Kalkun med soltørkede tomater og pastinakkchips

Oh – dette er en fest for ganen altså! Så mange deilige smaker samlet,

Kalkun med asparges, røde linser, soltørkede tomater, fetaost og pastinakkchips

IMG_0365

 

Kalkun med soltørkede tomater og pastinakkchips
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. Kalkun
  2. Røde linser
  3. Asparges
  4. Pastinakk
  5. Soltørkede tomater
  6. Fetaost
  7. Spinat
  8. Salt og pepper
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
Jeg hadde en kalkun-i-stekepose som jeg bakte i ovnen på 220 grader i 40 min.
Bruk en ostehøvel og skjær tynne skiver av pastinakken, salt og pepper over og legg inn i ovnen ved siden av kalkunen når det er 20-25 min igjen.

Serveres med røde linser, pannestekt asparges, og fetaost og soltørkede tomater på en spinatseng.

IMG_0370

Velbekomme!

3 tanker om “Kalkun med soltørkede tomater og pastinakkchips

  1. avatarJulie @ WolfItDown

    Nydelig!
    Elsker linser og laget selv linse karri i dag til lunsj, det var digg! Dagens innlegg derimot, ble dine appelsin muffins med sjokolade glasur 😀 Super liten dessert som jeg hadde på torsdagskvelden 😀

    Håper dere koser dere masse på tur! Stor klem fra Glasgow 🙂 x

  2. avatarSandra

    Hei. God søndag.

    Jeg har et spm jeg ikke finner noe svar på, prøvd å tenke meg til svaret selv – men fortsatt usikker.

    Oppkarbing: er det viktig å drikke rikelig med vann/væske dagen i forveien av en oppkarbing? Og under selve oppkarbinngen? Vet at karb vil holde på vann – går opp i vannvekt dagen etter for så gå ned igjen..

    Takk

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Julie @ WolfItDown: Jeg har vært litt skeptisk til linser, synes de er litt «tørre» i konsistensen – men de er ikke så verst 😀
    Oh – nice muffins!
    Island var fantastisk ♥ Klem

    @Sandra: Oppkarbing og væske – i forhold til konkurranse?
    Utenom konkurranse så er det nemlig ikke så mye å tenke på i og med at man (forhåpentligvis) ikke har farlig lav fettprosent. Drikk som vanlig når du er tørst 🙂 Det man samler av vannvekt, vil slippe dagen etter igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *