Gryterett og magasinet Bake

Så var endelig fredagen her!
Formen min kommer seg stadig, men jeg blir sliten av den minste ting. En helg full av hygge og mat så er jeg nok der jeg skal være igjen.

Dagens middag;

Gryterett med hvitløksbrød

IMG_0258

 

Gryterett og magasinet Bake
Porsjoner : 2
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 400 g karbonadedeig
  2. 2 hvitløksfedd
  3. 1 løk
  4. 1 boks hakkede tomater
  5. 1 boks kidneybønner
  6. 1 bunt med brokkoli
  7. 2 gulrøtter
  8. 8 cherrytomater
  9. 1/2 squash
  10. 1 boks mais
  11. Krydder: salt, pepper, karri, paprikapulver, chili, kanel og oregano
  12. Hvitløksbrød
Sunnere Livsstil http://www.kriweb.no/
Stek karbonadedeig med finhakket hvitløk og krydder. Tilsett deretter grovhakket løk, boks med hakkede tomater, brokkoli, kidneybønner, gulrot, cherrytomater, squash og mais.
La det putre i 10-12 minutter mens hvitløksbrødene står i ovnen.

IMG_0256

En rykende fersk gryte – velbekomme!

Jeg fikk det fine bladet «Bake» i posten i dag. Da de spurte om jeg ville stille opp på intervju i fjor, så takket jeg selvfølgelig ja.

page

Det føles kanskje litt rart at jeg er med de «seriøse» bakerne i og med at jeg ikke bruker halvparten av det som egentlig brukes i tradisjonell bakst, men samtidig er det sikkert mange som lurer på hvordan de kan bake sunnere – og da stiller jeg gladelig opp.

Håper dere får en super helg!

 

12 tanker om “Gryterett og magasinet Bake

  1. avatarHanna

    Hei! Jeg lurte på om du inntar hvetegress eller spirulina i kosten din?
    Isåfall – hvilket av de anbefaler du?
    Tenker på å investere i én av delene. Men er usikker på hvilken! 🙂

  2. avatarLinda Marie Stuhaug

    Gryyyterett! Eg er vanligvis ikkje så glad i det, men herremin – denne såg nydelig ut! Så liker eg at det smaker litt sterkt også, det virker som denne gjorde 🙂
    Så kjekt å vere med i blad da – sjølv med utradisjonelle bakegleder! Fleire og fleire får nok augene opp for å bake sunnere 🙂

  3. avatarElisabeth Vega

    Hei Kristine!! Lenge siden jeg har vært innom her nå, har ikke hatt tilgang til internett her nede! Har lest gjennom alle innleggene som jeg ikke har fått sett, har skjedd mye spennende her siden sisst jeg var innom. Mange nye freshe treningsklær, mange nye retter! Gleder meg til å teste dem ut når jeg kommer hjem om 1 mnd 🙂 Hvordan går det hjemme i Norge?? 😀 Håper du har det super bra!

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Hanna: Hei! Nei, det har jeg ikke dessverre 😀

    @Linda Marie Stuhaug: Jeg elsker gryteretter – hive alt mulig godt oppi :mrgreen: Chili setter en liten spiss på denne ja.
    Absolutt, flere og flere baker sunt – artig!

    @Lillers sunne bakst: Helt enig! 😀 Takk i like måte! ♥

    @Pantora: Jeg tipper det selges i større matbutikker og kiosker som Narvesen, 7-23 osv.
    Takk for det! Håper du får en fin helg!

    @Elisabeth Vega: Hei! Takk for det, koselig at du stikker innom 😀 Her går det veldig fint ♥
    Nyt ferien din videre, håper du storkoser deg i varmen!

  5. avatarMirk

    Hei Kristine!

    Har aldri kommentert før, men har lest bloggen din nå i 2-3 år.
    Du er så inspirerende, både når det gjelder trening og den gode maten du deler med oss! 😛
    Har også begge bøkene dine 😀 Brukt oppskriftene dine mye, som faller godt i smak hjemme!

    Lurte på, hvor er den lyseblå middagstallerkenen fra?? Var så utrolig fin! 😯

  6. avatarSolvor

    Det er jo rett og slett gledelig at bladet velger å ga deg med… Du er med på å skape store forandringer i samfunnet frøken… Aldri glem det! Ha en herlig helg med mat og hvile!

  7. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Mirk: Hei! Hyggelig at du omsider legger igjen en kommentar, tusen takk! 😀
    Jeg fant mange fine tallerkener med farger på Europris faktisk!

    @Solvor: Tusen takk 😳 ♥
    Ha en riktig god helg du også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *