Kalkun med soltørkede tomater og pastinakkchips

Oh – dette er en fest for ganen altså! Så mange deilige smaker samlet,

Kalkun med asparges, røde linser, soltørkede tomater, fetaost og pastinakkchips

IMG_0365

 

Kalkun med soltørkede tomater og pastinakkchips
Write a review
Print
Ingredients
  1. Kalkun
  2. Røde linser
  3. Asparges
  4. Pastinakk
  5. Soltørkede tomater
  6. Fetaost
  7. Spinat
  8. Salt og pepper
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Jeg hadde en kalkun-i-stekepose som jeg bakte i ovnen på 220 grader i 40 min.
Bruk en ostehøvel og skjær tynne skiver av pastinakken, salt og pepper over og legg inn i ovnen ved siden av kalkunen når det er 20-25 min igjen.

Serveres med røde linser, pannestekt asparges, og fetaost og soltørkede tomater på en spinatseng.

IMG_0370

Velbekomme!

3 kommentarer til “Kalkun med soltørkede tomater og pastinakkchips

  1. Julie @ WolfItDown

    Nydelig!
    Elsker linser og laget selv linse karri i dag til lunsj, det var digg! Dagens innlegg derimot, ble dine appelsin muffins med sjokolade glasur 😀 Super liten dessert som jeg hadde på torsdagskvelden 😀

    Håper dere koser dere masse på tur! Stor klem fra Glasgow 🙂 x

  2. Sandra

    Hei. God søndag.

    Jeg har et spm jeg ikke finner noe svar på, prøvd å tenke meg til svaret selv – men fortsatt usikker.

    Oppkarbing: er det viktig å drikke rikelig med vann/væske dagen i forveien av en oppkarbing? Og under selve oppkarbinngen? Vet at karb vil holde på vann – går opp i vannvekt dagen etter for så gå ned igjen..

    Takk

  3. Kristine

    @Julie @ WolfItDown: Jeg har vært litt skeptisk til linser, synes de er litt «tørre» i konsistensen – men de er ikke så verst 😀
    Oh – nice muffins!
    Island var fantastisk ♥ Klem

    @Sandra: Oppkarbing og væske – i forhold til konkurranse?
    Utenom konkurranse så er det nemlig ikke så mye å tenke på i og med at man (forhåpentligvis) ikke har farlig lav fettprosent. Drikk som vanlig når du er tørst 🙂 Det man samler av vannvekt, vil slippe dagen etter igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *