøtt – så denne er nok midt i blinken 😀
    Ønsker deg vel heim fra Island, ha en fin Søndagkveld!

  3. avatarLinn

    Først og fremst – takk for et fantastisk foredrag på Cappelen på torsdag! Ja, du var kanskje litt nervøs. Men vet du? Det gjorde meg bare enda mer glad i deg og bloggen din.. Det var bare et tegn på at du også er menneskelig, ydmyk og innmari flott! Jeg klapper i hendene for deg:) Men du.. Disse peanøtt»cakepopsene» som ble servert? Hvilken oppskritt er det? Er det peanøttfudgekuler blandet i noe..? Innmari gode!

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Siri: Hei! Det er veldig viktig at man ikke bruker for mye væske – som jeg har prøvd å vise her: http://www.kriweb.no/wp-content/uploads/2014/01/IMG_0083-tile.jpg
    Tusen takk – og smil tilbake 😀 😀

    @Sukkerfrie oppskrifter hos Lovelyliller.com: 😀

    @Linda Marie Stuhaug: Takk for det, da ville jeg til og med ha hatt en liten klype salt i peanøttdelen.
    Island var helt fantastisk! Håper du hadde en fin helg 😀

    @Linn: Tusen takk, så koselig av deg 😳 😀
    Peanøtt-cakepops’a er snickerskulene i den nye boka mi!

    @Nina Bakke: Takk for det 😀

  5. avatarJeanette

    Nam nam, de her godbitene må jeg nesten prøve i dag!:) Bra intervju i nettavisen forresten Kristine:) Må bare si at jeg er veldig fornøyd med begge bøkene du har laget. Lager noe så og si hver dag fra de:)

    Ha en fin dag!:)

  6. avatarRichard Gumpen

    Disse så supergode ut! Men da jeg lagde de ble det veldig klissete og halve massen ligger igjen i folien.. Skal den fryses for å bli stiv? Evt hva gjør jeg galt? Vanskelig å finne ut av hva man skal gjøre etter en har lagd de to massene:)

  7. avatarMalinB

    Denne skal jeg prøve når jeg får overskudd til å holde på på kjøkkenet igjen. I grunnen har jeg mange av dine oppskrifter på vent:) Du er en fantastisk inspirasjon 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *