Rustikk lørdagspizza

Denne er i tillegg uten gjær, så du slipper ventetid!

IMG_4291

 

Rustikk lørdagspizza
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 50g havregryn/mel
  2. 150g fullkornsmel
  3. 50g easy bake
  4. 20g kokosmel (kan erstattes med annen tørrvare)
  5. 2 ts xanthan gum
  6. 2 ss olje
  7. 1 ss bakepulver
  8. 1,5-2 dl vann
  9. en klype salt
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
Bland alle tørrvarene, tilsett vann og olje. Elte sammen til en myk deig og klem utover et bakepapir.

Du kan sikkert gjøre det litt vakrere enn meg, men det er smaken som teller :mrgreen:

Stek en pakke karbonadedeig med paprikapulver, spisskummen, oregano, cajun/pepper og havsalt. Tilsett en boks med hakkede tomater og et par skjeer tomatpuré og la det tykne til en kjøttsaus.Topp det hele med revet ost, løk og paprika, og inn i ovnen på 210 grader i 20-25 min på midterste rille, bytt gjerne til nederste rille de siste 5-6 min for ekstra sprø bunn.

pizza2

Bunnen inneholder i overkant av 1000 kcal og hele 80 g protein. Du får ca 12 mindre stykker, så utenom fyllet snakker vi 85 kcal og 6,7 g protein per stykke.

Med andre ord – sunt, godt og mettende!

Dagens treningsøkt gikk overraskende bra, så nå satser jeg på at jeg er frisk som ei fele igjen.

Knebøy
Rumenske mark
Skulderpress
Sidehev
Kabelroing
Sittende lårcurl
Glute ham raise
Benspark
Omvendt pecs
Nedtrekk

IMG_8857-horz
Lilla tights og t-skjorte fra 2xu.

Nå blir det straks shopping av hvitevarer til nytt kjøkken, og the Wolf of Wall Street senere.
Ha en strålende lørdag! ♥

7 tanker om “Rustikk lørdagspizza

  1. avatarAnette

    Den så god ut!! 😀 Skal lage pizza med pizzabunn oppskrift fra bloggen din i kveld, men satser på to mini-porsjonspizzaer isteden (den med eggehviter, sesammel og mandelmel), ettersom typen har *helt* andre pizzatopping preferanser enn meg! 😛 Gleder meg til å prøve ut flere oppskrifter fra bloggen din (akkurat begynt å følge deg fast, men jeg blir innspirert hver dag)! ^__^ Riktig god lørdag til deg Kristine, you rock! <3

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Anette: Så hyggelig å høre – håper pizzaene faller i smak! Og riktig god lørdag til deg og 😀 ♥

  3. avatarLinda Marie Stuhaug

    Har ett tips til deg 😀
    Prøv å lag pizzabunn med tunfisk! Til en liten pizza trenger du 1 boks tunfisk, 1 egg, 60 g havregryn og ønska krydder. Forsteik 15 minutter før du tar på fyll 🙂
    Tunfisksmaken kjennes ikkje, og man får en proteinrik, mettende og supersunn pizza 😀 Alle eg har servert denne til elsker den, det inkluderer foreldre, søsken, kjæreste, svigers, venninner osv! Tommel opp 😀

  4. Tilbaketråkk: MARI (MEG)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *