Sunt og saftig bananbrød

Inneholder sponsorlinker

Hei!

Her er godbiten jeg lovte dere for et par dager siden;

Bananbrød

IMG_0341

 

Sunt og saftig bananbrød
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 2 egg
  2. 1 stor banan
  3. 5 ss melk
  4. 100 g kakemiks *
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
* Søren, den kakemiksen har jeg ikke tenker du kanskje nå. Jeg må bare anbefale den på det sterkeste, den kan brukes til all slags bakst uavhengig av hva du tilsetter – og den kan deles opp. Jeg bruker alltid én kakemiks til to eller tre forskjellige ting.

Har du ikke kakemiks kan du bruke en blanding av havremel og mandelmel/kokosmel. Da må du muligens ha noe søtning oppi i tillegg – her anbefaler jeg i tilfelle sukrin gold.

IMG_0326

Pisk egg luftig, tilsett en most banan. Ha i tørrvaren(e) litt etter litt, og melk til du får en passe kakerøre. Hell i en brødform med bakepapir (enklere å få ut hel), og bak i ovnen på 175 grader i 25 min.

IMG_0330

Jeg valgte å lage det i en brødform, men du kan også lage det som kake eller muffins.

Som glasur blandet jeg mager kesam med litt sukrinmelis m/stevia.

IMG_0332

I dag opplevde jeg for øvrig noe veldig hyggelig. Tankene jobber på høygir om dagen, og noen ganger blir det litt for mye av det gode (dårlige). Men så møter jeg en dame, som kjenner meg igjen. Hun stopper meg, forteller at jeg inspirerer og at hun akkurat har vært på trening – og jeg kjenner at de små nakkehårene reiser seg. Det tar jeg til meg, og med meg ♥

Og ikke nok med det, frøken bortskjemt dro til negldesigner Linda på X-Hårstudio etter jobb og fikset neglene. Jeg hadde en periode for 3-4 år siden da jeg gjorde det ganske ofte, men så ble jeg lei. Helt frem til nå;

IMG_0377-horz

Det må være de fineste neglene jeg noen gang har fått lagt, liker at de kjennes både robuste og naturlige – de skal tross alt være med på mye matlaging og trening fremover.

Helt til slutt – nå har jeg oppdatert dere på nyheter fra både Adidas og Reebok, neste ut er Kari Traa;
39755_Kari_Traa_M_lster_Parka_1-tile-vert

Uansett om du skal handle noe eller ikke anbefaler jeg deg å ta en titt – se bare de fine parkasene!

Ha en riktig fin tirsdagskveld!

P.S Nyeste questbar-smaken er nå tilgjengelig på iherb. Iiih!

26 tanker om “Sunt og saftig bananbrød

  1. avatarSiri

    Ehrmagherd, bananbrød er såååååå godt 😉
    Og, superfine negler 😀 , trener MMA selv så kan ikke ha det :/ men treninga kommer først 🙂
    ha en fin dag videre!

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Siri: Jeg veeeet! 😀
    Takk for det! Jeg driver heldigvis trening på «hobbynivå», men forstår godt at du velger MMA foran det. Lange negler blir nok ikke en vane hos meg heller, bare litt luksus innmellom.

  3. avatarMarie

    Åå fikk SÅ lyst til å lage det! Men kan jeg erstatte melken med noe? Og hvis jeg tar i muffinsformer (mangler brødform), hvor lenge anbefaler du at de stekes da, og på hvilken varme? Klem 😀

  4. avatarMari Aurora

    Ser veldig godt ut, flink du er til å ta matbilder 🙂
    Jeg gleder meg veldig til torsdag. Det er det innafor å ta med boka og håpe på å få den signert? 🙂 Jeg sier håper for jeg veit at jeg ikke kommer til å være aleine der 😛

    Klem Mari Aurora

  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Marie: Mandelmelk, soyamelk, kokosmelk, kesam, yoghurt? I verste fall vann 🙂
    Muffins tar kanskje et sted mellom 17-18 min. Klem tilbake

    @Mari Aurora: Takk for det! Ja, jeg får da prøve å signere alle som vil ha boka signert 😀
    Klem tilbake

  6. avatarJulie @ WolfItDown

    Milde moses! Det brødet så godt ut da gitt 😀 Har enda ikke fått summet meg og begynt og bruke boksen med kakemiks som jeg kjøpte for noen måneder siden (fy Julie!). Rasket med meg et hefte med forskjellige ideer til kakemix kaker når jeg var i Norge i julen, men så så jeg dette brødet ditt, og lyspæren poppet opp! 😀

    Utrolig kjekt at du møtte en som kom med litt velfortjent anerkjennelse! Kjenner at vintermørket tar på selv, MEN sammen er vi sterke som en klok jente en gang fortalte meg 😉 *klem*

  7. avatarMichelle

    nam, bananbrød :mrgreen: det må jo bare være godt! alt med banan er jo godt 😀 Takk for oppskriften, skal testes ut! <3

  8. avatarLissi

    Nam! Det ser sååå godt ut 🙂 Jeg må lage det til fredagskosen trur jeg, med en form for sjokoladeglasur.. Det må jo bli bra!
    TAkk for tips om ny questbar da..Og så med i cookie and cream variant -den har jeg høye forventninger til og håper jeg ikke blir skuffet! En eske er i alle fall på vei til meg nå 🙂

  9. avatarLinda

    Nam!!!!! Det var godt. Uten noen glasur på også. Hadde ikke tid til det, før alt var spist opp…. 🙄 Jeg hadde en stor banan, så jeg trengte ikke tilsette noe melk.

  10. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Julie @ WolfItDown: Takk! Men da har du i hvert fall miksen liggende, den er helt genial! 😀
    Aw, tusen takk – det er vi vet du 😉

    @Michelle: Der må jeg nesten være enig med deg, og jeg er ekstra glad i bakt/varm banan. Kos deg! 😀

    @Lissi: Eller en marmorert utgave – det har jeg med i nyeste boka. Superdigg! 😀
    Bare hyggelig! En eske er på vei til meg og, håper vi liker den!

    @Linda: Haha, søt du er – så bra at det falt i smak! Både miks og banan er veldig søtt, så litt syrlig kesamglasur var veldig godt på, men for all del – veldig godt uten og 😀

  11. avatarMarit Bakkelid

    Kjempe godt!! 🙂 la i litt bakepro i oppskriften, samt litt sukrin gold. Philadelphia light med sukrinmelis på topp. Alt er jo fra dine oppskrifter. Er sååå mye god mat du lager! Uansett; Ble kjempe godt!! 🙂
    Er det mange kcal i den? 🙂

  12. avatarGro-Lise

    Hehe, gikk rett inn og bestilte questbarene 🙂 Bananbrødet må prøves i helgen kanskje 🙂 Du inspirerer 🙂

  13. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Marit Bakkelid: Se der ja, så bra at det smakte! Hadde jeg hatt philadelphiaost så hadde jeg nok brukt det jeg og 😀
    Jeg vet ikke, 450 – 500 kcal kanskje?

    @Gro-Lise: Hehe, bestilte de selv. Takk for det! 😀

  14. avatarMona Tøllefsen

    Tusen takk for oppskriften! Lagde dem i 2 10 cm former, og de var saftig og god! Hadde oppi litt kesam for å få dem enda saftigere, og de forsvant fort! 😀

  15. avatarLinnA

    Hei! Har ikke sånn bakemix, men har de alternative ingrediensene du ramser opp, lurer bare på hvor mye jeg skal ta oppi av det??

  16. avatarKristine Innleggsforfatter

    @LinnA: Du må nesten prøve deg frem, jeg ville ha prøvd 60g havremel og 20-30g mandelmel eller kokosmel.

  17. avataroda

    Jeg har alltid hatt lyst å prøve meg på et bananbrød, så denne skal jeg prøve ut!! 😀 Men hvordan er det du regner deg frem til hvor mange kalorier det er i en oppskrift? Jeg har prøvd utallig metoder, men blir bare rolp av det 🙂 det blir vanskelig når jeg skal regne ut en middag eller ulike bakst … 😛 mulig du kunne hjulpet meg der?
    Takk for gode oppskrifter du deler!

  18. avatarKristine Innleggsforfatter

    Det må du gjøre! 🙂 Vet du hva, jeg regner aldri ut kalorier med mindre noen spør en sjelden gang – det har liksom ingen hensikt, så jeg skjønner ikke helt hvorfor det er så viktig for deg 😀
    Hyggelig at du liker oppskriftene! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *